bu arada oyun baya hoşuma gitti,bir sonraki bölümün tasarımı nasıl olucak diye merak ede ede oynuyorum,yapılan sanatsal çalışmalar için bile oynanır oyun
Arkadaşlar oyunu yükledim fakat bir türlü giriş yapamıyorum oyuna. oyunu açarken BEX diye bir hata veriyor.Çalışmayı durdurdu diyor
bilgisayar özelliklerim gayet yeterli işletim sistemim windows7 x64
Oyun tam burada donuyor. Fikri olan var mı?
RELOADED sürüm nasıl kuruluyo ya ilk şeyi çıakrdım 8 gb çıkardı 2. ciyi çıkartıcam arşiv bozuk diyo
quote:
Orijinalden alıntı: L-H-T
Oyun bazı yerlerde hakikaten fazla donuyor. Crack değiştirerek deneyin. Ben de 6950 olmasına rağmen bazı yerlerini kasılarak geçtim ve bitirdim. Grafikler de muazzam olsa içim yanmayacak.
bu alice alice harikalar diyarındaki alicemi?
quote:
Orijinalden alıntı: doğan nihat
hocam öyle birşekilde sormuşsunki arka arkaya 3 adet alice yazmanla gece gece algım şaştı, adeta ''müdür müdür müdür?'' gibi olmuş sorun
ilk olarak bu alice harikalar diyarındaki alice evet,ama hikayenin daha karanlık yapıda farklı bir varyasyonu,alternatif hali
öte yandan wii'ye çıkan tim burton alice'i ile bir alakası yok onuda belirteyim
quote:
Orijinalden alıntı: dusty_
quote:
Orijinalden alıntı: L-H-T
Oyun bazı yerlerde hakikaten fazla donuyor. Crack değiştirerek deneyin. Ben de 6950 olmasına rağmen bazı yerlerini kasılarak geçtim ve bitirdim. Grafikler de muazzam olsa içim yanmayacak.
bu oyunu anlamadım gitti, o kadar acayip bug ve oyundan atma poblemleri varki(örnek olarak bir bölüme ara videoyu pas geçersem başlıyabiliyordum yoksa atıyordu) en sonunda uzakdoğu temalı bölümde bıraktım(o bölümdeki atma problemine bir çare bulamadım)
ayrıca oyunun kasmasını anlamadım,daha güçlü bir sistemde denediğim zaman kasıyordu,kendi düşük seviyeli laptop'umda denediğimde ise zerre takılma ve kasma yapmıyordu...
quote:
Orijinalden alıntı: yekepe
quote:
hocam öyle birşekilde sormuşsunki arka arkaya 3 adet alice yazmanla gece gece algım şaştı, adeta ''müdür müdür müdür?'' gibi olmuş sorun
ilk olarak bu alice harikalar diyarındaki alice evet,ama hikayenin daha karanlık yapıda farklı bir varyasyonu,alternatif hali
şimdi bakınca hakikaten soru orjinal olmuş alice in the wonderland oynadım bence çok güzeldi.hatta son bölüme kadar geldim sanırım nereye gideceğimi bulamadığımdan bıraktım. bu oyunda alicei tavşan fare kediyle değiştirebiliyormuyuz acaba?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yekepe
quote:
şimdi bakınca hakikaten soru orjinal olmuş alice in the wonderland oynadım bence çok güzeldi.hatta son bölüme kadar geldim sanırım nereye gideceğimi bulamadığımdan bıraktım. bu oyunda alicei tavşan fare kediyle değiştirebiliyormuyuz acaba?
yok hocam değişik kostümler dışında öyle bir seçene yok,zaten kes biç bir oyun kim naapsın kediyi fareyi...
Son Boss'u görünce tepkim şu oldu ; yoh la artık.
quote:
Orijinalden alıntı: highmetin
quote:
Orijinalden alıntı: brs17
quote:
Orijinalden alıntı: highmetin
quote:
Orijinalden alıntı: brs17
Bugün kurdum ve oynadım bi miktar. Oyun feci biçimde sarıyor bence oyundan çıkıp yorum yazmam yarım saat felan sürdü bi açıp bakayım diye girdim çıkamadım bi türlü. Grafiklere atmosfere zaten diyecek laf yok bence 10 numara oyun olmuş herkes edinsin oynasın derim. Ayrıca o düşük not veren oyun siteleride hangi akla hizmet düşük puan verdiler anlamak mümkün değil.
İGN sırf görünmez duvarlar var diye oyuna 6.5 vermiş . video review ine baktım şimdi oyun gerçekten güzel görünüyor . bide oyunun psikolojik etkisi çok sağlam diye duydum . ne bakımdan etkiliyor acaba ?
Benim sinirlerim bozuldu bi miktar oynarken şahsen ama dalga konusu olmayalım diye yazmamıştım buraya . Atmosfer çok fazla etkiliyor insanı tüylerin diken diken oluyor oynarken ara ara.
valla merak ettim , sırf atmosferi yüzünden oynicam şu oyunu ama dantes inferno hala bitmedi . ne biçim bi oyun bu böyle yav bitmek bilmedi resmen .
Dante's Inferno totatde 6-7 saatte bitecek bir oyun uzun değil ki. :S Gerçi sevmediğimden yarısında bırakmıştım ancak çok bitiren arkadaşım var söyledikleri o yönde.
Bu arada ilk Alice'i bitirdim 2.sini de üstüne oynuyorum süper oldu. PS3'te oynuyorum trophy kasmalık oyun, sevdiğim oyunların herşeyini yapmaya çalışırım o sebeple ama direk Nightmare modda başlamak sıkıntı oldu bakalım bu zorlukta bitirebilecekmiyim. Gizli şeyleri de çok dikkatli aramama rağmen ilk bölümde 1 tanesi gözden kaçmış onun için yeniden oynamak gerekmez umarım.
haklısın aslında oyun okadar uzun değil ancak oyunun hard modu beni oldukça zorladığından 1 günde yaptığım 10-11 restart oyunun normal olarak ömrünü uzatıyor iyi oynarım bu tür oyunları ama minionlar bile 2 vuruşta öldürüyor olurmu şimdi , neyse bitti gitti hatırlamak bile istemiyorum
Sistem imzamda... Oyun space e iki kere basınca havada dönüyorsun ya onu ard arda yapınca kimileyin anlık bir takılma oluyor. Bu biraz uyuz bir şey çünkü sen havadayken oyun donuveriyor ve düzeldiğinde bir yere düşüp ölebiliyorsun. Bunun önüne nasıl geçebilirim acaba... Ekran kartının sürücüleri güncel... Crysis 2'deki performansım da çok iyiydi.
kendin attın kendin evlatlık al ?
kendi lafımı kendime satmam şakasına söyledik üstüne alınıyosan alın
söyle ozaman ortaya laf attım diyeceğine oyunla ilgili yorumumdan sonra beybiler bunumu oynuyosunuz diyosun , şaka veya diil kime söylediğini belirt bidahakine