Şimdi Ara

Alfa Romeo'ya premium değil diyenlere. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
14.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar nasıl hothach yapılır onu öğrettiler (brera)
  • Yahu boşverin benim hayallerimin arasında bir Alfa Romeo sahibi olmak yatıyor. Belki yıllar sonra gerçek olacak ama öyle. Herkesi uyandırmayın şimdi araç alımında sıra falan olur
  • alfa premium değilde kompakt sınıfta sportif karakterli sunan bir marka bana göre.premium olmak, insanların üzerinde öyle bir algı yaratmak için zaman gerekir ve her bakımdan hakkını vermek gerekir.bir bmw olmak kolay değildir.
  • Spider cok fena..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e ve f sınıfında modeli olmayan markanın premiumluğu eksik kalır.
  • Alfa'nın neresi premium yahu?

Ben premium araçta maaliyet kaygılarının minumumda olması gerektiğini düşünüyorum. Malzeme kalitesi en önemli kriterdir benim için ve alfa'da premium denecebilecek bir malzeme kalitesi ve işçişil göremiyorum.

Tasarım vs. olarak Alfa gerçekten özel bir marka ama premium olduğuna kesinlikle katılmıyorum. 8C özel bir otomobil zaten alfa'nın genel üretim gamının çok dışında bir model bu yüzden referans kabul edilmesi doğru değil.
  • Alfa severim ve alıcamda kısmetse ancak her tanıştığım Alfa sahibinin kendini bi mok sanmasından dolayı gerçekten bıktım artık. Hatta bu havalı davranış sanayideki alfa servisine kadar yansımış hatta araba arastirmalarim sirasinda alisti forumundan attilar neymis on bine alma olmazmis bilmemne..
    Neyse dün 156sahibiyle bulustuk adam ferrrari satıcak sanki okadar övüyor 14binlik aracını. Tamam araba iyide bi nefes alda bırak biz inceleyim. bindim iki tur attık gercekten dusuk devirde hic keyif alamadım ve arac sahiplerinin tavrından dolayı sogumaya basladıgım bir marka... Ama fiyat perfoansta en iyilerden

• yanlız spider çok çok hoşmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Alfa'nın neresi premium yahu?

Ben premium araçta maaliyet kaygılarının minumumda olması gerektiğini düşünüyorum. Malzeme kalitesi en önemli kriterdir benim için ve alfa'da premium denecebilecek bir malzeme kalitesi ve işçişil göremiyorum.

Tasarım vs. olarak Alfa gerçekten özel bir marka ama premium olduğuna kesinlikle katılmıyorum. 8C özel bir otomobil zaten alfa'nın genel üretim gamının çok dışında bir model bu yüzden referans kabul edilmesi doğru değil.

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

alfa premium değilde kompakt sınıfta sportif karakterli sunan bir marka bana göre.premium olmak, insanların üzerinde öyle bir algı yaratmak için zaman gerekir ve her bakımdan hakkını vermek gerekir.bir bmw olmak kolay değildir.
    +1

Volvo'nun premiumluğu tartışılırken, Alfa Volvo'nun da altındadır.
    Tasarımıyla, sürüş zevkiyle başka bir araçtır,tamam buna bir şey demiyorum fakat premiumluk başka bir şeydir.
    Premium araçları olabilir fakat bu markayı premium yapmaz.
    Ayrıca Lancia'yı araya sıkıştırmasanız şaşırırdım.
    Premiumluk dış tasarımla olmaz.İç mekan kalitesi de önemlidir.
    Palio bozması Mito ve Bravo bozması Delta'yı unutmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Alfa'nın neresi premium yahu?

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

alfa premium değilde kompakt sınıfta sportif karakterli sunan bir marka bana göre.premium olmak, insanların üzerinde öyle bir algı yaratmak için zaman gerekir ve her bakımdan hakkını vermek gerekir.bir bmw olmak kolay değildir.
    +1

Volvo'nun premiumluğu tartışılırken, Alfa Volvo'nun da altındadır.
    Tasarımıyla, sürüş zevkiyle başka bir araçtır,tamam buna bir şey demiyorum fakat premiumluk başka bir şeydir.
    Premium araçları olabilir fakat bu markayı premium yapmaz.
    Ayrıca Lancia'yı araya sıkıştırmasanız şaşırırdım.
    Premiumluk dış tasarımla olmaz.İç mekan kalitesi de önemlidir.
    Palio bozması Mito ve Bravo bozması Delta'yı unutmamak lazım.

+1

• dışına gösterdikleri özeni aracın iç tarafına da gösterseler tam olacak.
    premium diye nitelendirilen aracın direksiyonuna bak ya
    Belki bir gün bizde bir 147 alabiliriz
  • Tasarım, çizgi falan belki premium denilebilir fakat motor iç aksam kumandalar, hizmet hiç te premium değil. Motorlar ortak zaten fiat grubunun. atıyorum sinyal kolu bravoda da aynen kullanılıyor. Birmota götürmüşsün hizmet sıfırın altında. Araç premium yanında doblo panelvan! Küçümsemek için değil ama premium marka böyle oluşturulamaz. Bunun en başarılı örneği Doğuş Oto'dur. Çiftçiler'in distribütör olduğunda kimsenin tanımadığı VW'i Türkiyede marka yapmıştır. Ama bunun için de bir çaba gösterdi. Şimdi onun ekmeğini yiyiyor. Markanın global anlamda doğru ürünler yaptığını da dikkate almak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilve

e ve f sınıfında modeli olmayan markanın premiumluğu eksik kalır.

Katılıyorum.
  • Premium olsa nolur olmasa nolur. Sen araçtan memnunsan gerisinin ne önemi var. Millet "bak premium araca biniyor" deyince arabaya birden 50 beygir eklenmiyor.
  • Alfa Romeo ve Volvo'nun yeri bende her zaman ayrıdır.Bu iki markayı ne bilindik markalar olan Ford,VW,Honda,Toyota ne de Mercedes,BMW ile bir tutamıyorum.Farklı bir konumdalar benim için,diğerleriyle karşılaştırılamaz konumdalar.Audi VAG bozması Premium görünmeye çalışan markadan başka birşey değil.Premium deyince aklıma Lexus,Mercedes,BMW gelir;ruh,tarz deyince önce Alfa,sonra Volvo gelir her ne kadar Volvo son zamanlarda kendini bozsa da..
  • öğrencilik zamanımda, makyajsız 147 kullanıyordum. bu yorumumu ona göre değerlendirin lütfen. söyleyeceğim şey çok kısa aslında; alfa kesinlikle bir bmw, mercedes, lexus vs olamaz.... kimse kimseyi kandırmasın
  • benim 156yıda bir 159 yapabilsem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: çoksakatvar

benim 156yıda bir 159 yapabilsem :)

o zamanlar ismi meteydi adlı yazıyı okudum. umarım Allah yardım eder bir gün abd işgaliden kurtuluruz,altın gibi adamlar telef oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex
    önce Alfa,sonra Volvo gelir her ne kadar Volvo son zamanlarda kendini bozsa da..

http://forum.donanimhaber.com/m_64603984/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64604379
    Bozulanlara bir daha göz at bence.:)
  • alfa romeo ya gelince,

hondanın acurası,toyotanın lexus u,nissanın infinitisi,hyundainin equus modeli,vw nin phaeton modeli vs bazı markalar kendi premium marka ve modellerini yaratabilirler

amaaaa

bildiğim ve düşündüğüm kadarıyla alfa romeo halk içinde pekte saygınlığı olmayan, kimsenin pek takmadığı sıradan bir markadır. eğer fiat biz bu markayı alalım premium yapalım dediyse bilmiyorum. fiat ın bir markayı premium yapma gücü vardır. belki ilerde yapabilir. ama bunu forum köşelerinde alfa kullanıcılarından değilde günlük hayatta,konuşmalarda,fikirlerde hissetmeliyiz.

ben şahsen alfa yı premium hissetmiyorum haaa ama birgün hissetsemde haçlı amblemini değiştirmediği sürece asla kullanmam.(şahsi düşüncemdir.)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.