Şimdi Ara

Alfa Romeo'ya premium değil diyenlere. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
14.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sokaktan 10 kisi cevir, sence Alfa luks bir aracmi diye sor. Ayni soruyu BMW icinde sor. Sonra cevaplari karsilastir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium degil de cok baska 1 havasi var Alfa Romeo larin yasadigim yerde her ne kadar fazla olmasada gorunce tuyleri urperiyor insanin gercekten dizayn olarak superspor`larin haricinde Alfa`nin uzerine tanimam hele Brera modeli yok mu bitiriyor beni
  • Alfa benim gozumde premium neden mi? Hicbir firmanin yapmadigini yapti ozel bir kutu icinde ozel katalog sapka ve benim ile ilgilenen ozel temsilci dahili numarasi verdiler.Kendimi cok ozel hissettim

Alfa Romeo'ya premium değil diyenlere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw jetta ne olacak?

• Alfa Romeo'nun kendine has ruhu vardır. Gerisi hikayedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Alfa benim gozumde premium neden mi? Hicbir firmanin yapmadigini yapti ozel bir kutu icinde ozel katalog sapka ve benim ile ilgilenen ozel temsilci dahili numarasi verdiler.Kendimi cok ozel hissettim

ustune birde 0 alırken aracı kırmızı bir ortuyle kapatırlar ve o ortuyu siz kaldırırsınız fotograflar hediyeler aroc uyeligi.
    Dunyada fanlarını fabrikanın resmi olarak destekledigi sadece 2 firma var diye biliyorum. Biri Alfa Romeo oburu Ferrari.
    Bende hali hazırda 147 kullanıcısıyım erasmus donusu giulietta veya 159 la aracımı degistirecegim.
    Aracımı alırken ailemle bayagı ugrastım cevrenin dedikleri vs. Derken bir ton tartısma gecti en sonunda babam git istedigini yap dedi ve Alfa Romeo mu aldım.
    Fakat son donemlerde aracımı pek goremiyorum anneme jetta veya i30 alacagız ama annem git renk sec senin olsun diyor son 2 aydır 500 km anca yapmısımdır aracımla annemden alamıyorum arabamı.
    Hele o kadar laf eden 3 jetta degistiren jettaya inanılmaz fetisi olan ,hali hazırda kavraması birkere degismis tdi dsg yeni kasa jetta kullanan ve o yetmezmis gibi sana jetta alalım diye direten babam bile Alfa Romeo yu sevmis durumda ve su an yazlıktayım dun babamla gorusurken sana giulietta alayım mı indirimdeymis diye soyleyince Alfa Romeo nun binenler uzerindeki etkisini en net sekilde gordum.
    Bunları niye anlattım Alfa Romeo yu gercekten binmeyen bilemez.
    Bana en basında karsı cıkan ailemin nerdeyse cogu onumuzdeki donemlerde Alfa Romeo ya gececekler.

Alfa Romeo baskadır bambaskadır..

• süslü fiattan başka bir şey değil alfa. gereğinden fazla abartıldığını düşünüyorum. 8C gibi bazı modeller hariç.
  • ahhh yinemi sen ve italyanizm içerikli konuların
    artık premium tavsiye isteyenlerede bu konunun linkini atarsın

• Ne alfaymış yok oturmayan anlamaz yok alfa şöyle yok alfa böyle bmw ye mercedese vw ye forda,toyotoya v.b markalara binenler eşşege biniyo siz eşi bulunmaz tarif edilemez alfanın mekiğine

• Sloganı bile farklı olduğunu gösteriyor.
  • Passat'ı Golf'ü haddinden fazla bir halt sananlara Alfa anlatılmaz.He deyip geçmek lazım.

he.
  • Tüm Alfa'ları toplasak yine de bir Delta etmezler. Boru değil 120 (yazıyla yüz yirmi, roma rakamıyla CXX) beygir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

Alfa Romeo,gerek motor sporlarına gerekse otomotiv sektörüne getirdiği yenilikler ve bakış açısı ve hitap ettiği kitlenin spesifik bir kitle oluşu ile hali ile all around bir marka değil.

Ferrari gibi bir marka bile Alfa Romeo içinden çıkmıştır esasen.

Like no other klansmanında bir üretici,her firmanın olduğu gibi Alfanın da eksi yönleri vardır fakat ülkemiz şartlarında 2. el değeri yok diye atılıp tutulacak ve bu piyasası olmmasından ötürü abidik gubidik modellerle kıyaslanacak ve 2. eli çok giden ve işi sadece araç üretip robotik şekilde satmak olan materyalist marketing markalarla(en başta VW) kıyas felan da edilmez,edilmemeli,olaya bakış açıları çok farklı.

Bir 155Q4,156 Gta(Türkiye'de 1 tane Fermasın sahibinde var sadece) gibi efsane ve kült modeller unutulmaz.Bu 2 modelin pist yarışlarında muadil markalara(bmw-nisssan vb...) verdikleri ayarları motor sporlarını iyi takip eden kişiler geçmişte eurosporttan bilir.

Ben bir Alfistiyim ve Alfa Romeo hayranıyım.Son 3 aracım da Alfa ve ölene kadar da hep böyle devam edecek.

Şu an otomotiv sektöründe herşey taklit ediliyor ama taklit edilemeyen tek şey ruh ve hissiyat,istedğim kadar arge yap bilmem ne yap onu aracın içine koyamazsın;işte onu taklit edemezsin.Bu bile başlı başına çok önemli bir referanstır,ama anlayana tabi...bir audide felan bulamazsın mesela bu olayı.Tarih ister,geçmiş ister,ister oğlu ister,ama bunu ergenler ve hasbel kader ilk olarak bu tip araçlarla borç harç tanışan ve aracı salt toplumda apolet ve statü,zenginlik ve hava atma arası, göstergesi olarak gören ve audi,bmw,mercedes odaklı piyasa mantalitesi güden kişiler bilemez.

