Şimdi Ara

ALFAROMEO ARMALARI BU YAZ PARLAYACAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ALFACI ARKADAŞLARIN EN BÜYÜK SIKINTISI ARMALARININ ÇALINMASI VE SOLMUŞ RENGİDİR.

BAZEN BİR TAKSİNİN BAGAJ KAPAĞINI SÜSLER BAZENDE KEMER TOKASI OLUR. :)

BU SORUNLARIN TEK ÇÖZÜM MASLAK SANAYİDE BOZKURT TİCARET HAMZA BEY DİR.

SİZE ÖN ARMA VE ARKA ARMAYI UCUZA VERİR.

BU SIKINTIDAN KURTULURSUNUZ.

BU LİNKTEN BAKABİLİRSİNİZ.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-alfa-romeo-orjinal-on-arma-75-tl-60596492/detay

• alfa romeo aksesuarları satan bir yer varmı pekiii
  • Ucuz dediğiniz yerin 3te 2si fiyatına bostancı sanayide bulunuyor bu logolar "alfabilir" bey. Sizin yetkili servis olduğunuzu düşünmeye başladım ve gereksiz reklamlara devam etmeniz halinde şikayet edeceğim. 65 lira Türkiye'de sanayide alınacak alfa logosunun en pahalısıdır diye düşünüyorum.
  • Cidden baya bi reklam metni gibi olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scudetto

Ucuz dediğiniz yerin 3te 2si fiyatına bostancı sanayide bulunuyor bu logolar "alfabilir" bey. Sizin yetkili servis olduğunuzu düşünmeye başladım ve gereksiz reklamlara devam etmeniz halinde şikayet edeceğim. 65 lira Türkiye'de sanayide alınacak alfa logosunun en pahalısıdır diye düşünüyorum.

valla hocam arkadaşın reklamını desteklediğimden değil ama isim vermek istemiyorum, geçen gün bostancı oto sanayideki bir alfa servisine gittim. ön logoya 90 TL fiyat istedi.. Gerçi 65 de çok yani.. altı üstü bir logo..
    Tabi altı üstü bir logo derken logonun orijinal olması da önemli.. Arkadaşın verdiği linke baktım orijinal deniliyor ama yetkili servisten almadığınız sürece orijinal olup olmadığını da anlamak çok güç. Orijinali kullanıldığında eskime süreci daha uzun olabilir. Taklit bir logo ne kadar orijinal gibi görünse de çok daha kısa bir sürede eskiyecektir diye düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyarr

quote:

Orijinalden alıntı: scudetto

Ucuz dediğiniz yerin 3te 2si fiyatına bostancı sanayide bulunuyor bu logolar "alfabilir" bey. Sizin yetkili servis olduğunuzu düşünmeye başladım ve gereksiz reklamlara devam etmeniz halinde şikayet edeceğim. 65 lira Türkiye'de sanayide alınacak alfa logosunun en pahalısıdır diye düşünüyorum.

valla hocam arkadaşın reklamını desteklediğimden değil ama isim vermek istemiyorum, geçen gün bostancı oto sanayideki bir alfa servisine gittim. ön logoya 90 TL fiyat istedi.. Gerçi 65 de çok yani.. altı üstü bir logo..
    Tabi altı üstü bir logo derken logonun orijinal olması da önemli.. Arkadaşın verdiği linke baktım orijinal deniliyor ama yetkili servisten almadığınız sürece orijinal olup olmadığını da anlamak çok güç. Orijinali kullanıldığında eskime süreci daha uzun olabilir. Taklit bir logo ne kadar orijinal gibi görünse de çok daha kısa bir sürede eskiyecektir diye düşünüyorum..

Bu aralar logolar gerçekten pahalılandı. Kış başında 40-45 liraya bulabildiğiniz logolar şuan 60-90 tl arasında. Ben ebay'den ingiltereden 40tl'ye kargo dahil getirtiyorum, bu hafta elime ulaşır sanırım.

