Şimdi Ara

Alien 5 (Neill Blomkamp's Alien) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılanlar inanılmaz komik. Blomkamp kim ya? District 9'dan başka adam akıllı film çekmemiş, nasıl Alien filmi verilsin bu adama? Ridley Scott, Hollywood'un sayılı yönetmenlerinden biri. James Cameron dışında kimsenin ondan iyi bir Alien filmi yapabileceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 20 Mayıs 2017; 16:38:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Yazılanlar inanılmaz komik. Blomkamp kim ya? District 9'dan başka adam akıllı film çekmemiş, nasıl Alien filmi verilsin bu adama? Ridley Scott, Hollywood'un sayılı yönetmenlerinden biri. James Cameron dışında kimsenin ondan iyi bir Alien filmi yapabileceğini sanmıyorum.

İnsanların Blomkamp'ın filmini görmek istemesinin tek sebebi Blomkamp'ın çok iyi bir yönetmen olması veya gelse tarih yazacak olması değil aslında. Öyle biri de değil zaten. Ben dahil Alien severlerin belli bir kesimi Blomkamp'ın Alien filmini görmek istiyorlardı çünkü pek çok hayranın Alien 3'ün başlangıcıyla Cameron'ın Aliens'ına yapılanda aklı kaldı, buna James Cameron da dahil. (Bu yüzden James Cameron da Alien 3'ü yerden yere vurur ve Blomkamp'ın Alien 5 senaryosunu okuduğundan, çok beğendiğinden ve gerçekleştiğini görmek istediğinden bahseder) Alien 3 ve Resurrection filmlerini silip Aliens'ın sonundan alarak Ripley'in hikayesine gerçek bir son koyacaktı. Hal böyle olunca yönetmen kim olsa bu bahsettiğim nostaljik kesim o filmi görmek isterdi. Yoksa haftalar önce konuya attığım ve aşağıda da alıntısı yaptığım mesajdaki gibi düşünüyorum hala.

quote:

Böylesi daha mı iyi oldu yoksa kötü mü bilmiyorum. Blomkamp'ın da District 9 sonrası iyi olan hiçbir şey yapmaması soru işaretleri yaratıyor ama yine de filmin gerçekleşmesi ve Alien 3 ile Resurrection facialarının retconlanması güzel olabilirdi, zira A3 Aliens'ın inşa ettiğini ilk dakikadan dinamitlemekten başka bir şey yapmıyor. Alien 5'in de gerçekleşseydi çok iyi olma ihtimali yoktu belki ama hikayeye güzel bir nokta koyabilirdi. Muhtemelen Fox öncül üçlemenin çekildiği bu yıllarda birden 25 yıl öncesinin hatasını düzeltmeye dönüp Blomkamp ile kumar oynamak istemedi.

Bu ayrımı iyi yapmak lazım. Dünya genelinde de hayranların Alien 5'in iptal olmasına üzülen kesiminin bunun için iki sebebi var: Biri 3 ile 4'ün retconlandığını ve Cameron'ın Alien filminin sonundan alınarak o üç karakterin hikayesine bir nokta koyulduğunu görme ihtimalinin ortadan kalkıyor olması. Diğeri de Ridley Scott'ın prequel filmlerinden memnun olmamaları sebebiyle köken anlatma kaygısı gütmeyen ve bu yüzden istediği kadar yaratık gösterebilecek bir başka filmde farklı bir tat arıyor olmaları.

Ama üstte de dediğim gibi stüdyonun iptal kararı mantıklı olan, prequel filmleri devam ediyorken bir anda 25 yıl önceki filmi düzeltecek ve ordan devam edecek filme de para yatırıp fazladan risk almaktansa tek kanaldan ve Ridley Scott adından devam ediyorlar haliyle.

• quote:

Yazılanlar inanılmaz komik. Blomkamp kim ya? District 9'dan başka adam akıllı film çekmemiş, nasıl Alien filmi verilsin bu adama? Ridley Scott, Hollywood'un sayılı yönetmenlerinden biri. James Cameron dışında kimsenin ondan iyi bir Alien filmi yapabileceğini sanmıyorum.

öyle düşünmemek lazım kimse Ridley den iyi Alien filmi yapamaz falan :) David Fincher in yaptığı alien filmi promethues dan da Covenant dan da kat kat güzeldi.. E promethus u ve Covenantı yapan Ridley ? Demek ki Ridley den daha güzel Alien filmi çekebilen olmuş...

