Şimdi Ara

Algoritma öğrenmek için ne yapmalıyım.. Sonra HTML java css

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan algoritma ile bilgisayar dillerini öğrenmek istiyorum. Ama algoritmayı iyi şekilde öğrenmek istiyorum.temel sağlam olmalı. Sonra java HTML css ogrensem olur mu? Ya da nasıl bir yol izlemeliyim. C öğrenmek istesem bi katkısı olur mu? Ya tam bilmedgim için neyin ne olduğunu sormak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanırım hiç bi şey bilmiyosun şu anda
  • Aynen öyle 😂😂

• Algoritma son yıllarda öneme bindi cunku uygulamalardan beklenen yapay zeka özellikleri artmaya başladı yani artık bilgisayar uygulamalarından cok daha akıllı olması bekleniyor ve bunu yapabilmek için çeşitli algoritmaları bilmek ve bir arada kullanmak gerekiyor. Genetik algoritma da ayrıca öneme binen bir alan hatta ne 3b yazıcı, ne solar sistemler, elektrikli araçlar, IoT ve akıllı cihazlar hepsinden önemli olacak deniliyor. C dediğin programlama dili ve algoritmaların denendiği ilk dillerden biri. HTML CSS ise web tasarımcının web sayfalarının en güzel kullanıcı deneyimi sunması için kullandığı diller, yani algoritma ve C gibi prog dillerine göre bayağı farklı bir alan.
  • GeneralMac G kullanıcısına yanıt
    Algoritma zaten programlama dilleri temelidir her program bir algoritma gibi çalışır program spesifik bir iş yapıyorsa mesala bir noktadan belli bir noktaya en kısa yolu buluyorsa buna dijkstra algoritmasının yazdığın dildeki uygulaması denir algoritma zaten matematiksel bir denklem dizisi aslında yani sen programlama öğrenmeden algoritma öğren sonra programlama dillerini öğrenmen sadece yazım stili syntax denir öğrenmen kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 11 Eylül 2016; 16:11:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam o zaman ben bu algoritmayı öğrenmeye başlıyorum. Belli bir kaynağı var mı? Bu algoritmanın yani kitaptır videodur ..

• Genelde Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinde "Algoritmaya Giriş-Introduction to Algorithm" derslerinde aşağıdaki kaynak kullanılmaktadır.

İsim: Introduction to Algorithm
    Yazarlar: Thomas H. Cormen, Charles E. Leiserson, Ronald L. Rivest, Clifford Stein
    The MIT Press

Ayriyeten MIT'nin internette açık kaynak ders videoları mevcut. O derslerde de bu kitap kullanılmaktadır.

Bu kitaba alternatif şöyle bir kaynakta var:
    İsim: Introduction to the Design and Analysis of Algorithms
    Yazar: Anany Levitin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi counters -- 12 Eylül 2016; 3:20:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: counters

Genelde Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinde "Algoritmaya Giriş-Introduction to Algorithm" derslerinde aşağıdaki kaynak kullanılmaktadır.

İsim: Introduction to Algorithm
    Yazarlar: Thomas H. Cormen, Charles E. Leiserson, Ronald L. Rivest, Clifford Stein
    The MIT Press

Ayriyeten MIT'nin internette açık kaynak ders videoları mevcut. O derslerde de bu kitap kullanılmaktadır.

Bu kitaba alternatif şöyle bir kaynakta var:
    İsim: Introduction to the Design and Analysis of Algorithms
    Yazar: Anany Levitin

Teşekkürler. Bakacağım hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz caliskan

https://tr.khanacademy.org/computing/computer-science/algorithms

Teşekkür ederim. Bakıyorum hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralMac

Arkadaşlar şuan algoritma ile bilgisayar dillerini öğrenmek istiyorum. Ama algoritmayı iyi şekilde öğrenmek istiyorum.temel sağlam olmalı. Sonra java HTML css ogrensem olur mu? Ya da nasıl bir yol izlemeliyim. C öğrenmek istesem bi katkısı olur mu? Ya tam bilmedgim için neyin ne olduğunu sormak istedim.

GeneralMac Kardeşim öncelikle hangi programlama dilini öğrenmek istiyorsun.

Bilgisayar Programlama ile uğraşmak istiyorsan eğer C Dili eğitimlerine yölen çünkü bir çok programlama dili C den türümedir atası yani tüm dillerin.

Web Tabanlı Programlama öğrenmek istiyorsan Asp.Net yada benim önerim Php öğrenmen lazım.

HTML ve Css demişsin sen hele bir php ile başla ana omurgayı yani HTML yapı çok daha basittir.

İnşallah açıklayıcı olmuşumdur, he bu arada unutma Web Arayüzü Paylaştıkça Gelişir ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.