Şimdi Ara

Alice: Madness Returns 'ÇIKTI' (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
1
Favori
20.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun çok güzel indirdim ama arkadaşlar oyundan atıyor sürekli şu cracfix nedir oda işe yaramıyor bilen varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

quote:

Orijinalden alıntı: brs17

Bugün kurdum ve oynadım bi miktar. Oyun feci biçimde sarıyor bence oyundan çıkıp yorum yazmam yarım saat felan sürdü bi açıp bakayım diye girdim çıkamadım bi türlü. Grafiklere atmosfere zaten diyecek laf yok bence 10 numara oyun olmuş herkes edinsin oynasın derim.
    Ayrıca o düşük not veren oyun siteleride hangi akla hizmet düşük puan verdiler anlamak mümkün değil.

İGN sırf görünmez duvarlar var diye oyuna 6.5 vermiş . video review ine baktım şimdi oyun gerçekten güzel görünüyor . bide oyunun psikolojik etkisi çok sağlam diye duydum . ne bakımdan etkiliyor acaba ?

Benim sinirlerim bozuldu bi miktar oynarken şahsen ama dalga konusu olmayalım diye yazmamıştım buraya . Atmosfer çok fazla etkiliyor insanı tüylerin diken diken oluyor oynarken ara ara.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

quote:

Bugün kurdum ve oynadım bi miktar. Oyun feci biçimde sarıyor bence oyundan çıkıp yorum yazmam yarım saat felan sürdü bi açıp bakayım diye girdim çıkamadım bi türlü. Grafiklere atmosfere zaten diyecek laf yok bence 10 numara oyun olmuş herkes edinsin oynasın derim.
    Ayrıca o düşük not veren oyun siteleride hangi akla hizmet düşük puan verdiler anlamak mümkün değil.

İGN sırf görünmez duvarlar var diye oyuna 6.5 vermiş . video review ine baktım şimdi oyun gerçekten güzel görünüyor . bide oyunun psikolojik etkisi çok sağlam diye duydum . ne bakımdan etkiliyor acaba ?

Benim sinirlerim bozuldu bi miktar oynarken şahsen ama dalga konusu olmayalım diye yazmamıştım buraya . Atmosfer çok fazla etkiliyor insanı tüylerin diken diken oluyor oynarken ara ara.

valla merak ettim , sırf atmosferi yüzünden oynicam şu oyunu ama dantes inferno hala bitmedi . ne biçim bi oyun bu böyle yav bitmek bilmedi resmen .

• Arkadaşlar oyunu sorunsuz oynadığım için çok mutluyum harika bir oyun merak edenler için oyunda silahlarımızı upgrade edebiliyoruz topladığımız dişler sayesinde :) Herkese iyi oyunlar dünden bugüne 30 dk oynamışım %1 şimdi oyuna girip abanıcam akşama kadar :D
  • Arkadaşlar kendimi tutamadım ve oyunun yapımcısı Spicy Horse a ingilizce bir teşekkür mesajı attım :) Amacım ve mesajımın içeriği böylesine güzel ve az bulunan türde bir oyunu PC platformuna çıkardığınız için teşekkür ederim. :)
  • Arkadaşlar sağlam versiyonn rel o aded değilmi ? Şuan onu ekiyorum bayağı ilerledi.

Arkadaşlar ıgn ve gamespot gibi siteler hep 6-7 vermiş.Anlamadım yahu.Bsc çok begenmiş oyunu.Ayrıca ben oyunun gameplaylerine falan baktım.İnanılmaz derecede masonic şekiller var.İlluminati şekilleride var.(baphomet vs) acaba bu oyunu mason zenginler i yaptırdı ki anlamadım.Birde oyunda bulmacalar zor mu =? Darksiders de black throne de bayağı zorlanmıştım o kadar zorlayacak puzzle lar yoktur umarım daha çok aksiyon ve platforma odaklanması çok daha iyi olur.
  • Aman o konuyu burda başlatma sonu gelmez :D O şekiller oyuna gothic bir hava katmak için yani darkness kısmını arttırmak için zaten oyunun yapımcısı asyalı :D

Rel o Aded versiyonunu oynuyorum bende herhangibir sorun yok. İyi eğlenceler şimdiden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero2900

Aman o konuyu burda başlatma sonu gelmez :D O şekiller oyuna gothic bir hava katmak için yani darkness kısmını arttırmak için zaten oyunun yapımcısı asyalı :D

Rel o Aded versiyonunu oynuyorum bende herhangibir sorun yok. İyi eğlenceler şimdiden :)

Saolasın.Birde arkadaşlar birşey soracağım aslında konu dışına yazmak lazım paradoks olucak ama :) telefonaktivasyon olmuyor burada telefon numaramı yazıyorum kabul etmiyor mesajda gelmiyor.Konu dışınada yazamıyorum oraya grmeek için aktivasyon lazım.
  • Arkadaşlar oyunun fiziği çok kasıyor denilen herşeyi yaptım olmadı mecburen fiziği low a aldım ancak ilginç birşey var fizik efektleri hiç değişmedi Alice in saçlarının uçuşması yerdeki kartların yaprakların uçuşması çevreye dağılan parçalar hepsi aynı ama oyun kasmıyor ilginç birşey :)
  • quote:

Arkadaşlar oyunun fiziği çok kasıyor denilen herşeyi yaptım olmadı mecburen fiziği low a aldım ancak ilginç birşey var fizik efektleri hiç değişmedi Alice in saçlarının uçuşması yerdeki kartların yaprakların uçuşması çevreye dağılan parçalar hepsi aynı ama oyun kasmıyor ilginç birşey :)

Onun sebebi nvidia physx in dandikliğinden başka birşey değildir
    aynı şeyi ben mafia2 ve metro2033 de gördüm
    physx efekti açık veya kapalı gözle görülür bir fark görmedim ama fps farkı ciddiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

quote:

Arkadaşlar oyunun fiziği çok kasıyor denilen herşeyi yaptım olmadı mecburen fiziği low a aldım ancak ilginç birşey var fizik efektleri hiç değişmedi Alice in saçlarının uçuşması yerdeki kartların yaprakların uçuşması çevreye dağılan parçalar hepsi aynı ama oyun kasmıyor ilginç birşey :)

physx efekti açık veya kapalı gözle görülür bir fark görmedim ama fps farkı ciddiydi

Evet katılıyorum +10

• Oyunu sonunda bitirdim... Dollhouse çok sıkıcıyıdı birtek... Red Queenin kaleye girince prince of persia ortamı hissettim bir an...
  • Canımı çektirdin avutmuştum ne güzel kendimi :( :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mellun

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

quote:

Evet katılıyorum +10

Siz valla nasıl farkı görmüyorsunuz hayret ettim.Aşırı derecede fark var high ile low arasında.

bilgilendirme için teşekkürler fakat
    toz toprak ve duman efekti için
    fps den çok ciddi ödünler veremem
    benim için önemli olan model detayları ve texture ayrıntısıdır
    ayrıca nvidia physx in aslında havoc fizik motoruna göre daha kullanışsız olduğu biliniyor
    mesela crysis ve bc2 nin kullandığı fizik motorları gpu ya fazla yük bindirmiyor yada cpu dan kullanıyor olması lazım

• @keskinbalta

amd kartlarda zaten düşük performans almamızın sebebi lanet cpu a yük bindirilmesi.amd kart görevi üstlense nvidia kartlar kadar olmasada cpu ya göre çok daha iyi görevini yapacaktır.
  • quote:

@keskinbalta
    iyide senin için önemli olan model detayları ve texture diyorsun.Videoya baktıysan onlar artıyor zaten.Etrafa saçilan toz dediğin detay oluyor.Ayrıca yere vurunca yerin parçalanması parçaların hareketli olması gibi detaylar oyunu daha güzelleştiriyor daha bir ton ayrıntı var o videoya iyi bak oyun resmen farklı bir boyuta geçiyor.Ben physx sadece hareket düzenini ve oyun için fizik kurallarını etkiliyor sanıyordum eskiden.Ama görüldüğü gibi oyunun grafiksel ayrıntılarına ciddi derecede katkı sağlıyor.
    Ati nvidia önemli değil kimin teknolojisi olursa olsun.Ama şöyle bir şey var havoc deli gibi cpu istiyor ve çok saçma bir fizik motoru.Ben hala adam gibi fps ile bc2 oynayamadım ilk çıktığı gün aldı ama ağız tadıyla hala oynayamadım oyunu.Phsyx hiç yoktan motorun cpu ya da gpu kullanımlarından hangisini ana kaynak olarak kullansın onu ayarlatıyor.Gpu güçlüse onu seç cpu güçlüyse onu seç ve sıkıntıyı en az seviyeye düşür.Bir oyun zaten gpudan fazla cpuya yük bindiriyorsa onda bir sorun vardır.Ben bc2de %30-50 arası gpu kullanımıyla oynuyorum ama cpu hep %99-100.20-40 fps arası gidiyor geliyor genelde de 30 ve altı oluyor haliyle oyunun hiç tadı çıkmıyor.Keşke phsyx kullansalarmış da bizde güzelce oynayabilseymişiz...