Şiir gibi konuşmuşsunuz hocam inanin daha söze gerek yok bende otomobil dünyasinda Alfa'yi çok baska bir yerde görüyorum ayni modelden binlerce satan markalari gordukce kafami nereye cevirsem bir corolla bir qq bir astra gordukten sonra oyle suzulup giden bir gulietta yada bir 147 gorunce iste diyorum ruhu kendi cizgileri olan bir marka ve arabasindan beklentisi satisa cikardiginda ayni gun hc zarar ettirmeden satma beklentisi olmayan zevk sahibi bir surucu. Reklamlarinda bile diyor acik acik guliettanin ruhumuz olmadan hepimiz birer makineyiz diye hakikatten dogru. Alfa baskadir. İyi forumlar.

• Fanatizm kötü şey...

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Alfa İtalyan otomotiv sektörünün Lancia ile beraber premium sınıftaki üyelerindendir.
    Fiat markasının evsahipliğinde olması bu gerçeği değiştirmez(aynı grubun diğer üyeleri olan süper lüks maserati ve ferrari markalarında olduğu gibi)
    Alt sınıflara da hitap eden araçları olmakla beraber genel eğilim olarak premium sınıfları ve markaları hedeflemektedir.
    Yakın gelecekte gelecek modelleri de bu sınıflara yönelik tasarlanmaktadır.
    Son zamanlarda forumda yine birkaç boşluk türemiş,onlara çağrı yapmış olayım.
    Altınızdaki B sınıfı C sınıfı standart piyasa takımı 2. elde kolay satarımcı arabalarınızla Alfayı bir tutmayın,adını anmadan da besmele çekin bir zahmet.

Spider

8c Competizione

166

159

Brera

GT

4c competizione

Giulia

Giuletta

@shadowgeist Bey. Türkiye 'de premium denilince akla gelen araçlar Audi - Mercedes - BMW ötesi yok..
    Alfa Romeo tabiki premium marka ancak modeline göre ve Türkiye 'de kesinlikle premium marka değil orta sınıf.

Ayrıca premium markası göreceli kavramdır bana sorarsanız birisi "Alfa Romeo premium markadır" derse ne diyeceğimi içimden söylerim..

Birde Türkiye 'de şöyle birşey var; İnsanlar araçlarını küçümsetmiyor. Örnek veriyorum passat kullanan kişi aracını küçünsetmez Alfa Romeo kullanan kişi aracını küçümsetmez, herkesin kendine göre düşünceleri vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napijackson -- 15 Ağustos 2012; 4:33:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vet147

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Alfa benim gozumde premium neden mi? Hicbir firmanin yapmadigini yapti ozel bir kutu icinde ozel katalog sapka ve benim ile ilgilenen ozel temsilci dahili numarasi verdiler.Kendimi cok ozel hissettim

ustune birde 0 alırken aracı kırmızı bir ortuyle kapatırlar ve o ortuyu siz kaldırırsınız fotograflar hediyeler aroc uyeligi.
    Dunyada fanlarını fabrikanın resmi olarak destekledigi sadece 2 firma var diye biliyorum. Biri Alfa Romeo oburu Ferrari.
    Bende hali hazırda 147 kullanıcısıyım erasmus donusu giulietta veya 159 la aracımı degistirecegim.
    Aracımı alırken ailemle bayagı ugrastım cevrenin dedikleri vs. Derken bir ton tartısma gecti en sonunda babam git istedigini yap dedi ve Alfa Romeo mu aldım.
    Fakat son donemlerde aracımı pek goremiyorum anneme jetta veya i30 alacagız ama annem git renk sec senin olsun diyor son 2 aydır 500 km anca yapmısımdır aracımla annemden alamıyorum arabamı.
    Hele o kadar laf eden 3 jetta degistiren jettaya inanılmaz fetisi olan ,hali hazırda kavraması birkere degismis tdi dsg yeni kasa jetta kullanan ve o yetmezmis gibi sana jetta alalım diye direten babam bile Alfa Romeo yu sevmis durumda ve su an yazlıktayım dun babamla gorusurken sana giulietta alayım mı indirimdeymis diye soyleyince Alfa Romeo nun binenler uzerindeki etkisini en net sekilde gordum.
    Bunları niye anlattım Alfa Romeo yu gercekten binmeyen bilemez.
    Bana en basında karsı cıkan ailemin nerdeyse cogu onumuzdeki donemlerde Alfa Romeo ya gececekler.

Alfa Romeo baskadır bambaskadır..

ne iyi babaymış. alfa romeo alalimmi indirimdeymis dese babam valla babami acile götürürüm. bin dereden su getiriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 15 Ağustos 2012; 9:08:37 >

• benim gözümde alfa romeo bmw ile birlikte dünyanın en estetik binek araçlarını yapan firmadır ama premium vs asla değildir. bunu 2 adet alfa romeo sahibi olmuş biri olarak söylüyorum.
  • bence alfa premium değildir.
  • Alfaya binmesek yutturacaklar
  • Ben bu dospagencileri anlamıyorum yaww sizin bindiğiniz sorunlu araba mı premööömm

geçmişiniz alfaya burun kıvırıyorsunuz.

daha 3 ay önce dospagen ,fiat ın kapısındaydı ne olur alfa yı bize ver diye ağlıyolardı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.