Şimdi Ara

Alice: Madness Returns 'ÇIKTI' (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
1
Favori
20.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

ati 6000 serisi kartı olanlar pshyx açtıgında fark ediyor mu görüntü videodaki kadar yoksa sadece nvida kartlardamı geçerli.

6870 kullanıyorum, pshyx'i açtığımda fps 10'un altına düşüyor, rezil bir durum.

Bu arada 20dk'dan fazla oynayamadım oyunu yahu, sürekli hata veriyor, çokta beğendim oyunu oysa ki, hevesim kursağımda kaldı.

demekki nvidanın farkı kasmaması. zaten physx nvidaya özel
    ati kart alacaktım ama physx harbiden etkiliyor ya oyunları.
    hata ya dönersek theta yeni ilaç çıkardı o ilacı kullanırsan iyileşirsin :D

quote:

Orijinalden alıntı: Serbest Çağrışım

Chapter 1'i bitirdim ama videosu yayınlanan mini oyunların hiçbirine denk gelmedim. Sonradan oyun içinde açılıyor mu bunlar yada nerde oynuyoruz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-Alice_Madness_Returns__Minigames_Trailer-2383.htm

chapter 2 nin ortalarına dogru mini oyunlar başlıyor gerçekten eglenceli bir oyun mini oyunlarla daha da eglenceli olmuş. chapter 3 teyim toplamda dünden beri 14-15 saate yakın oynamışımdır daha chapter 3 teyim bayada uzun bi oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condemned890 -- 18 Haziran 2011; 0:51:53 >

• blackbox theta versiyon umarım sorunsuzdur, hala iniyor dur bakalım.
  • kesinlikle bulmaca çeşitliliği hariç 11 sene beklemeye değecek kadar doyurucu bir oyun olmuş..
  • bulmaca olayını birazdaha kastıracaklar diye beklemiştim bende ama öyle değil pek , alice in zıplayıp tutunması gibi bir özelliğide yok etmişler onada pek anlam veremedim ... yalnız platform oyununu konuşturabileceğimiz gizli kısımlar iyi olmuş gerçekten
  • arkadaşlar şu 3 bebek kafalı yaratık var ya top atıyo,yere vurup yerden ateş fırlatıyor falan..onu öldürmenin kolay yolu var mı?at oyuncağı ile gardını kırıp bir iki kere vurup sonra çekiliyorum sürekli...başka yolu yok mu?biber öğütücüsü ile falan vuramıyorum hiç...xbox videolarında gördüm hiç gard almıyor orda..adam ölümüne vuruyor..bilgisayarda niye böyle değil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

arkadaşlar şu 3 bebek kafalı yaratık var ya top atıyo,yere vurup yerden ateş fırlatıyor falan..onu öldürmenin kolay yolu var mı?at oyuncağı ile gardını kırıp bir iki kere vurup sonra çekiliyorum sürekli...başka yolu yok mu?biber öğütücüsü ile falan vuramıyorum hiç...xbox videolarında gördüm hiç gard almıyor orda..adam ölümüne vuruyor..bilgisayarda niye böyle değil?

şemsiye ile gardını kır sonra silahla ateş et 3 maskeside düşünce ölecektir , üstüne doğru gelincede kaçma olayını iyi ayarla kameraya göre birden arkasına geçiyosun bazen ozaman geri doğru kaçman lazım hemen ... birde gücün iyce azalırsa manyak moduna geçebiliyosun o arada gebertebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

arkadaşlar şu 3 bebek kafalı yaratık var ya top atıyo,yere vurup yerden ateş fırlatıyor falan..onu öldürmenin kolay yolu var mı?at oyuncağı ile gardını kırıp bir iki kere vurup sonra çekiliyorum sürekli...başka yolu yok mu?biber öğütücüsü ile falan vuramıyorum hiç...xbox videolarında gördüm hiç gard almıyor orda..adam ölümüne vuruyor..bilgisayarda niye böyle değil?

şemsiye ile gardını kır sonra silahla ateş et 3 maskeside düşünce ölecektir , üstüne doğru gelincede kaçma olayını iyi ayarla kameraya göre birden arkasına geçiyosun bazen ozaman geri doğru kaçman lazım hemen ... birde gücün iyce azalırsa manyak moduna geçebiliyosun o arada gebertebilirsin

şemsiye ile attığı topları mı geri göndereceğim?

bir de şu anahtar deliği önündeki engeli nasıl yok edeceğim?

Alice: Madness Returns 'ÇIKTI'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 18 Haziran 2011; 15:16:56 >

• ksk_mehmet @ benim dediğim yaratığın kafasında 3 tane beyaz maske vardı eğer onu diyorsan anlattığım gibi , diğer dediğin yeri görmedim henuz ama bomba tavşanı denedinmi ?
  • anlattığın gibi de şemsiyeyle nasıl gardını düşüreceğim onu anlamadım?
  • quote:

anlattığın gibi de şemsiyeyle nasıl gardını düşüreceğim onu anlamadım?

