Bildirim
Ali Ece içimizi okumuş beyler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
En sevdiğim yorumcudur kendisi. Harbi 10 numara izah etmiş. -
-
mobilden safari dosyayi inderemiuie hatasi veriyor linkin iceregi nedir arkadaslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bile sinir oluyorum bu adamın hallerine ki ezeli rakibim.Başarısızlığına aslında sevinmem lazım.(Avrupa maçları hariç)
Sanki adamda hani böyle milyardermişte istese yarın futbolu bırakır lüks yatıyla dünya turuna çıkarmış gibi bir tip var. -
Ali Ece taraftarı takip ediyor zaten Twitter çeşitli forumlarda vs. -
Bu adam yayına neden bereyle çıkıyor ? -
gideydide kurtulaydık -
-
Yorumlarını beğeniyorum kensininin. Bir de bugün öğle saatlerinde Lig TV'de bir yorumcu daha vardı,onun yorumlarını da çok beğendim. Taktik bilgisi iyi birine benziyordu. -
konuyla alakasız adamın beresini soranlar olmuş benim bildiğim adamda saç yok hastalıktan mı neden bilmiyorum. -
En beğendiğim yorumcu -
quote:
Orijinalden alıntı: oktaygcl
En beğendiğim yorumcu
kesinlikle adamın fanıyım -
quote:
Orijinalden alıntı: f@ithline
quote:
Orijinalden alıntı: oktaygcl
En beğendiğim yorumcu
kesinlikle adamın fanıyım
3 saat konuşsa kesintisiz dinlerim -
Yeminle elini öpesim geldi adamın Allah razı olsun doğruları söylemiş -
quote:
Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen
Ben bile sinir oluyorum bu adamın hallerine ki ezeli rakibim.Başarısızlığına aslında sevinmem lazım.(Avrupa maçları hariç)
Sanki adamda hani böyle milyardermişte istese yarın futbolu bırakır lüks yatıyla dünya turuna çıkarmış gibi bir tip var.
Aynen öyle adam milyarder ve istese yarın futbolu bırakır lüks yatıyla dünya turuna çıkar. -
Az bile söylemiş Adam çok doğal ya kasıntılık yok,sansasyon yaratıyım yok konuşurken kendinden geçiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: samplus
quote:
Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen
Sanki adamda hani böyle milyardermişte istese yarın futbolu bırakır lüks yatıyla dünya turuna çıkarmış gibi bir tip var.
Aynen öyle adam milyarder ve istese yarın futbolu bırakır lüks yatıyla dünya turuna çıkar.
-
Bunu önceden de dinledim. Ağır fanıyımdır kendisinin Hislerimize tercüman olmuş Ali reyiz
Benzer içerikler
- 12 yaş altı maça biletsiz girebilir mi
- fenerium alt avis tribünü neresi
- flashscore oranı düşen maçlar
- passolig para çekme
- pivot santrafor nedir
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X