Şimdi Ara

Alice: Madness Returns 'ÇIKTI' (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
1
Favori
20.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef fps arttıramıyorum .. silip yeniden kuracağım
  • oyun çok güzel oyundanda atmıyor ama physx özelliği nvidia'kartım olmasına rağmen (GT540M) fps yarıya düşüyor
  • oyun tahminimden de güzel çıktı. böyle gothik bir atmosferi var içine çeken
  • Oyun tek anlamıyla mükemmel vakit geçirilebilecek bir oyun olmuş. Oynanış süresi çok çok uzun. Oynanabilirlik 10 üzerinden 10. Herkese tavsiye ederim.
  •  Alice: Madness Returns 'ÇIKTI'

Alice: Madness Returns Origin (EA) Downloader Cd-Keyler stoklarımızda.

Banka havalesi ile: 40 TL
    Kredi Kartı ile: 44.50 TL
    Forum satış konumuzu ziyaret edebilirsiniz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_16/key_/tm.htm

• evohan adama sabitlenmişken zıplamaya bastığımda bir tepki vermiyor şemsiyeyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

evohan adama sabitlenmişken zıplamaya bastığımda bir tepki vermiyor şemsiyeyle?

Hocam adama sabitlen. Sana Bombaları attığı zaman tam bomba sana geliken şemsiyeyi aç.
    İlk önce adama sbtlen
    Sonra bomba atarken şemsiyeni aç geri sektir.
    yüzü açığa çıkınca artık Allah ne verdiyse dal. Tekrar geri kapanınca geri çekil aynı işlemleri uygula.
  • attığı şeyler şemsiyede patlıyor geri sekmiyor ki bende?
  • oyun hakkında bilgi verebilir misiniz arkadaşlarım ? Hikayesi grafiği oynanışı vs.
  • quote:

attığı şeyler şemsiyede patlıyor geri sekmiyor ki bende?

erken açıyon herhalde şemsiyeyi , tama atttığı anda aç basılı tut ya hiç olmadı iyce gücünün birmesini bekle sonra hysteria moduna geç , kafa göz dal işte

quote:

Orijinalden alıntı: AIainPROST

oyun hakkında bilgi verebilir misiniz arkadaşlarım ? Hikayesi grafiği oynanışı vs.

detaylı incelemesi var burdan oku bence
    http://www.merlininkazani.com/Alice_Madness_Returns-oyun_inceleme-42205p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 19 Haziran 2011; 17:42:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

erken açıyon herhalde şemsiyeyi , tama atttığı anda aç basılı tut ya hiç olmadı iyce gücünün birmesini bekle sonra hysteria moduna geç , kafa göz dal işte

açıyorum bekliyorum tam atacağı sırada,atıyor ve şemsiyede patlıyor..
  • quote:

quote:

quote:

sen başka bir düşmünamı diyorsun acaba bir ss koyuver bari

• beyler oyunda textureler çok kalitesiz görünüyor.ayarlardada texture ayarı yok. nasıl değiştiricez bilen var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sen başka bir düşmünamı diyorsun acaba bir ss koyuver bari

bu videodaki düşmandan bahsediyorum..videoda geri sekiyor ateş topları bende şemsiyede patlıyor..

• ksk_mehmet @ tamam işte ordaki gibi yapacaksın , tam aterken aç şemsiyeyi başka türlü olmuyor
  • Menüden kıyafetleri, silahları değiştirenler varmı? Ben deneme amacıyla satranç kıyafetini aldım silahlarıda değiştirdim hardda oynadığım oyun easy den kolay oldu. Sürekli shrink modunda duran kıyafet belki kolaylık açısından alınabilir ama diğerlerini seçince resmen oyunun tadı kaçıyor.
  • Ben xboxda beğendim.
  • 2 gündür oynuyorum daha chapter 2'deyim. Oyun uzun heralde.
  • evet oyun uzun ama physx sorununa bir çözüm bulsunlar
  • üzerinde alice yazan şu parlak şişeler ne işe yarıyor ya da yarayacak? bir de gülü kırmızıya boyayınca ne olacak? oyun içinde geçmiştir ne işe yarayacakları ama ben kaçırdım herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.