Şimdi Ara

Ali Ece içimizi okumuş beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sevdiğim yorumcudur kendisi. Harbi 10 numara izah etmiş.
  • mobilden safari dosyayi inderemiuie hatasi veriyor linkin iceregi nedir arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bile sinir oluyorum bu adamın hallerine ki ezeli rakibim.Başarısızlığına aslında sevinmem lazım.(Avrupa maçları hariç)

Sanki adamda hani böyle milyardermişte istese yarın futbolu bırakır lüks yatıyla dünya turuna çıkarmış gibi bir tip var.
  • Ali Ece taraftarı takip ediyor zaten Twitter çeşitli forumlarda vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adam yayına neden bereyle çıkıyor ?
  • gideydide kurtulaydık
  • Düğününde bile bere vardı .

Ali Ece içimizi okumuş beyler
  • Yorumlarını beğeniyorum kensininin. Bir de bugün öğle saatlerinde Lig TV'de bir yorumcu daha vardı,onun yorumlarını da çok beğendim. Taktik bilgisi iyi birine benziyordu.
  • konuyla alakasız adamın beresini soranlar olmuş benim bildiğim adamda saç yok hastalıktan mı neden bilmiyorum.
  • En beğendiğim yorumcu
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaygcl

En beğendiğim yorumcu

kesinlikle adamın fanıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

Orijinalden alıntı: oktaygcl

En beğendiğim yorumcu

kesinlikle adamın fanıyım

3 saat konuşsa kesintisiz dinlerim
  • Yeminle elini öpesim geldi adamın Allah razı olsun doğruları söylemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Ben bile sinir oluyorum bu adamın hallerine ki ezeli rakibim.Başarısızlığına aslında sevinmem lazım.(Avrupa maçları hariç)

Sanki adamda hani böyle milyardermişte istese yarın futbolu bırakır lüks yatıyla dünya turuna çıkarmış gibi bir tip var.

Aynen öyle adam milyarder ve istese yarın futbolu bırakır lüks yatıyla dünya turuna çıkar.
  • Az bile söylemiş Adam çok doğal ya kasıntılık yok,sansasyon yaratıyım yok konuşurken kendinden geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Ben bile sinir oluyorum bu adamın hallerine ki ezeli rakibim.Başarısızlığına aslında sevinmem lazım.(Avrupa maçları hariç)

Aynen öyle adam milyarder ve istese yarın futbolu bırakır lüks yatıyla dünya turuna çıkar.

• Bunu önceden de dinledim. Ağır fanıyımdır kendisinin Hislerimize tercüman olmuş Ali reyiz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.