Bir oyunu yüksek FPS ile akıcı bir şekilde oynamak herşeyden önemlidir. Benim sözüme güvenmiyorsanız Erdinç abinin Mafia 2 fizik incelemesini izleyin kendiside FPS nin fizikden daha önemli olduğunu söylemişti. Zaten Akıcılık yoksa bir oyunda zevk de alınamaz kendinde söylemişssin BC2 yi ağzı tadıyla oynayamadım demişsin ayrıca oyunda bir fizik hatası olduğu açık.Mafia 2 veya BC2 de kasmayan pc Alice de kasıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero2900 -- 8 Temmuz 2011; 15:57:27 >

• Sırf o sesler ve mekanlar için oynadım oyunu.Alice'nin seslendirmesi gerçekten mükemmel.Oyundaki müzikler Alice'nin o beynindeki çatışmaları tam olarak anlatıyor.
  • Oyunu daha geçen gün oynayabildim biraz. Gerçekten güzel olmuş. Ama kolu görmedi o yüzden klavye ile oynadım. Karabiberliği kullanmak zor oldu baya. Atmosferi gerçekten sağlam ancak kulaklık aldığımda oynayacağım. Gece oynadığım için kısık sesle atmosfere giremiyorum pek.
    Ayrıca oyunda veya ilk girişte hiç kasmıyor ama Esc'ye basınca oradaki menü çok kasıyor. Çözümü var mıdır?
  • burada ki yorumları okudum.Evet oyun çok güzel ve eğlenceli.Gamepad le oynuyorum.Herkese tavsiye ederim.yattığın yerden oynaması da ayrı bir zevk.
  • quote:

quote:

@keskinbalta
    iyide senin için önemli olan model detayları ve texture diyorsun.Videoya baktıysan onlar artıyor zaten.Etrafa saçilan toz dediğin detay oluyor.Ayrıca yere vurunca yerin parçalanması parçaların hareketli olması gibi detaylar oyunu daha güzelleştiriyor daha bir ton ayrıntı var o videoya iyi bak oyun resmen farklı bir boyuta geçiyor.Ben physx sadece hareket düzenini ve oyun için fizik kurallarını etkiliyor sanıyordum eskiden.Ama görüldüğü gibi oyunun grafiksel ayrıntılarına ciddi derecede katkı sağlıyor.
    Ati nvidia önemli değil kimin teknolojisi olursa olsun.Ama şöyle bir şey var havoc deli gibi cpu istiyor ve çok saçma bir fizik motoru.Ben hala adam gibi fps ile bc2 oynayamadım ilk çıktığı gün aldı ama ağız tadıyla hala oynayamadım oyunu.Phsyx hiç yoktan motorun cpu ya da gpu kullanımlarından hangisini ana kaynak olarak kullansın onu ayarlatıyor.Gpu güçlüse onu seç cpu güçlüyse onu seç ve sıkıntıyı en az seviyeye düşür.Bir oyun zaten gpudan fazla cpuya yük bindiriyorsa onda bir sorun vardır.Ben bc2de %30-50 arası gpu kullanımıyla oynuyorum ama cpu hep %99-100.20-40 fps arası gidiyor geliyor genelde de 30 ve altı oluyor haliyle oyunun hiç tadı çıkmıyor.Keşke phsyx kullansalarmış da bizde güzelce oynayabilseymişiz...

Bir oyunu yüksek FPS ile akıcı bir şekilde oynamak herşeyden önemlidir. Benim sözüme güvenmiyorsanız Erdinç abinin Mafia 2 fizik incelemesini izleyin kendiside FPS nin fizikden daha önemli olduğunu söylemişti. Zaten Akıcılık yoksa bir oyunda zevk de alınamaz kendinde söylemişssin BC2 yi ağzı tadıyla oynayamadım demişsin ayrıca oyunda bir fizik hatası olduğu açık.Mafia 2 veya BC2 de kasmayan pc Alice de kasıyor :D

physx sadece modellerin hareketiyle ilgili texture ve model ayrıntısıyla ilgili değil
    videoda ayrıntılı görünmesinin sebebi partikül ve duman çokluğudur.
    ben mesela bc2 yi 4 çekirdek işlemci ile yüksek fps de oynuyorum hem de 1080p maximum detay ve AA ile

şimdi phsyx motoru sırf nvidia sattırmak için üretilmiş hantal bir motor:

http://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/amd-gelistiriciler-nvidia-physx-teknolojisini-para-icin-kullaniyor.htm

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.