Bilgisayar bölümü 10.sınıf öğrencisiyim, büyük ihtimalle 2 dersten kalıcam bunlardan sınava girmek istemediğim için ortalamamı yükseltmem gerek. Bunun içinde PROGRAMLAMA TEMELLERİ dersinden aldığım ödevi 7 gün içinde vermem gerekiyor. Yardım edebilicekler varsa çok sevinirim.
Ödevin Konusu ; Halı saha programının algoritması.
yukarı !
upupupupupup
Daha açıklayıcı ol,halı saha algoritmesı ne ya
Bak dalga geçiyorsan depelerler seni
nasıl, neye göre ?
Nasıl bir halı saha? Sadece algoritma mı? Flowchart mı?
yalnız sanırım taktik ayarlımı sorgusuyla , atak ve defans basamaklarının yeri değişse daha iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
sana algoritmik akış diyagramı . idare et ...
bir kaç detay daha eklendimi güzel çalışır bu program ulan ben lisede algoritma görmedim deli gibi yazardım temrinleri ödevleri. ünide algoritma çıkardılar karşıma aa ile geçtim ama çok saçma geldi algoritma. zaten programı yazarken ben kafamda kuruyorum ne gerek var iki tane geometrik şekil kullanıp akış diagramı çizmeye
quote:
Orijinalden alıntı: designr
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
sana algoritmik akış diyagramı . idare et ...
bir kaç detay daha eklendimi güzel çalışır bu program ulan ben lisede algoritma görmedim deli gibi yazardım temrinleri ödevleri. ünide algoritma çıkardılar karşıma aa ile geçtim ama çok saçma geldi algoritma. zaten programı yazarken ben kafamda kuruyorum ne gerek var iki tane geometrik şekil kullanıp akış diagramı çizmeye
büyük projelerde algoritma önemlidir.
yani bunu diplıma tezini yaparken iyi kavradım ...
büyük çapta yüzlerce satırlık programlarda, algoritma önemlidir .
ayrıca diğer özellikler eklemedim, kasılırsa daha da katmanlar konulabilir aslında. ama arkadaş biraz kassın kendini. birşey öğrenirse kendi karlı çıkar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme