Şimdi Ara

Alice: Madness Returns 'ÇIKTI' (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
1
Favori
20.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chapter 6 var, ancak o bölüm sadece final boss'undan ibaret.
  • herhalde bu % olayı oynanışla alkalı ben süre olarak düşünüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

sorunu çözdüğümü zannetmiştim ya
    çözememişim
    nedir sorun yav anlamıyorum

donma sorunu nasıl çözülür bilen yok mu?

• Oyunu 2 saat oynadım atmosfer grafikler tasarımlar müthiş.Oyun hep kasvetli ortamlarda geçiyor bazılarına sıkıcı gelebilir ama burada oyunun amacı sizi o atmosfere sokmak alice elinde bıçakla yaratık kesiyorken böyle bir atmosfer olması normal :)

Çok fazla platform öğeleri ve gizli hatıralar var.Bu durum yine bazılarına sıkıcı gelebilir ama fiyatı steam indirimlerinde çok düşüyor türkçe yamasıda mevcut bence alın oynayın.
     Alice: Madness Returns 'ÇIKTI' Alice: Madness Returns 'ÇIKTI'

• Severek oynuyoruz
  • konuyu hortlattık ama kusura bakmayın beyler.

hocam türkçe yama konusunda yardımcı olabilir misin? steam versiyonunu türkçeleştiremedim. netteki yama uyumsuz... zannediyorum versiyon uyumsuzluğu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi september28th -- 4 Eylül 2016; 1:41:53 >
  • september28th kullanıcısına yanıt
    yamayı boş klasöre kur sonra onu oyun dosyalarıyla değiştirmeyi dene.
  • internetteki yama zaten o şekilde hocam. dosyaları değiştirdiğim halde yarım yamalak bir türkçe ile karşılaşıyorum. çoğu yine ingilizce kalıyor. sizde yama mevcutsa upload edebilir misiniz?
    ben oynayalı baya oluyor bir sorun yoktu diye hatırlıyorum, yama maalesef bende yok. Yamasını zor yapmıştım diye hatırlıyorum yanlış şekilde kuruyor olabilirsin belki iyice araştır. steam origin farkıda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 5 Eylül 2016; 0:00:05 >
  • tamam hocam. teşekkür ederim zahmet edip cevapladığın için. :)
    Sizdeki Türkçe yamayı upload edebilirmisiniz?

Türkçe yama hiçbir yerde yok
  • bendeki bu.https://userscloud.com/u4y3qzz7ok8p

ama dediğim gibi beceremedim türkçeleştirmeyi. bu arada oyunu steam'den almıştım.
    Teşekkür ederim
  • Türkçe eklentiyi sonunda buldum. ı ğ gibi bozuk gördüğüm karakterleri düzeltebileceğim dosyalarda düzelttim.

İndirme linki:http://www.mediafire.com/file/4vzku0a9me5397g/Alice_Madness_Returns.rar

İndiren bir yere kopyasını koysun. Bir defa kayboldumu bulamayız çeviriyi bir daha. (Gelecek 10 yıl içinde oynayacak gençleri düşünün )
  • tanerss kullanıcısına yanıt
    Emeğinize sağlık.Çok teşekkürler.Önceden alacaktık Türkçe yamasının linkini bulamadık.Daha sonra bulduk oyun satıştan kalkmış şimdide.Korsan olarak da denedim inmiyor.Bu oyunu oynamak kısmet olmadı bir türlü :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerss

Türkçe eklentiyi sonunda buldum. ı ğ gibi bozuk gördüğüm karakterleri düzeltebileceğim dosyalarda düzelttim.

İndirme linki:http://www.mediafire.com/file/4vzku0a9me5397g/Alice_Madness_Returns.rar

İndiren bir yere kopyasını koysun. Bir defa kayboldumu bulamayız çeviriyi bir daha. (Gelecek 10 yıl içinde oynayacak gençleri düşünün )

Eyvallah hocam bakalım origin sürümüyle deneyeceğim umarım çalışır.
    Edit; Çalıştı hocam videoları tekrar izleyeceğim teşekkürler Alice'imi özlemişim oyunu açıp öylece yüzünü izleyesim var
    @DeviL's hocam g2a'de 11 lira isterseniz oraya bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 30 Ekim 2016; 22:47:28 >

• 2012'de mi ne önce bilgisayara yüklemiştim. (Tabii o zaman Steam filan bilmiyorum kredi kartı da yok korsan yüklemiştim) Fakat oyunun korsanda sürüyle sorunu pc'nin sisteminin yetmemesi gibi sorunlardan oynayamamıştım. Ama oyun çok hoşuma gitmişti. Hemen ardından Ps3'e aldım, oynayıp bitirdim. Bana çok kısa gelmişti ama çok güzeldi. Maalesef değerinin pek bilinmediğini düşünüyorum bu oyunun.

CD'yi başka oyunla takas etmiştim Psn'de 8 (birde DLC'si var o zaman kredi kartı olmadığından alamamıştım onu. ) TL'ye görünce dayanamadım aldım. American McGee Alice'den başladım oynamaya. İlk oyunu çok hoşuma gitmemişti o zaman ama gayet keyifliymiş kontroller zor bir tek ama Klasik Tomb Raider serilerini oynayıp bitirmiş bir insan olduğumdan zorlamadı pek. Bölüm tasarımları filan gerçekten muhteşem. Bu bitsin tekrar Madness Returns'i bitireceğim.

• Ea Play'e gelmiş. Yıllardır ukdeydi içimde. Bir ara Steam'de satıştan kaldırdılar zaten. Süresi bitiyor benim üyeliğin. Bir haftası mı ne kaldı. Hızlıca oynayıp bitireyim diyorum da Türkçe yaması var mı güncel?

• Nedense üstteki yorumu editlememe izin vermedi. Forum edite kapalıdır gibi bir hata verdi. Madem öyle, 10000. yorumum da bu oyuna kısmetmiş.

Türkçe yama var. Zaten internette dolaşan tek bir yama var ve o yama çalışıyor. Oyun kesinlikle hak ettiği değeri görmemiş oyunlardan. Yıllar önce ilk oynadığımda ne hissettiysem aynısını hissettim bir kez daha. Hoş, o oynayışımda çok başlarda bırakmıştım oyunu ancak şimdi sakin kafayla ve ağır ağır oynamanın tadı da başka. Platform ögeleri yer yer saç baş yoldursa da sanat tasarımı ve hikayesi için dahi oynanması gerekiyor. Yalnız mümkünse gamepad kullanılmalı. Bir klavye-mouse sempatizanı olarak ben bile illallah ettim bu oyunun kontrollerinden. Bir de söylemeden geçemeyeceğim, oyun aynı anda hem Silent Hill Homecoming, hem Dark Souls, hem de Bioshock Infinite (Ana karakterin Elizabeth'e benzemesi sebebiyle) tadı veriyor. Alice: Madness Returns 'ÇIKTI' 

• Seni oyun gibi tasarlayanın gelmişini geçmişini. İkinci bölümün ortalarında, gemisi batmış bir eleman var. Onun için üç tane ruh toplamamız lazım. Üçüncü ruhu mini bossu öldürüp almak ayrı dertken, öldürdükten sonra zifiri karanlıkta canın tükenmeden, atladığın yeri bile fark etmeden platformları aşman lazım. Olmadı mı, bütün bu hengameyi baştan çekeceksin. Dövüşler zaten kör dövüşü. Kıç kadar yerde salak salak kontrollerle uğraş dur. Mini bossa focuslansın diyorsun gidiyor sümüklüböceğe focuslanıyor. Nereden bulaştım Allahın cezası şeye bilmiyorum ki. Daha oyunun üçte ikisi duruyormuş bir de. Tamam kolay olmasın zaten çocuk değiliz de, zorlaştırmak için de karanlıkta nereye gideceğini bilmeden zıplatmazsın insanı. Sinirden masayı yumrukluyorum.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.