Şimdi Ara

Alice: Madness Returns 'ÇIKTI'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
1
Favori
20.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk oyunu hiç duymamıştım, youtubeda dolaşırken rastladım.Oyun çok güzel gözüküyor.Mekanlar ve atmosfer çok hoşuma gitti.Oynanış tarzı DMC GOW gibi gözüküyor.Merakla bekliyorum nasıl bir şey olucak.Özellikle PC için de çıkıcak olması sevindirici bir haber bu tür oyunları PC de pek görmüyoruz.
    quote:

Release: 6/17/2011
    Genre: Action/Adventure
    Platform: PS3/X360/PC
    Publisher: EA
    Website:http://www.ea.com/alice
    Alice: Madness Returns takes place 10 years after the conclusion of the original game, with Alice struggling to recover from the emotional trauma of losing her entire family in a fatal fire. After spending a decade institutionalized in an insane asylum, she is finally released to the care of a psychiatrist who just may be able to help her conquer the nightmarish hallucinations that still haunt her. Alice embarks on a mission to root out the true cause of her family's mysterious death, jumping from a gloomy and stark London to a rich and provocative Wonderland.

Minimum System Requirements
    * CPU: Intel Pentium IV at 2.4 GHz or AMD at 2.0 GHz
    * RAM: 1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista)
    * HDD: 6 GB free disk space
    * Graphics: 256 MB Graphics Memory
    * Sound Card: DirectX 9 Compatible
    * DirectX: Version 9
    Supported Graphics Cards:
    Minimum -nVidia GeForce 6800 or ATI Radeon 1300XT or better
    Note: These are the predicted system requirements.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mellun -- 16 Haziran 2011; 0:43:16 >

• ps3 incelemesi 5 puan almıştı galiba vasat bir oyun olacak gibi.
  • yıllardır bekliyorum bu oyunu, vasat olmasın olmasın olmasın!
  • İlk oyundan daha psikopat bir oyun olacağı kesin.
  • gamespot da 14 haziran gözüküyor , konsol versiyonları damlamış ... pc yi bekleyeceğim bakalım
  • Alışılmışın dışında çok garip ve özgün bir oyun olucak gibi. Merakla bekliyorum..
  • ilk oyunu bitirmiştim.
    Bu ay gerçekten boş bir ay olucak oyun sektörü için, tek ilgilendiğim oyun buydu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilki çok iyiydi, bu da iyi olur umarım :)
  • Bunun kötü olacağından adım gibi eminim
  • ön incelemeleri ümit vericiydi , gameplay videolarada baktım ilk izlenim iyi oldu bende aslında kült bir oyunu rezil etmezler umarım
  • Oyun çıktı.
  • İnş güzeldir.Bu sıralar vakit geçirmek için böyle bir oyuna ihtiyacım var.
  • şimdilik göremedim
  • Bayağıdır düşük sistem isteyen oyun görmemiştim.Sürekli 8800' ler HD 2600'lar havada uçuşuyordu.Bu iyi oldu.
  • çıkmış
  • konsoldan 6-5 , 7 arası punlar almış bugün , ben daha iyi bişeyler bekliyorum bakalım pc oynanabilir olsun deneyecez :)
  • gamespot'un açılışında görünce heyecanlandım. PC'ci olarak bekleyelim bakalım 17 haziranı. 7.0 almış gamespottan. İyi bir şeye benziyor ama yine de.
  • Xbox versiyonu indirilebiliyor şu anda ama PC'ye yok.
  • İndi, kuruluyor bakalım.

fake çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 14 Haziran 2011; 18:49:11 >
  • her türlü oynarım ben , ilk yorumlar fena değil ama pc için daha yok ortalıkta
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.