Şimdi Ara

Alice: Madness Returns 'ÇIKTI' (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
1
Favori
20.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şemsiye ile öldürdüğümüz ilk bir bossçuk var ya ateş topu falan atıyor. Onu birkaç defa öldürdüm. Şu an yine karşıma çıktı(yanında bir sürü ıvır zıvır düşman da var) ama onu bir türlü öldüremiyorum çünkü şemsiye açılmıyor. Neden açılmıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L-H-T

Şemsiye ile öldürdüğümüz ilk bir bossçuk var ya ateş topu falan atıyor. Onu birkaç defa öldürdüm. Şu an yine karşıma çıktı(yanında bir sürü ıvır zıvır düşman da var) ama onu bir türlü öldüremiyorum çünkü şemsiye açılmıyor. Neden açılmıyor acaba?

oyunun şemsiye'le ilgili bir bug'ı vardı yanlış hatırlamıyorsam, ona denk gelmiş olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüheyir -- 26 Mayıs 2013; 20:19:46 >
  • Kaç saat sürüyor bu oyun? 6-7 saatte %35'lere gelmişim. Oyun güzel, atmosfer muazzam ama oynanış bir yerden sonra sıkıyor. %60-70 gibi bitecekse iyi ama %100'e kadar gideceksek işimiz var.
  • arladaşlar bu oyun joistick le oynanıyormu pc de
  • Arkadaşlar ben oyunun daha %3 nü oynayabildim çünkü 1. bölüm part 7 deki yaratıkları geçemiyorum hileyi aktif hale getiremiyorum yardımcı olun lütfen :D çok sinirlerim bozuldu :S bu 3 kafalı yaratık + çaydanlık + küçük yaratıkların olduğu bölüm....
  • Çok çabuk bıktım ya

Beni çabuk sıktı.
  • arkadaşlar ön demoda ses var oyuna girince tüm sesler gidiyor oyunda tekrar başlatsamda gene aynı sorun bu tip bir sorun yaşayan var mı?
  • PhysX destekli bu oyun. oynamam lazım ama Alice olunca beğenmiyorum beee
  • Oyunda Şemsiye sorunu yaşayanlar için : documents/my games/Alice Madness Returns/AliceGame/Config içindeki Defaultİnput(documents olmayabilir oyun nereye kuruluysa oradan girin)Defaultİnputu açtıktan sonra Bindings=(Name="E",Command="TriggerBlock true | OnRelease TriggerBlock false") yazan yerdeki ''E'' Yerine G veya F yazın .Ondan sonra oyuna girin Configurationda umbrella tuşunu E den G ye veya F ye çevirin (note pade hangi harfi yazdıysanız onu yazın) bende işe yaradı :D
  • herşey full 1080p, physx high, FPS 40 a kilitli. .. ağır sahnelerde 16 FPS oluyor..

Alice: Madness Returns 'ÇIKTI'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 18 Şubat 2012; 16:58:51 >

• Bu oyun hiç yamalanmadı mı Allah aşkına?Ben niye bulamıyorum, patch yükleyince daha iyi oluyor diye yorumlar okudum, oyuna sorunsuz başlamak istiyorum da o bakımdan soruyorum.
  • oyunu ilk çıktığında sorunsuz oynamıştım
    şimdi yine oynayayım dedim yükledim
    ama bir türlü oynayamıyorum
    intro videolarından sonra profil kısmında filan hep donuyor
  • SORUNU ÇÖZDÜM
    pc de yüklü olan kodeğin birini uninstall yapınca düzeldi
  • Bu Alice'e ne olmuş böyle ya
  • zamanında hızlı başlayıp çabuk pes etmiştim, müsait olayım seriye başlayacağım :) gerçekten güzeldi oyun neden yarıda bıraktıysam
  • sorunu çözdüğümü zannetmiştim ya
    çözememişim
    nedir sorun yav anlamıyorum

• oyun tam ekran yapamıyordum film şeridi çıkıyordu sildim ama güzel oyun du
  • Silent Hill serisinden sonra gördüğüm sanatsal öğeler anlamında en etkileyici dünyaya sahip olan ikinci oyun oldu benim için.Yeni oynama fırsatı buluyorum tek kelimeyle harika mzükleri ve oyuna yansıtılmış dünyasıyla,senaryosuyla.
  • Oyun bende de normal oynarken fazla atma filan yapmıyor ama bazı bölümler arasında biliyorsunuzdur gemiyle balıklara vurma bulmacaları var,bende oyun orada çok atıyor. Oyun o kadar çok atıyor ki geçemedim bir türlü orayı.
  • bu oyunu bitirenler oyun %80 bitiyor chapter 6 varmı ben pek anlayamadım oyun birden %80de bitti yoksa oyun bende hatamı verdi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.