Şimdi Ara

Ali Koç sahaya indi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Göztepe maçında taraftar tribüne alınmadı diye sahaya girdi, kafaya şişeler fırlatıldı, olaylar olaylar!

Laf aramızda Ali Koç'a yakışmayan hareketler. Sürekli agresif görüntü vermeyi Aziz Yıldırım bile bu kadar yoğun yapmamıştı.

sabithaber
    Göztepe Fenerbahçe Maçında Ali Koç Sahaya İndi | Sabithaber
    https://www.sabithaber.com/goztepe-fenerbahce-macinda-ali-koc-sahaya-indi-119788/

• tam bir holigan , umarım servetini kendisi yönetmiyodur

• x (formerly twitter)
    scofield (@tinercimayki) on X
    https://x.com/tinercimayki/status/1824913000806965667
  • Ali Koç fena stres ve baskı altında.

Böyle 2-3 hafta daha puan kaybetmeye devam ederseler. Avrupadan da seri elenme flan gelirse görür siz çatırtıyı. Hele birde FB-GS derbisi var 6. hafta. Ondada fark yerseler Ali Koç istifa Aziz Yıldırım bizi kurtar sesleri yükselmeye başlar gene...

• ben jose morinho geldiğinde yazdım büyük bir hata yaptı fener diye güzel futbolculardan alsaydı fenerbahçeye şöyle bir güzel golcü ortasaha malesef boşa para harcadı bundan önceki teknik adam çok iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 18 Ağustos 2024; 2:48:26 >
  • zengin olup ama ruhu hasta olanlara iyi örnek.

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

mahalle mafyası gibi saha basma normal diyon yani fantastik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FATİH TERİM'İN EFSANE MONTU
    7 yıl önce açıldı
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Ya kardeşim hiç boş yapma, paranın verdiği şımarıklıkla eski başkanınızı aşağılıyor, güvenliği sağlayan polise efelik taslıyor, millete iftira atıyor, sahaya atlıyor. Bu adam Allah da bizim mi haberimiz yok? Asıl keroluk böyle kraldan çok kralcı olmaktır.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Balkana.. Laf anlatmak 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir fenerbahçeli olarak söylüyorum biz göndermeyi beceremiyoruz bari cumhurbaşkanı falan alsın şunu başımızdan artık nolur ya.

• Ali Koç'un sahada ne işi var? Bu nasıl bir yönetim anlayışı,nasıl bir prestij ve ağırlık kaybı.Yani Koç ve Fenerbahçe isimleri var işin içerisinde.Hadi sahaya girdin seni dövmeye geleni bile ayıklayamayan güvenliğin ne işe yarıyor.Çok enteresan bir şahıs çözemedim amacını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bir futbol konusudur. Futbol bölümünde yeterince tartışılıyor. Ayrı bir konu, polemik + tartışma demektir. Su sebeple konuyu kilitliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.