sana yanan top atıyor ya o sırada zıplama tuşuna basılı tut ama adam kitlenmiş olman lazım , kitlenme durumunda kal hep zaten arada bir düşüsercek gardını o sıra ateş edecen
  • ati kullanıcılarınıda düşünmeleri lazımdı madem phsyx kullandın kapatma özelliğide koysaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

ati kullanıcılarınıda düşünmeleri lazımdı madem phsyx kullandın kapatma özelliğide koysaydın

low a alırsan kapanmış kadar oluyor zaten
  • Arkadaşlar, oyunu bugun oynarken mavi ekran aldım ve bilgisayar kapandı. yeniden acıp oyuna girdigimde benden yeni kullanıcı yaratmamı istedi. save dosyalarımın silindiğini düşünerek belgelerimde bulunan klasore goz attım ancak dosyalarım hala orda duruyor. oyunu silip yeniden yukledim ancak bir yarar saglamadı. bu dosyaları oyuna yeniden nasıl tanıtabilirim? 7 saatlik bir gameplay var. yardımcı olana hatterın çay partisine bilet var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape

Arkadaşlar, oyunu bugun oynarken mavi ekran aldım ve bilgisayar kapandı. yeniden acıp oyuna girdigimde benden yeni kullanıcı yaratmamı istedi. save dosyalarımın silindiğini düşünerek belgelerimde bulunan klasore goz attım ancak dosyalarım hala orda duruyor. oyunu silip yeniden yukledim ancak bir yarar saglamadı. bu dosyaları oyuna yeniden nasıl tanıtabilirim? 7 saatlik bir gameplay var. yardımcı olana hatterın çay partisine bilet var.

oyunu silmeden onları yedekleseydin keşke silip tekrar kurunca onlarda gidip yerine yenisi gelmiş olabilir , sadece profil dosyası ve chekpoint için tek dosya var çünki

yada şimdi dene istersen ... my games teki klasoru bir yere kopyala sonra oyunu sil o klasorude tamemen sil , oyunu tekra kurup yeni profil oluştur biraz oyna ve yedeklediğin kalasordeki dosyaları aynı yere kopyala hepsinin değiştirsin

• quote:

quote:

Arkadaşlar, oyunu bugun oynarken mavi ekran aldım ve bilgisayar kapandı. yeniden acıp oyuna girdigimde benden yeni kullanıcı yaratmamı istedi. save dosyalarımın silindiğini düşünerek belgelerimde bulunan klasore goz attım ancak dosyalarım hala orda duruyor. oyunu silip yeniden yukledim ancak bir yarar saglamadı. bu dosyaları oyuna yeniden nasıl tanıtabilirim? 7 saatlik bir gameplay var. yardımcı olana hatterın çay partisine bilet var.

oyunu silmeden onları yedekleseydin keşke silip tekrar kurunca onlarda gidip yerine yenisi gelmiş olabilir , sadece profil dosyası ve chekpoint için tek dosya var çünki

yada şimdi dene istersen ... my games teki klasoru bir yere kopyala sonra oyunu sil o klasorude tamemen sil , oyunu tekra kurup yeni profil oluştur biraz oyna ve yedeklediğin kalasordeki dosyaları aynı yere kopyala hepsinin değiştirsin

temiz yuklemeden sonra eski profilimi yapıstırdım. oyuna girdiigmde yine yeni kullanıcı yaratmamı soyluyor. "PC_ProfileList" "SAV" formatlı dosyayı notepadle editleyip eski profilimi yazmaya calıstım bu sefer oyun hic acılmaz oldu. notepadle actıgımda boyle bir sey yazıyor:
      qwerty  asdfgh
    benim eski profil kerem klasorude aynı isimde bu sonradan olusturdugum profillerin yanına nasıl ekleyebilirim notepadle bu mumkunmu yada?

• quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

takılma yaşayanlar aliceengine.ini içinde poolsize'ı artırsınlar, 500 kullanıyorum..

[TextureStreaming]
    PoolSize=500

maxframerate ve poolsizei dediğiniz gibi yaptım ancak hala 30 fps limitine takılıyorum . nasıl arttırabilirim anlamadım ? aliceengine.ini dediğiniz dosya tam olarak nerde acaba farklı bir dosyaya mı müdahale ediyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99
    maxframerate ve poolsizei dediğiniz gibi yaptım ancak hala 30 fps limitine takılıyorum . nasıl arttırabilirim anlamadım ? aliceengine.ini dediğiniz dosya tam olarak nerde acaba farklı bir dosyaya mı müdahale ediyorum ..

aşağıdakileri yapmalısın, iki tane var bunlardan bir tanesini yapıp bitti diye kapama hemen..

C:\Users\m-99\Documents\My Games\Alice Madness Returns\AliceGame\AliceEngine.ini

quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath
    FPS'yi 60'a sabitlemek için "AliceEngine.ini" dosyasındaki değerleri şöyle yapın;

MinSmoothedFrameRate=60
    MaxSmoothedFrameRate=60
  • almaya değer abi
  • quote:

quote:

quote:

temiz yuklemeden sonra eski profilimi yapıstırdım. oyuna girdiigmde yine yeni kullanıcı yaratmamı soyluyor. "PC_ProfileList" "SAV" formatlı dosyayı notepadle editleyip eski profilimi yazmaya calıstım bu sefer oyun hic acılmaz oldu. notepadle actıgımda boyle bir sey yazıyor:
      qwerty  asdfgh
    benim eski profil kerem klasorude aynı isimde bu sonradan olusturdugum profillerin yanına nasıl ekleyebilirim notepadle bu mumkunmu yada?

dediğim gibi yapmamışsın tam , temiz yüklemeden önce herşeyi sil mygames teki klasörü falanda , sonra yükle oyuna gir profil oluştur biraz oyna autosave falan yapsın sonra yedeklediğin şeyleri git oraya yapıştır hepsini değiştirsin , böyle olursa olur

• Oyunu akşama denerim artık yorumlara bakılırsa güzel bişeye benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.