Şimdi Ara

Alice: Madness Returns 'ÇIKTI' (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
1
Favori
20.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AngelsOfDarkness

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

oyun motoru bir garip değil mi arkadaşlar?ilk defa göreceğim bir alana dönerken kasılıyor sonra o alana 1sn bakınca görüntü akıcılaşıyor...sanki ilk defa gördüğüm yerleri baktığım anda yüklüyor gibi..

Oyun motoru unreal engine çok fazla kullanılan bir motor. Dediğiniz sorun çoğu oyunda var ne yazıkki . Yani bana çok denk geliyor 1 sn takılmalar e mousu çevirdimmi hiç görmediğim bi yere. Grafikler 2011 içinde çok iyi sayılmaz.Ancak phsyx olarak çok güzel efekler var.Özellikle dövüş sisteminde . Oyunun belkide o 1-2 saniye kasılmasının nedeni bu olabiir

oyun şahane...bu arada o takılmalar pyshx i low a düşürünce gitti..ati kart olduğundan doğaldır..medium deneyeceğim bir de..

• o takılmalar bendede oluyordu ama açık alanda olmuyor ve evet pyshx le alaklı olabilir tabi onuda low yaparsanız , hareketli detayları geçtim kenar çizimleri kötü bir hale geliyor oyunda
  • iyi de physx ile kenar çizimlerinin alakası yok ki..sanırım psikolojik biraz da..

bu arada oyunu takılıp ta glsrunning==1 diye bir hata alan var mı?
  • Videoları izledim aşırı çöp bir oyuna benziyordu. Güzel yanları neler acaba? Dövüş sistemi rezalet görünüyor oyun da çocuk oyununa benziyor. RPG öğeleri mi var acaba diyeceğim de EA oyununda RPG ne gezer tabii orası da ayrı mesele.
  • takılma yaşayanlar aliceengine.ini içinde poolsize'ı artırsınlar, 500 kullanıyorum..

[TextureStreaming]
    PoolSize=500
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

iyi de physx ile kenar çizimlerinin alakası yok ki..sanırım psikolojik biraz da..

bu arada oyunu takılıp ta glsrunning==1 diye bir hata alan var mı?

Oyunu yönetici olarak çalıştır sorun kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Videoları izledim aşırı çöp bir oyuna benziyordu. Güzel yanları neler acaba? Dövüş sistemi rezalet görünüyor oyun da çocuk oyununa benziyor. RPG öğeleri mi var acaba diyeceğim de EA oyununda RPG ne gezer tabii orası da ayrı mesele.

oynamadan mezara gömmüşsün oyunu

american mcgee's ile çocuk oyunu terimleri yanyana gelemez..psikolojik ve gotik bir oyun kendisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

takılma yaşayanlar aliceengine.ini içinde poolsize'ı artırsınlar, 500 kullanıyorum..

[TextureStreaming]
    PoolSize=500

physx in ne kadar saçma altyapıya sahip olduğunu şimdi anladım gibi..bu değeri arttırınca ati kartla physx yükseltince bir sıkıntı olmuyor...

angelofdarkness teşekkürler sorun çözüldü..

dediğim anda bu yazıyı yazarken aynı hatayı verdi

rip indirmiştim bir de düzgün versiyon indireyim bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 16 Haziran 2011; 13:58:24 >

• physx bende de sorun olmaya başladı , kullanıldığı alanlar yoğun olduğunda frame i yarı yarıya düşürüyor ve oyun öyle kalıyor malesef ... PoolSize değeri çözüm olmuyor
  • oyunu oynama şansım oldu. gayet güzele benziyor. çocuk oyunu olabilir diyenler için kesinlikle yanlış kanıdalar diyebilirim. ben oyun için azda olsa "gore" tarzda bi oyun diyebilrim. kick ass içinde çıkmadan çocuk filmi falan diyorlardı ama çıktıktan sonra +18 damgası gelmişti :D oyun süper tavsiye ederim.

birde biraz oynadıktan sonra glsrunning==1 hatası veriyor oyun düşüy0or bunun çözümü yokmudur ? xp kullanıyorum yönteici olarak çalıştır diye bi komut yok.
  • poolsize'ın physx ile bir ilgisi yok.. her UE oyununda bu değeri artırın.. oyundaki kaplamaların bellekte tutulma boyutunu ilgilendiriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 16 Haziran 2011; 16:00:31 >
  • Ya oyun mükemmel poolsize değerini 500 yaptım artık 60fps sabit oynuyorum 6850 ile phsx hightta. Ama ne yazıkki 5 dk geçmeden glsrunning==1 hatası alıyorum . 4-5 kere girdim ama yok olucak gibi değil save yerine gelmeden tak hata geliyor. Çözümünü inşallah bulurum canım çok fena oynamak istedi nedense

edit:Yabancı forumlarda herkez kürekfix bekliyor . Sanırım sorun genel .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 16 Haziran 2011; 16:40:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

poolsize'ın physx ile bir ilgisi yok.. her UE oyununda bu değeri artırın.. oyundaki kaplamaların bellekte tutulma boyutunu ilgilendiriyor..

evet yanlış ifade ettim sanırım , bendeki asıl sorun physx de low a getirince sorun olmuyor ama mediumda bile oynatmıyor melet
  • FPS'yi 60'a sabitlemek için "AliceEngine.ini" dosyasındaki değerleri şöyle yapın;

MinSmoothedFrameRate=60
    MaxSmoothedFrameRate=60
  • oyun mükemmel ama physx highde çok fena takılıyordu low yapınca oyun kendine geldi valla
  • Physx "high" 60'tan maksimum 55'e düşüyor.

Nvidia kartı olanlar önceki sayfadaki ayarların hepsini yapın sonrada girin physx high yapın.

Bu arada şu salak hata bende de çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 16 Haziran 2011; 17:34:40 >
  • Valla heryeri aradım taradım ama yok ya donma hatasına çözüm yok gibi .Oyun çok güzel gerçekten oturup 5-10 saat oynayabilirm ama 5 dk oynanmıyo
  • Physx de çoğu efekti ati kartlar göremiyordu zaten high olması bişey değiştirmez zannımca
  • fix çıkınca düzelirmiş o oyundan atma olayı, koruma gibi bişey varmış sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJ_furkan

fix çıkınca düzelirmiş o oyundan atma olayı, koruma gibi bişey varmış sanırım

Evet oyunda değiştirilmiş dataya karşı koruma olayı var.

Program kendini sonlandırıyor ama bunu da geçme yöntemi vardır.

Akşama doğru olay çözülür.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.