Şimdi Ara

'Ali Koç, Aykut Kocaman'ı Geri Getirmeli'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 3-1 kaybettiği MKE Ankaragücü maçının ardından konuştu.
    Fenerbahçe, MKE Ankaragücü deplasmanında 3-0 mağlup oldu. Yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de katıldığı programda ligde ve Avrupa'da istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe'yi değerlendirdi.

"Ali Koç, Aykut Kocaman'ı Geri Getirmeli"

"Fenerbahçe'de kabullenmişlik var"
    "MKE Ankaragücü, yeni bir havayla ve Fenerbahçe isminin öneminin farkında olarak mükemmel bir futbol oynadı. Haklı bir galibiyet elde ettiler. Cüneyt Çakır da harika bir maç yönetti."

"Fenerbahçe'nin bu sezon şampiyonluğa oynayamayacağını söylüyordum. Kayserispor'a can verdi, bugün de Ankaragücü'ne can verdi. Geçen hafta acayip bir derbi oynanmış gibi anlattılar. Şu kadar koşmuşlar falan... Ben ona bakmam. Fenerbahçe'nin gücü yok."

"Bugün bir final maçı görmesi gerekirken, kabullenmiş bir Fenerbahçe vardı. İki kere İstanbul dışına çıktı 7 gol yedi. Dinamo Zagreb maçı 7 olurdu."

"Duyumum yok ama..."
    "Taraftar, Ali Koç'a serzenişte bulunurken haklıydı. Başkan da 'Ezdik' dedi. Hayatında top oynamamış olan matematik öğretmeni de armatör de belediye işçisi de görüyordu durumu. Ali Koç da tabii ki Cocu ve Comolli'nin arkasında durmak istiyor. Kendisi çok önemli bir aileye mensup. Şirketlerinde radikal kararlar alabiliyorlar. Duyumum yok ama maksimum Başakşehir maçından sonra değişikliğe gidebilir."

"Diyelim ki Cocu taktik vermedi, Comolli de ilgilenmedi. Duyarsızlık kötü bir şeydir. Aykut Kocaman var ya santrforsuz ikinci bitirdi, Göztepe son dakikada gol atsa şampiyon oluyordu."

"Hollanda, Dünya Kupası'nda ve Avrupa Şampiyonası'nda yoktu. Kendi ülkelerinde futbol geriye gidiyor. Hangi Avrupa devinde Hollandalı teknik direktör görev alıyor? Hiçbirinde Comolli nereli? Fransız. Fransız kaldı."

"Takımda sarı kart gören yok"
    "10. resmi maçında sarı kart görmez mi bir futbolcu? Skrtel'in 1 sarı kartı var. Reyes'in 2 sarı kartı var. Neustadter'in yok, Hasan Ali'nin belki bir tane vardır. Savunmacı Mehmet Topal'ın ve Jailson'un sıfır. Bu arada da 4 deplasmanın 3'ünde 1 gol attın ve mağlup oldun. Demek ki Fenerbahçe, mental olarak da problemli bir takım."

"Ali Koç'un yerinde olsam futbolun başına gelirdim. Cocu ve Comolli yüzünden kendine yazık etme. Dünya futbolu bu yapıyı kabul etmiyor. Ben yabancı düşmanı değilim. Görünen köy kılavuz istemez. Beşiktaş derbisi ve Atiker Konyaspor maçı ortada."

"Bu maçı ayağa kaldırabilecek birinci kişi Volkan'dır. Comolli, Volkan'ı tanımaz. Ona seneye yoksun dediler. Gün sayıyor Volkan da. Böyle ani kararlar hemen olmaz ki."

"Parasını veriyorsun, Aykut Hoca'yı getir"
    "Cocu'nun bir maliyeti var. Aykut Kocaman'a da halen maaş ödeniyor. Yeni birini getirirsen de maaş vereceksin. Üç kişi mi çalıştıracak takımı? Madem parasını veriyorsun, getir takımın başına. Aykut Kocaman kalmalı dediğimde bana kızanlar oluyordu. Yarı final oynamış, şampiyonluk yaşamış, hiç üçüncülük görmemiş bir teknik direktör. Ülkeyi de tanıyor. Kötü gitse Aykut'la hemen vedalaşabilirdi."

"Ben burada Aykut Hoca pazarlığı yapmıyorum. Ersun Hoca da olur. O olsun, bu olsun değil. Taraftar şu anda protestosunu bile üzülerek yapıyor. Duruma üzülüyorlar. 14. sırada olmaktan çok kabullenilmişliğe üzülüyor. Alex'ten sonra takımın frikik atan oyuncusu yok. Taraftarlar işte bunlara üzülüyor."

Kaynak

• rıdvan dilmen'den sonrasını okumadım.
  • Bu şeytan yazıyı maçtan önce yazmış olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxy13

rıdvan dilmen'den sonrasını okumadım.
    rıdvan dilmen'den sonrasını okumadım.Aynen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 28 Ekim 2018; 22:42:16 >
  • Getirecekse ismail kartalı getirsin. Yeter yahu gidin bi aykutspor kurun onu destekleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut maykut gelmesin. bu taraftar onu sildi yeter artık
  • tivibusporda oğuz çetin de aykut kocaman diyemiyor ama doğrudan onu kastediyor.
    takımı tanıyan, camiayı tanıyan biri gelmeli diyor.
    Ersun yanal diyor ali ece ona karşı çıkıyor

Adam da öyle bir lobi varki aykut kocaman gelecek gibi sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haberin içeriğini sen değiştirdin sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 29 Ekim 2018; 2:2:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Haberin içeriğini sen değiştirdin sanırım
    Mke ankaragücü 3-1 olarak değiştirdim sadece sdf.

Harbiden istiyorum Kocaman'ın geri dönmesini.

Medya trolleri yüzünden adamı kovdular.
  • Geri gelmesin. Takımı bozdular ve ptt topçularını getirdiler. Ayrıca sezon ortasında gelmesi saçma olur. Herkesin istediği Ersun Yanal gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 29 Ekim 2018; 9:27:27 >
  • Arda, Volkan, Rıdvan... Yalaka, Serseri tipler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Maykut gelmesin kardeşim. Gelecekse Ersun Yanal gelmeli. Eğer Ersun Yanal gelipte başarısız olursa demek ki, kadro çöp, hoca kim olursa olsun başarı elde edilemez. Yok eğer kadro çöp değilse zaten Ersun hoca takımı ayağa kaldırır.

Şu en büyük felaket yeni bir yabancı hoca getirmek olur.
  • Hala Aykut diyorlar yahu. Adamın yardımcıları kulübe ihanet etmiş, bırakın bu takımın başına geçmesini, isminin bile bir daha zikredilmemesi lazım. İnşallah Zico-Alex gelir.
  • Bu Aykut Kocaman kulübe ihanet eden bir hain değil miydi? Rıdvan da mı hain çıktı? OMG
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.