Şimdi Ara

Alice: Madness Returns 'ÇIKTI' (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
1
Favori
20.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu şemsiyeyi açma tuşu olan "E", gamepadde ne acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Şu şemsiyeyi açma tuşu olan "E", gamepadde ne acaba?

zıplama tuşu ile aynı tuş oluyor o
  • Yorumlar çok olumlu, en yakın zamanda oynamaya çalışıcam.
  • şu dantes inferno bitse oynicamda , benmi ağır oynuyorum yoksa oyun süresimi uzun anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

şu dantes inferno bitse oynicamda , benmi ağır oynuyorum yoksa oyun süresimi uzun anlamadım

En Geç 13 Saatte Biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

şu dantes inferno bitse oynicamda , benmi ağır oynuyorum yoksa oyun süresimi uzun anlamadım

En Geç 13 Saatte Biter

şu suicide fruit i yeni aldım , yeni bi gücün açılması oyunun daha devam ediceğini gösterir

alice madness in süresi nekadar arkadaşlar , oyun kendini tekrarlıyormu yoksa kendine has özellikleri varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Yorumlar çok olumlu, en yakın zamanda oynamaya çalışıcam.

yılın en büyük sürprizi..
  • oyunla ilgili ben hic reklam duymamistim ama oynayis mukemmel:D birde ben mi yavas gidiyorum oyun mu uzun cok yavas gidiyor:P
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

oyunla ilgili ben hic reklam duymamistim ama oynayis mukemmel:D birde ben mi yavas gidiyorum oyun mu uzun cok yavas gidiyor:P

Oyun uzun baya ama sıkmıyor. Her bölümde bir şey daha katmışlar oyuna.
  • IGN,Xbox versiyonu için 6.5 vermiş.
  • ninja gaidende bu kadar gınaaa gelmemişti yaa...
    atlama zıplama görüneni görmeye çalışma ...
    kırıcam ben bu padi yaaa.....saveside geçmeden vermiyor..
    birde epey bi uzun geldi oyun
  • normalde çocuk oyunlarını sevmem ama alice farklı
    biraz bioshock gibi
    sıradışı şizofrenik bir oyun
  • oyun mükemmel. neden bu kadar az ilgi görüyor forumda anlamak mümkün değil. çok fena god of war tadı var. ayrıca konu fps-tps ye taşınmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

oyun mükemmel. neden bu kadar az ilgi görüyor forumda anlamak mümkün değil. çok fena god of war tadı var. ayrıca konu fps-tps ye taşınmalı bence.

Oynamayanlar kaybetsin bırakın İlk Alice de bu da oyun tarihinin klasik oyunları. Böyle sanatsallık çok az oyunda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

oyun mükemmel. neden bu kadar az ilgi görüyor forumda anlamak mümkün değil. çok fena god of war tadı var. ayrıca konu fps-tps ye taşınmalı bence.

Oynamayanlar kaybetsin bırakın İlk Alice de bu da oyun tarihinin klasik oyunları. Böyle sanatsallık çok az oyunda var.

aynen
  • Beyler şu stomp heart - right mouse olayını halleden var mı. Takıldık kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Beyler şu stomp heart - right mouse olayını halleden var mı. Takıldık kaldık

Pasta yiyip büyüdüğün yerden bahsediyorsan ordaki top atan kuleleri sağ tık yaparak yıkacaksın 3 4 kere vurman lazım ama. en son kalp kalacak onu da sağ tıkla hallediyordun sanırım. Bu arada kulelere ulaşmak için önündeki sarmaşıklardan kurtulman lazım onun için de o sarmaşıkların önünde tek bir tane sarmaşık var onu sökünce diğerleri de kayboluyor.
  • Oyunu yeni oynama fırsatı buldum gerçekten çok keyifli para gözlük yapmayıp ilk oyunu da pakete koymaları takdir edilesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Beyler şu stomp heart - right mouse olayını halleden var mı. Takıldık kaldık

Pasta yiyip büyüdüğün yerden bahsediyorsan ordaki top atan kuleleri sağ tık yaparak yıkacaksın 3 4 kere vurman lazım ama. en son kalp kalacak onu da sağ tıkla hallediyordun sanırım. Bu arada kulelere ulaşmak için önündeki sarmaşıklardan kurtulman lazım onun için de o sarmaşıkların önünde tek bir tane sarmaşık var onu sökünce diğerleri de kayboluyor.

İşte o kalp sağ tıklama ile halledilmiyor. Sağ tıklayınca hiç bir şey olmuyor...

• Bugün 5. bölüme geçtim. Her gün 1 bölüm oynuyorum.

4. bölümde dev olarak oynadığımız sahneler çok eğlenceliydi.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.