Ancak orjinallik konusuna katılmıyorum. Çünkü orjinal alfa romeo logoları zaten olabilicek "minimum" sürede soluyor. Sahtesinin daha sağlam olma ihtimali çok daha yüksek

• Bu solma olayı neden oluyor peki arkadaşlar? bir çok markada görülebilen bir durum ama alfa da çok sık rastlıyorum. Dikkat edilmesi gereken bir husus mu var acaba; yıkama konusu, şampuan türü vs vs..??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • scudetto iyi aklıma getirdin ben bisikletim için hep ebayden alışveriş yaparım. bir de alfam için bakayım bakalım neler bulabileceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

Bu solma olayı neden oluyor peki arkadaşlar? bir çok markada görülebilen bir durum ama alfa da çok sık rastlıyorum. Dikkat edilmesi gereken bir husus mu var acaba; yıkama konusu, şampuan türü vs vs..??

Malesef naparsan yap bi süre sonra soluyor. UV filtreli bişeyler işe yarayabilir diye düşünüyorum. Güneşten soluyo çünkü. Diğer markalarda olmama sebebi, genellikle çoğunun logosu metalden. Bizimki renkli olduğundan böyle. Eskiden renault'larda da olurdu.
  • KIYMETLİ ALFACI ARKADAŞLAR

LOGOLARIN SAHTESİ VEYA MUADİLİ YAPILAMAZ. KANUNEN YASAKTIR SATILAMAZ.
    BU YEDEK PARÇA OLARAK DİSTRİBİTÖRÜ TOFAŞTAN GELEN BİR ARMADIR.

TOFAŞ BELİRLER FİYATINI SERVİSLERDE BU FİYAT ÜZERİNDEN SATIŞ YAPARLAR.
    İSTERSENİZ BİRMOTLARIN BİRİNE TELEFON AÇIN KAÇ PARA OLDUĞUNU SORUN.

BİZİM ARKADAŞLARDA BUNU DAHA UCUZA SATABİLMEK VE ARAÇLARI DÜZGÜN
    GÖSTEREBİLMEK İÇİN DEĞİŞTİRİYORLAR ZATEN. BURADA FİYAT FARKI OLAN 15 KADAR

ARMA MEVCUT HEPSİNİN ÖLÇÜSÜ AYNIDIR. AMA BAĞLANTI YERLERİ BİRBİRİNDEN FARKLIDIR.
    FİYAT FARKIDA RAF MALİYETİ VE SİRKÜLSYONDAN DOLAYI TOFAŞTA DEĞİŞİKLİK GÖSTERMEKTEDİR.

BİZ ALFACILAR OLARAK HALİYLE MAKUL OLAN EN UCUZ MALI ALMAK İSTERİZ. SİZİN MODELİN ARMASI
    125 LİRA AMA BAŞKA MODELİNKİ 65 LİRA EĞER YERİNE DÜZGÜN MONTAJ YAPABİRİRSEN AL BUNU GÜLEGÜLE KULLAN.

HER İKİSİDE AYNI ŞEY. BİR ARABAYI GÖSTEREN İLK ÖNCE ARMA SONRA JANT VE CAMLARIDIR. AŞAĞI YUKARI
    HER İNSAN BÖYLE BAKAR BÜTÜN ARABALARA.

TRAFİKTE GÖRÜYORUM BİRÇOK ALFANIN ARMASI SİLİNMİŞ VEYA YOK. KEPAZE VAZİYETTE YÜRÜYORLAR.
    ZATEN KOCA TÜRKİYEDE 15 BİN ALFA VAR BARİ ADAM GİBİ GÖRÜNSÜN. KULLANANDA ALFACI OLDUĞUNU BELLİ ETSİN.

BU GÜN KİM 65 LİRA HARCAMIYOR ORAYA BURAYA BOŞUBOŞUNA. HİÇ OLMAZSA DOĞRU BİR YERE GİTSİN PARA.

BÜTÜN ARKADAŞLARA SEVGİLERİMLE.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.