Şimdi Ara

Alice: Madness Returns 'ÇIKTI' (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
1
Favori
20.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2K

Oyunu yeni oynama fırsatı buldum gerçekten çok keyifli para gözlük yapmayıp ilk oyunu da pakete koymaları takdir edilesi.

bence de. fakat aliceyi birkaç saat oynadıktan sonra biraz nostalji yapayım dedim madness returnden sonra hiç çekilmiyor o eski grafikler
  • Oyunu baya oynadım ama hala chapter 1'deyim ve %5'ini bitirebilmişim oyunun!? :S En son ayakları ve kolları olmayan bir elemana kollarını ve ayaklarını taktım ve bizi sırtına alıp başka bir yere götürdü. Doğru mudur, buraya kadar hala chapter 1 ve %5 mi gerçekten?
  • extra silah kostum sınırsız bişey veriyormu.. bitirince....
    para varda yükselticek bir şey yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

quote:

Beyler şu stomp heart - right mouse olayını halleden var mı. Takıldık kaldık

Pasta yiyip büyüdüğün yerden bahsediyorsan ordaki top atan kuleleri sağ tık yaparak yıkacaksın 3 4 kere vurman lazım ama. en son kalp kalacak onu da sağ tıkla hallediyordun sanırım. Bu arada kulelere ulaşmak için önündeki sarmaşıklardan kurtulman lazım onun için de o sarmaşıkların önünde tek bir tane sarmaşık var onu sökünce diğerleri de kayboluyor.

İşte o kalp sağ tıklama ile halledilmiyor. Sağ tıklayınca hiç bir şey olmuyor...

Yabancı forumlarda da bu sorunla karşılaşan var. Bazı çözümler söylenmiş ama işe yaramadı bence. Takıldık kaldık

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pasta yiyip büyüdüğün yerden bahsediyorsan ordaki top atan kuleleri sağ tık yaparak yıkacaksın 3 4 kere vurman lazım ama. en son kalp kalacak onu da sağ tıkla hallediyordun sanırım. Bu arada kulelere ulaşmak için önündeki sarmaşıklardan kurtulman lazım onun için de o sarmaşıkların önünde tek bir tane sarmaşık var onu sökünce diğerleri de kayboluyor.

İşte o kalp sağ tıklama ile halledilmiyor. Sağ tıklayınca hiç bir şey olmuyor...

Yabancı forumlarda da bu sorunla karşılaşan var. Bazı çözümler söylenmiş ama işe yaramadı bence. Takıldık kaldık

kürek değiştirmeyi falan denedin mi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 1 Temmuz 2011; 23:21:27 >

• 60 fps de sabit oynayabilen varmı
    physx lowdayken hep 60 dı arada bi 59 oluyordu
    wonderland e girdim ani düşüşler başladı 55 45 lere inip tekrar 60 a çıkıyor.
    en nefret ettiğim olay
    bazı unreal oyunlarında da yaşamıştım böyle sorunları
    crysis 2 de düşmüyor böyle fps
    daha çok ilk defa gördüğüm önceden yüklenmemiş mekanlarda oluyor bu düşüşler.
    mouse kontrolü de bi garip
    sanki vsync açıkmış gibi laglı mouse
    gamepadle oynuyorum o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien
    60 fps de sabit oynayabilen varmı
    physx lowdayken hep 60 dı arada bi 59 oluyordu
    wonderland e girdim ani düşüşler başladı 55 45 lere inip tekrar 60 a çıkıyor.
    en nefret ettiğim olay
    bazı unreal oyunlarında da yaşamıştım böyle sorunları
    crysis 2 de düşmüyor böyle fps
    daha çok ilk defa gördüğüm önceden yüklenmemiş mekanlarda oluyor bu düşüşler.
    mouse kontrolü de bi garip
    sanki vsync açıkmış gibi laglı mouse
    gamepadle oynuyorum o yüzden

ekran kartiniz ati mi hocam?6950 2gb ile physics en sonda oynadigimda ayni seyler bbende de oluyor.ati kartlarin nedir bu cektigi

• ekran kartım gtx 460
    850mhz de gpu
    physx açınca zaten düşüyorda
    açmayınca da ara sıra düşüp çıkıyor
    çok fena
  • Oynayanlara bir sorum var, oyunun içinde eski Alice de yer alıyor mu? 2000 yapımı ilk oyun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

Oynayanlara bir sorum var, oyunun içinde eski Alice de yer alıyor mu? 2000 yapımı ilk oyun yani.

yeralıyor.. ilk oyunun texturelarını daha yüksek çözünürlüklü olanlarla değiştirmişler ama daha güzel görünüyor 2000dekinden..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kürek derken?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kürek derken?

ilacı krakere ban

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kürek derken?

Forumda konuşulması yasak olduğu için şifreledim cra*k demek istedim.

