Bildirim
Alice: Madness Returns 'ÇIKTI' (8. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar oyunu oynarken kısabir süre sonra bilgisayar restart yapıyor.Nvidia ekran kartı kullanıyorum.Çözüm nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan44 -- 20 Haziran 2011; 9:51:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gokselc12
üzerinde alice yazan şu parlak şişeler ne işe yarıyor ya da yarayacak? bir de gülü kırmızıya boyayınca ne olacak? oyun içinde geçmiştir ne işe yarayacakları ama ben kaçırdım herhalde.
şişeleri bilmiyorum da gülü tamamlarsan gücüne bir tane gül ekliyor o kadar..onun için 2 saat tek bir mini oyunda uğraşmıştım sonra da sövmüştüm -
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_mehmet
quote:
üzerinde alice yazan şu parlak şişeler ne işe yarıyor ya da yarayacak? bir de gülü kırmızıya boyayınca ne olacak? oyun içinde geçmiştir ne işe yarayacakları ama ben kaçırdım herhalde.
şişeleri bilmiyorum da gülü tamamlarsan gücüne bir tane gül ekliyor o kadar..onun için 2 saat tek bir mini oyunda uğraşmıştım sonra da sövmüştüm
teşekkürler.
gülün ilk boyasını aldığım yer güzeldi, Kedi bilmece sormuştu. ilk sorusunu bilememiştim 2. şuydu: -spoiler- Senin olan ama başkalarının senden daha çok kullandığı şey nedir ?-spoiler-
not:spoiler butonu çalışmadı?
-
quote:
teşekkürler.
gülün ilk boyasını aldığım yer güzeldi, Kedi bilmece sormuştu. ilk sorusunu bilememiştim 2. şuydu: -spoiler- Senin olan ama başkalarının senden daha çok kullandığı şey nedir ?-spoiler-
not:spoiler butonu çalışmadı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 20 Haziran 2011; 15:20:07 > -
dün bitti oyun oldukça uzundu ama hiç sıkmadı. güzel bi platform oyunu olmuş. tavsiye ederim. -
-
Şu mouse'un dikey hareketini nasıl kapatıyoruz arkadaşlar... -
oyunu çok beğendim oynanabilirlik 10 üzerinden 10 mouse olsun klavye kontrollü olsun diğer oyunlara göre çok iyi
beğenmediğim 2 şey var 1i fps düşüp duruyor bazen neden anlamadım birazdan düzelmeyi denicem
2. en çok zorluk çektim şey ise genelde oyunlarda kendi key bindigslerimi yapıyorum fakat alice de ise şemsiyeyi başka tuşa atadığımda kullanmıyor ilaki e de olması lazım deneyen olursa çok sevinirim yoksa sadece bende mi bu sorun var -
yüklüyorum. bakalım nasıl bir oyunmuş.
bu oyunun ilk oyunlar bir bağlantısı var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 20 Haziran 2011; 23:46:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: midpoint
oyunu çok beğendim oynanabilirlik 10 üzerinden 10 mouse olsun klavye kontrollü olsun diğer oyunlara göre çok iyi
beğenmediğim 2 şey var 1i fps düşüp duruyor bazen neden anlamadım birazdan düzelmeyi denicem
2. en çok zorluk çektim şey ise genelde oyunlarda kendi key bindigslerimi yapıyorum fakat alice de ise şemsiyeyi başka tuşa atadığımda kullanmıyor ilaki e de olması lazım deneyen olursa çok sevinirim yoksa sadece bende mi bu sorun var
daha oyunun başındayken C tuşunu çok kullanacagımızı bilip C yi E ile değiştirmiştim.Sonra şemsiyeli bölüme gelince 1 saat ugrastım şemsiyeyi açmak için, tuşa bastıgım halde olmuyordu.En son çaresizlikten defults yaptım tuşları ve E ile açtım çalıştı. Yani sorun genel sanırım.
-
Oyunu bitiren arkadaşlar oyunu oynayamıyorum.Oyun başladıktan kısa bir süre sonra bilgisayar restart yapıyor.Ne yapmalıyım sorun nedir sizce? -
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
Oyun çıktı.
Daha önceden soruldu mu bakma imkanım olmadı ama bu oyun için Türkçe yama yapmayı düşünüyor musunuz? Eğer yaparsanız çok mutlu olurum. Hem çok fazla vakit almaz sanırım.
Edit: Oyunu orjinal alsanıza yahu. Fixle, crackle, kılla yünle niye uğraşıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ian curtis -- 21 Haziran 2011; 14:52:45 > -
Oyunu az önce deneme şansım oldu. Hoşuma gitti ama bazı yerlerde anlamsız şekilde kasılmalar oldu anlayamadım onu. Patch çıkarılar diye düşünüyorum.
Bu arada oyunda illüminati işaretleri mi var yoksa bana mı öyle geldi -
Biraz oynadım, ilerledikçe kasmalarda başladı çözünürlük dahil tüm ayarlar en düşükde olduğu halde 5-6 fps civarına kadar düştüğü oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
bağlantı varsa önce ilk oyunu oynayayım. bağlantı var mı? -
quote:
quote:
bağlantı varsa önce ilk oyunu oynayayım. bağlantı var mı?
merlinin kazanı nın dediğine göre varmış, ben ilk oyunu duymamıştım bile bu oyun çıkınca ilkinin de var olduğundan haberdar oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 21 Haziran 2011; 22:01:20 > -
quote:
quote:
bağlantı varsa önce ilk oyunu oynayayım. bağlantı var mı?
ilk oyunda bunun içinde yer alıyor sanırım ama ben açamadım nedense :) konuyu takip etmek için tabiki ilk oyunu oynaman daha güzel olacaktır ama genel olarak bakarsak , diğer oyuna yeteri kadar değindiklerini söyleyebilirm zaten bir manada aynı mucadeleyi veriyorsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: visceroid
Şu mouse'un dikey hareketini nasıl kapatıyoruz arkadaşlar...
? -
quote:
quote:
Şu mouse'un dikey hareketini nasıl kapatıyoruz arkadaşlar...
?
joypad varsa onunla oyna çok rahat edersin yalnız farenin dikey hareketini kapatmak nedir ya , lazım o sana
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X