Şimdi Ara

Alice: Madness Returns 'ÇIKTI' (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
1
Favori
20.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar burada 14.20 de başlayan dövüşte en büyük adam bende hiç bir şekilde hasar almıyor...videoda ise vurduğu anda hasar alıyor neden acaba?

edit: tamam öldürdüm

xbox ta adam yüzünü korumuyor bizde koruyor..bomba atıp patlatınca bir an savunmasız kalıyor o anda vurabildiğiniz kadar vuracaksınız..sürekli tekrarlayacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 17 Haziran 2011; 13:08:46 >

• repack indiren arkadaşlar repack'te bir sorun var mı??
  • yeni ilaç çıktı. kod adı"theta" :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

yeni ilaç çıktı. kod adı"theta" :D

Bir müddet sonra aynı hatayı verip atıyor oyundan. Değişen bişey yok. Bu da fos çıktı.
  • 1.5-2 saat oynadım ne güzel atmıyor deyip oyunu kapayacakken bendede attı. Fakat 1.5-2 saat oynadıktan sonra atıyorsa büyük sorun değil bence tekrar açıp oynanır. Oyundaki performansı arttırmak için bir patch çıksa daha iyi olacak biraz kasıyor malum.

Düzenleme: Şimdi 10 dakika oynadıktan sonra attı olmaz böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serbest Çağrışım -- 17 Haziran 2011; 14:25:27 >
  • valla ben oynuyorum 2 saattir hala atmadı.
  • bende de atmadı...direk indirdikten sonra oyunun içine atmayın nasıl yapılacağını indirdiğiniz yerden okuyun
  • atıyorsa temiz kurduktan sonra bir daha thetayla fırcalayın dislerinizi..
  • aynen temiz kurun o şekilde ilaçlayın yaklaşık 4 saattir aralıksız oynuyorum atma falan yok. theta başarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

Bir daha ATI kart almıcam arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

720p

2:18 deki efekt ani frame düşmesine sebep olur gibi
    iyi güzel ama şunları görürken fps sabit kalsa daha iyi olacak.
  • phsyx efektler iyi iş çıkartıyor ama çok kastırıyor optimize olayı hiç olmamış o kısımda , medium da bile silahla ateş ettiğimde frame yarı yarıya düşüyor
  • bende de olmadı hiç sorunda, bi boss tarzı bişey geliyor şemsiye açmamız isteniyor bizden benim kızın şemsiye falan açtıgı yok basıyorum tuşunuada

edit: hallettim önce targete almak gerekiyormuş boss u sonra tuşa basıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantiel -- 17 Haziran 2011; 18:35:48 >
  • ati 6000 serisi kartı olanlar pshyx açtıgında fark ediyor mu görüntü videodaki kadar yoksa sadece nvida kartlardamı geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

http://www.gossipgamers.com/alice-madness-returns-dlc-weapons-of-madness-and-dresses-pack/

iki adet de dlc si mevcut oyun un

Ekstra ozellik veriyor o kostumler ve silahlar bu yuzden biraz hileye kacıyor aslında. Fleshmaidenla biraz oynadım gerci sevmedim değil. ama default kostum bolumler arası değişiyor.

• quote:

ati 6000 serisi kartı olanlar pshyx açtıgında fark ediyor mu görüntü videodaki kadar yoksa sadece nvida kartlardamı geçerli.

görüntü farkediyor ama performans sıkıntısı var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

http://www.gossipgamers.com/alice-madness-returns-dlc-weapons-of-madness-and-dresses-pack/

iki adet de dlc si mevcut oyun un

Ekstra ozellik veriyor o kostumler ve silahlar bu yuzden biraz hileye kacıyor aslında. Fleshmaidenla biraz oynadım gerci sevmedim değil. ama default kostum bolumler arası değişiyor.

evet öyle oluyor sanırım denemedim bende henuz

• quote:

ati 6000 serisi kartı olanlar pshyx açtıgında fark ediyor mu görüntü videodaki kadar yoksa sadece nvida kartlardamı geçerli.

6870 kullanıyorum, pshyx'i açtığımda fps 10'un altına düşüyor, rezil bir durum.

Bu arada 20dk'dan fazla oynayamadım oyunu yahu, sürekli hata veriyor, çokta beğendim oyunu oysa ki, hevesim kursağımda kaldı.
  • Chapter 1'i bitirdim ama videosu yayınlanan mini oyunların hiçbirine denk gelmedim. Sonradan oyun içinde açılıyor mu bunlar yada nerde oynuyoruz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-Alice_Madness_Returns__Minigames_Trailer-2383.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serbest Çağrışım -- 17 Haziran 2011; 22:21:51 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.