• %50'sini oynadığım oyunun krakerini değiştirmeyi hiç düşünmemiştim kusura bakmayın
  • Çok güzel bi oyun çeşitli sitelerde düşük puan almış olabilir ama oynamaya değicek bi oyun. fakat oyunu bitirmiş ve çok oyun oynayan bi insan olarak gözüme bi çok olumsuz nokta takıldı. 1. si oyun fazla gereksiz zorlukta. yani oyunu normal modda oynarken bile bazı yerleri insanı cinnete getirebiliyor. kontrolleri biraz zor kesinlikle oynanışı kolay bi oyun değil. unreal teknolojisi kullanılmasına rağmen oyun ağır çalışıyor ki unreal hızlı bir motordur. Oyun yapımcısı şirketinde çok başarılı bi şirket olduğunu söyleyemiycem iyi olmadığı her halinden anlaşılıyo. gerek karakter tasarımları olsun gerek karakter animasyonları olsun çok başarılı değil. Başka bir şirketin elinde çok daha iyi olabilirdi. Oyunda kamera animatörüne baya bi saydırdım bu arada gereksiz yerlerde çok gereksiz kamera hareketleri var ve zaten gereksiz bi zorlukta oynanan oyun iyice çileden çıkmaz bi hal alıyor. senaryoya gelince güzel bi senaryo fakat alisin ilk oyundan beri neden hala siyah saçlı olduğunu çözemedim küçükken civciv sarısı bi kız nası oluyosa kap kara oluyo anlamış değilim.

• arkadaşlar oyun 10 fps de çalışıyor biraz öneri verebilecek olan varmı bana? i5 2500k + 4gb 160mhz cl9 ram+ gtx560ti la oynuyorum. çözünürlükte fazla değil ama phsyx medium yapsam bile 10 fps ye düşüyor oyun low dada adam gibi fps olmuyor 30 fps sınırı 60 yaptım ama kamerayı çevirdiğim an oyun gene donuyor 10 fps ye düşüyor sonra geliyor nerdeyse her kamera çevirişimde oluyor bu ne yapacağız bu soruna

Ekleme: oyunun frame sınırını 60 fps yaptım diğer sitelerde physx le alakalı bir kaç değer vardı onları değiştirdim şu 140 ı da 500 yaptım. şu an phsyx high ta 60 fps çalışıyor ama arada oyun resmen donuyor özellikle kameranın, sahnenin değişmesi ve kumaşların çok fazla olduğu yerlerde fps sürünüyor ama bazende 60 a fırlıyor o yüzden şu 500 yaptığımı 750 yapmayı düşünüyorum belki etkisi olur. pepper gun kullanırkende normal seviyede düşüyor oynayışa etki etmeden şu mürekkeplerde kasmıyor zaten onlar çabuk kayboluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 3 Temmuz 2011; 8:55:50 >

• AMD Athlon II x4,Ati Radeon HD 4850 1 GB,2+2 DDR3 Ram ile full ayarlarda oynayabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

arkadaşlar oyun 10 fps de çalışıyor biraz öneri verebilecek olan varmı bana? i5 2500k + 4gb 160mhz cl9 ram+ gtx560ti la oynuyorum. çözünürlükte fazla değil ama phsyx medium yapsam bile 10 fps ye düşüyor oyun low dada adam gibi fps olmuyor 30 fps sınırı 60 yaptım ama kamerayı çevirdiğim an oyun gene donuyor 10 fps ye düşüyor sonra geliyor nerdeyse her kamera çevirişimde oluyor bu ne yapacağız bu soruna

Ekleme: oyunun frame sınırını 60 fps yaptım diğer sitelerde physx le alakalı bir kaç değer vardı onları değiştirdim şu 140 ı da 500 yaptım. şu an phsyx high ta 60 fps çalışıyor ama arada oyun resmen donuyor özellikle kameranın, sahnenin değişmesi ve kumaşların çok fazla olduğu yerlerde fps sürünüyor ama bazende 60 a fırlıyor o yüzden şu 500 yaptığımı 750 yapmayı düşünüyorum belki etkisi olur. pepper gun kullanırkende normal seviyede düşüyor oynayışa etki etmeden şu mürekkeplerde kasmıyor zaten onlar çabuk kayboluyor.

patch falan lazım
    bende de sorun oluyor
    kafayı çevirince fps düşüyor, çıkıyor.
    oyunun fps sini 10 a sabitlesem 5 e düşer yine 10 a çıkar o derece sorunlu.

• Bu arada, bu oyunun menü müziğini Max Payne'in müziğine benzeten bir tek ben mi varım?
  • oyunun menüsünde play american mcgees alice e tıklıyorum masaüstüne atıyor küçük bir pencerede açıyor oyunu ama ayarlardan çözünürlüğü arttırdığımda oyun takılıyor siyah ekran oluyor ?

oynayabilen var mı ilk oyunu
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.