Şu şemsiyeyi açma tuşu olan "E", gamepadde ne acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: NefretZm
Şu şemsiyeyi açma tuşu olan "E", gamepadde ne acaba?
zıplama tuşu ile aynı tuş oluyor o
Yorumlar çok olumlu, en yakın zamanda oynamaya çalışıcam.
şu dantes inferno bitse oynicamda , benmi ağır oynuyorum yoksa oyun süresimi uzun anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: highmetin
şu dantes inferno bitse oynicamda , benmi ağır oynuyorum yoksa oyun süresimi uzun anlamadım
En Geç 13 Saatte Biter
quote:
Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ
quote:
Orijinalden alıntı: highmetin
En Geç 13 Saatte Biter
şu suicide fruit i yeni aldım , yeni bi gücün açılması oyunun daha devam ediceğini gösterir
alice madness in süresi nekadar arkadaşlar , oyun kendini tekrarlıyormu yoksa kendine has özellikleri varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpioleo
Yorumlar çok olumlu, en yakın zamanda oynamaya çalışıcam.
yılın en büyük sürprizi..
oyunla ilgili ben hic reklam duymamistim ama oynayis mukemmel:D birde ben mi yavas gidiyorum oyun mu uzun cok yavas gidiyor:P
quote:
Orijinalden alıntı: lyldz
oyunla ilgili ben hic reklam duymamistim ama oynayis mukemmel:D birde ben mi yavas gidiyorum oyun mu uzun cok yavas gidiyor:P
Oyun uzun baya ama sıkmıyor. Her bölümde bir şey daha katmışlar oyuna.
IGN,Xbox versiyonu için 6.5 vermiş.
ninja gaidende bu kadar gınaaa gelmemişti yaa... atlama zıplama görüneni görmeye çalışma ... kırıcam ben bu padi yaaa.....saveside geçmeden vermiyor.. birde epey bi uzun geldi oyun
normalde çocuk oyunlarını sevmem ama alice farklı biraz bioshock gibi sıradışı şizofrenik bir oyun
oyun mükemmel. neden bu kadar az ilgi görüyor forumda anlamak mümkün değil. çok fena god of war tadı var. ayrıca konu fps-tps ye taşınmalı bence.
quote:
Orijinalden alıntı: kratostol
oyun mükemmel. neden bu kadar az ilgi görüyor forumda anlamak mümkün değil. çok fena god of war tadı var. ayrıca konu fps-tps ye taşınmalı bence.
Oynamayanlar kaybetsin bırakın İlk Alice de bu da oyun tarihinin klasik oyunları. Böyle sanatsallık çok az oyunda var.
quote:
Orijinalden alıntı: Rinnegan
quote:
Orijinalden alıntı: kratostol
Oynamayanlar kaybetsin bırakın İlk Alice de bu da oyun tarihinin klasik oyunları. Böyle sanatsallık çok az oyunda var.
aynen
Beyler şu stomp heart - right mouse olayını halleden var mı. Takıldık kaldık
quote:
Orijinalden alıntı: visceroid
Pasta yiyip büyüdüğün yerden bahsediyorsan ordaki top atan kuleleri sağ tık yaparak yıkacaksın 3 4 kere vurman lazım ama. en son kalp kalacak onu da sağ tıkla hallediyordun sanırım. Bu arada kulelere ulaşmak için önündeki sarmaşıklardan kurtulman lazım onun için de o sarmaşıkların önünde tek bir tane sarmaşık var onu sökünce diğerleri de kayboluyor.
Oyunu yeni oynama fırsatı buldum gerçekten çok keyifli para gözlük yapmayıp ilk oyunu da pakete koymaları takdir edilesi.
quote:
Orijinalden alıntı: webmaster33
quote:
Orijinalden alıntı: visceroid
Pasta yiyip büyüdüğün yerden bahsediyorsan ordaki top atan kuleleri sağ tık yaparak yıkacaksın 3 4 kere vurman lazım ama. en son kalp kalacak onu da sağ tıkla hallediyordun sanırım. Bu arada kulelere ulaşmak için önündeki sarmaşıklardan kurtulman lazım onun için de o sarmaşıkların önünde tek bir tane sarmaşık var onu sökünce diğerleri de kayboluyor.
İşte o kalp sağ tıklama ile halledilmiyor. Sağ tıklayınca hiç bir şey olmuyor...
Bugün 5. bölüme geçtim. Her gün 1 bölüm oynuyorum.
4. bölümde dev olarak oynadığımız sahneler çok eğlenceliydi.