Şimdi Ara

alfa yol hikayeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

alfa ile seyahatleriniz sırasında başınızdan geçen iyi, kötü, ilginç anılarınızı alfa sahibi olmayı düşünen benim gibi forum takipçileri için yazsanız hem eğlenceli hemde faydalı olacağını düşünüyorum.

• yaklaşık bir ay önce ankaradan istanbula doğru yaklaşık 100 110 gibi bir hızka giderken yanımdan şu renoların v6 motorlu ufak arabalarından bir tane 200 e yakın bir hızla geçiverdi . . sonra az ilerde baktım yavaşlamışbu defa biz sollarken aDAMDA sağımızda bizle aynı hızla seyretmeye başladı ve arabaya bakıyordu buarada araba beyaz mito dizellerden. . neyse adam baya bir yanımızda devam etti o sırada bende ona bakarken adamla gözgöe geldik ve adam gülümseyip bir selam çaktı ve de gazı kökleyip anında kayboldu. . benim ilk enterasan anım bu oldu arabamı aldıktan sonra
  • Benim anilarimdan biri;

Enistemgile gitmistim ve geri geldigimde arbamin yanina motorcular birikmis idi karsi binada, arabama binerken aralarindan zencinin teki söyle bagirdi: 'ey, guzel araba.. cok begendim' diye. Tessekkur ettim aracimi calistirdim ve ordan ayrilasiya kadar 10 kisi kafalarini vucutlarini dahi cevirerek bakmisti Ne bicim bir duyguydu o oyle Yada her aracimi bakima goturdugumde, kopruye kaldikdiklarinda guzel araba deniliyor, gecen yan komsuya gelen misafirin arabami sordugunu duydum kimin oldugunu falan filan boyle seyler. Hollandada yasiyorum bu arada, Türklerin geneli ise, oyuncak bu arabami diyip kotuleyip geciyorlar

• teşekkürler arkadaşlar.
  • pek yol hikayesi olmasa da 140 beygirlik turbolu bir passatı da dinamik modla drug yarışında mahvetmişliğim vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctac60

pek yol hikayesi olmasa da 140 beygirlik turbolu bir passatı da dinamik modla drug yarışında mahvetmişliğim vardır

Sizin araç neydi?
  • mito dostum dizel motor 120 beygir..
  • Yazık olmuş Passata
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacfx

Benim anilarimdan biri;

Enistemgile gitmistim ve geri geldigimde arbamin yanina motorcular birikmis idi karsi binada, arabama binerken aralarindan zencinin teki söyle bagirdi: 'ey, guzel araba.. cok begendim' diye. Tessekkur ettim aracimi calistirdim ve ordan ayrilasiya kadar 10 kisi kafalarini vucutlarini dahi cevirerek bakmisti Ne bicim bir duyguydu o oyle Yada her aracimi bakima goturdugumde, kopruye kaldikdiklarinda guzel araba deniliyor, gecen yan komsuya gelen misafirin arabami sordugunu duydum kimin oldugunu falan filan boyle seyler. Hollandada yasiyorum bu arada, Türklerin geneli ise, oyuncak bu arabami diyip kotuleyip geciyorlar

güel anıymış

• Çanakkale'den Küçükkuyuya doğru gidiyordum. Bende 147 var. Bir tane Peugeot 206 ile arka arkaya gidiyoruz. Süratte yapıyoruz. Arada bir o beni geçiyor bazen ben onu ama ortada kapışma yok. Önümüze çıkan araçları sollayarak gidiyoruz. En son virajların iyice arttığı yerlere geldik. Ben öndeyim. Baya süratli gidiyorum 206'da arkamda. Bir viraja oldukça süratli girdim aynı andada aklıma geldi 2O6 için sakın bu viraja bu süratle girmesin dedim. Sonra arkamda bir gürültü koptu, dikiz aynasından baktığımda arka taraf toz duman olmuştu. Sanırım 206 kontrolü kaybedip aşağıya uçtu. Bir kaç arabanın durduğunu görünce acelem olduğu için durmadan devam ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venieri -- 9 Eylül 2010; 22:15:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venieri

Çanakkale'den Küçükkuyuya doğru gidiyordum. Bende 147 var. Bir tane Peugeot 206 ile arka arkaya gidiyoruz. Süratte yapıyoruz. Arada bir o beni geçiyor bazen ben onu ama ortada kapışma yok. Önümüze çıkan araçları sollayarak gidiyoruz. En son virajların iyice arttığı yerlere geldik. Ben öndeyim. Baya süratli gidiyorum 206'da arkamda. Bir viraja oldukça süratli girdim aynı andada aklıma geldi 2O6 için sakın bu viraja bu süratle girmesin dedim. Sonra arkamda bir gürültü koptu, dikiz aynasından baktığımda arka taraf toz duman olmuştu. Sanırım 206 kontrolü kaybedip aşağıya uçtu. Bir kaç arabanın durduğunu görünce acelem olduğu için durmadan devam ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 9 Eylül 2010; 22:57:08 >

• ''alfa romeo'' nun ne demek olduğunu bilmeyen konyada öğrencilik yıllarım 2004 kırmızı, 5 cm yaylı, body kitli, hava filtreli falan 156'ım vardı.
    gıcır gıcır kırmızı 156 nın 'boop' diye diye yere yakın gittiğini düşünün, dikiz aynasında gören kaçıyodu, ya da altındakii murat 124 de olsa gaza geliyodu
    halbuki altımdaki 120 beygir bi araçtı.

Neyse bi keresinde yine yapıştım bi arabanın arkasına vites küçültüp boop ladım ve selektör çaktım aynı zamanda. adam sağa bi kırdı direksiyonu o kadar kırdı ki kaldırıma çıkıp çöp tenekesine çarptı :D

yine konyada sıkışık trafikte adamın biri benim arabaya bakacam diye önünde duran aracı farketmedi ve güüüüm :D

Birinde de normal giderken baktım arkama bi tigra yapışmış kaşınıyo. o zaman 2.0 156 vardı altımda ve yine spor helezonlar. Sol şeritteyken 200 m önümde bi kamyon sola geçiverdi, sağ şeritteki araçla aramda 10km/s hız vardı en fazla. Neyse kamyona çarpmayım diye frene dokunsam tigra ensemde bana girecek, ben de ani bi direksiyon hamlesiyle sağa kırdım ve aradan geçtim ama bunu yaparken olacakları da tahmin ettim çünkü tigra gözükara gidiyordu. tahmin edileceği üzere sonuçta tigra öndeki kamyonu görmesiyle gümlemesi bir oldu

156 nın 2 kapılı mı 4 kapılımı olduğunu kestiremeyen arkadaşlarla da baya eğlendiğim olmuştu. hatta bazılarını ön koltuğu yatırtıp arkasında bile geçirdim arkaya :))

Bi de beni yolda bıraktığı anılar var onları anlatmayım :))
    Alfada anı bitmez

• Senin anilarda kotuymus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 6 Kasım 2010; 2:07:20 >
  • Yer Ankara- İstanbul otobanı. Ankaradan çıktım gişelerden geçtim hızımı 170'e aldım. Hız sabitleyicimi açtım. İstisnasız frene basmadan Kocaeli'ne kadar gittim. Ah bir de direksiyon olmasaydı... (2006 Alfa 156 1.6 Dist.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 26 Kasım 2010; 17:12:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.