Bencede fazla kurcalama. Çünkü bende 1 aydır araştırmadığm yer kalmadı. Tam karar veriyorum sonra başka bir yerde bişey okuyorum sonra vazgeçiyorum. kafayı yedim baktım olacak gibi değil gittim LG LH373000 aldımhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_37LH3000-LCD-TV,10148.html fiyatıda diğer araştırdığım yerlere göre en uygunu. Yinede sende araştır. ve fazla kafaya takma içinden çıkılmaz hal alıyor. Uykularıma bile girdi. şimdiden hayırlı olsun
ben 3 ay önce başladım araştırmaya. hâlâ burdayım
PHILIPS 42PFL8404H ses sistemi sana yeter.Al ve kurtul. Saygılar
Gayet güzel bir seçim, özellikleriyle paralel alternatifler sunabiliriz ama performans olarak aralarında mühim bir fark olmayacaktır.
aylardır kafayı yemek üzereydim bende sonunda Samsung 40b650 + samsung HT-TZ325 alarak kurtuldum
Bende sizin gibiyim ama tek fark acelem olmaması, Yerleşeceğim odaya yazın havalar ısınınca geçicem o yüzden acele etmiyorum :) Bende samsungun 40B65* serisine çok yatkındım ama son kararım şuan Sony W5500, Kararım değişmezse tabi :) Şu an kafamı boyutları kurcalıyor, 37'' alayım diyorum panel 40'' deki gibi kaliteli değilmiş ve 8 Bit oluşuda olumsuzluklar arasında bakalım nasip ilerleyen günlerde ne alırız Allah biliyor :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme