Şimdi Ara

Ali Koç, Alex De Souza' ya Görev Verebilir !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haberler.com' un haberine göre, Ali Koç başkan seçilirse, Aziz Yıldırım' ın kovduğu efsane futbolcumuz Alex De Souza' ya görev vermeyi planlıyor. Hakan Dinçay' ın cenaze töreninde Aziz ve Ali Koç' un yan yana gelmemesi dikkat çekmişti. Sanki araları açılmış gibi geldi bana. Haber gerçekten güzel, inşallah gerçeklik payı vardır...
    https://www.haberler.com/ali-koc-aziz-yildirim-in-kovdugu-alex-e-10035965-haberi/

• İade-i İtibar. Yakışır. Hatta görev vermeden önce bi de jübile yaptırılırsa kaptana, efsane olur.
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda duydugum en guzel haber ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam bu aykuta inat yarım sezon daha oynatıp rekoru kırdırırım.
    benim bildiğim alex şuan van persieden daha fittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 17 Eylül 2017; 14:43:56 >
  • Ali koc futboldan yada spordan ne anliyor ki? Ali koc baskan olsa 3 5 hibe edecek. Fenerin yarattigi yillik ciro bundan daha fazla. Futboldan anlamayan biri geldigi surece bir cacik olmaz. Illa parasi var diye baskan sececekseniz araplara satin klubu baride 3 5 yerine ucyuz besyuz gelsin.

• Hocam zaten araları acıktı yıllardır. Ben 2 yıldır aralarının açık oldugunu biliyorum. Ha bana kalırsa Ali koç başkan seçilirse ki seçilmez ona da değinicem birazdan, alexe coskulu bir veda töreni de yapar statta ve ben eminim 50bin kişi o stadı doldurur mesela bi derbi maçı öncesi galatasaray ya da bjk ile oynamadan önce ya da bi jubile maçı yaptırılabilir ben hatta ersun yanalı bile çağıracağını düşünüyorum kulübe ama bazı söylentiler var aziz yıldırımın başkanlık sürecinden itibaren yaklaşık 20 yıldır kongre üyesi sayılarını 2 ye katladığını ve kendi adamlarını getirtip böylelikle %50 oyu kendi istemediği sürece kaybetmeyeceğini söyleyenler var. Adını anmak istemediğim bir siyasetçi gibi kendi istemediği sürece onu kimse başkanlıktan edemez ve yok yargıtay kararıymış yok beraat kararıymış bunlar hikaye aziz yıldırım ya ölene kadar bu kulüpte kalır ya çok ama çok ciddi bir olay yaşatılır öyle başkanlığı bırakmak zorunda kalır

• RobinHood35 kullanıcısına yanıt
    Çok ciddi bir olay mesela şike yaparken yakalanıp hapse girse diye hayal kursam yuhh o kadar da uçma yıl 2017 burası türkiye 1980 romanyası değil dersin sen şimdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten fenerbahçeyi bu halere düşüren eski futbolcuları yeterliliklerine bakmadan kulüpte görevlendirme hevesi değil mi

aziz yıldırım saffet, kemalettin, ismail kartal, aykut kocaman, rambo hasan, şenol çorlu, oğuz çetin,...
    böyle bişey yaparsa ali koçun aziz yıldırımdan ne farkı kalacak

Alexin bu kulüpte görev alması, resmen kepazelik olur.

Ha gider kendini başka bi kulüpte ispatlar, altyapılarda oyuncu yetitirme konusunda falan o zaman eyvallah
  • Alex sosyal medyada mesaj atmaktan başka ne yapıyor? Allah korusun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.