Ayrıca Blomkampt bence gelecek son 30 senenin en başarılı sci-fi directoru olacak.Başka film çekmemiş falan diyorsunda Ridley Alien ı çekmeden önce tv lere dizi çekiyordu

Yani uzun lafın kısası Ridley in çektiği 2 tane leş ötesi Alien var karşımızda.. Ridley 80 yaşında.Artık beyin gidiyor bu yaşlarda hücreler ölüyor bu tıbbi bir gerçek.Mümkün değil eskisi gibi film çekmesi doğal bi seleksiyon bu bence artık bırakmalı.1.5 - 2 sene evvel kendisi diyordu Blomkampt ın mükkemmel bir Alien filmi çekeceğine inanıyorum diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 21 Mayıs 2017; 14:39:25 >

• Devian kullanıcısına yanıt
    Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat bence David Fincher'ın Alien'ı serinin en kötü filmidir. Ayrıca Prometheus ve Covenant gayet iyi filmlerdi. Blomkamp nasıl gelecek 30 senenin en iyi sci-fi yönetmeni olacak acaba? Tek başarısı 8 yıl önce vizyona girmiş bir filmken pek sanmıyorum. Buraya tekrar yazıyorum, James Cameron dışında hiç kimse Ridley Scott kadar iyi Alien filmi çekemez. Cameron şu an 4 tane Avatar filmiyle meşgul olduğuna göre en iyi seçenek yine Ridley.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 21 Mayıs 2017; 15:42:20 >
  • quote:

Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat bence David Fincher'ın Alien'ı serinin en kötü filmidir. Ayrıca Prometheus ve Covenant gayet iyi filmlerdi. Blomkamp nasıl gelecek 30 senenin en iyi sci-fi yönetmeni olacak acaba? Tek başarısı 8 yıl önce vizyona girmiş bir filmken pek sanmıyorum. Buraya tekrar yazıyorum, James Cameron dışında hiç kimse Ridley Scott kadar iyi Alien filmi çekemez. Cameron şu an 4 tane Avatar filmiyle meşgul olduğuna göre en iyi seçenek yine Ridley.

Bence chappie ve Elysium sci-fi olarak kötü film değiller.Ortalamaları 7 imdb de.. hadi 3-5 puan alsalar bilmeyen biri senin söylemlerine göre kötü zaanneder adamı :) District 9 ise 8 puan 4 oscar adaylığı.. E promethues 7 puan :) Covenant 6.9 ve hızla düşüyor 6.2 ye falan inecek tahminimce.. Blomkampt 3 film yaptı üçüde puanı iyinin üstü sayılır.. Puanlarıda Ridley in son filmlerinden yüksek buda daha iyi oldugu anlamına geliyor son yıllarda... Bence asıl sen söyleyemessin Blomkampt kimmiş falan diye.Birçok sci-fi forumda sciflicks gibi geleceğin yönetmeni deniyor takip ediyorsan ki sanmam ettiğini.. Ben demiyorum yani.. Neyse senin düşüncen öyle olabilir saygı duyarım izlemessin ilgilenmessin olur biter Blomkampt filmlerini vs.Sevmeyebilirsin yani dediğin gibi zevkler renkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 22 Mayıs 2017; 1:19:23 >

IMDb'de puan verenlerin kim olduğunu bilmesem ciddiye alırdım. Dağ 2'nin 9.9 aldığı bir siteden bahsediyoruz. İsteyen istediği kadar hesap açıp istediği şeye yüksek puan verebiliyor. Sci-fi forumlarında denilenlere bakıp 40 yıllık seriyi 1 tane kaliteli filmi olan adama veremezler. Bu riski almaya değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 22 Mayıs 2017; 2:12:09 >
  • quote:

IMDb'de puan verenlerin kim olduğunu bilmesem ciddiye alırdım. Dağ 2'nin 9.9 aldığı bir siteden bahsediyoruz. İsteyen istediği kadar hesap açıp istediği şeye yüksek puan verebiliyor. Sci-fi forumlarında denilenlere bakıp 40 yıllık seriyi 1 tane kaliteli filmi olan adama veremezler. Bu riski almaya değmez.

peki daha büyük 2 isim rotten ve metacritic

District 9

Alien 5 (Neill Blomkamp's Alien)

Promethus

Covenant

Metascore

Disctrict 9

Promethus

Covenant

Yani bunun tartışmasını yapmaya gerek bütün bu işin en leri son 2 alien serisininde leş oldugunu kabul ediyor.. Bu filmlerin yanında District 9 sanat eseri gibi olur.

Hocam neyi kanıtlamaya çalıştığınızı anlayamıyorum. Ben zaten District 9 kötüydü demedim, iyi bir filmdi ama 1 tane iyi film çeken adama 40 yıllık seriyi emanet edemezsin. Ayrıca Rotten Tomatoes'dan 72 alan bir film kötü değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 22 Mayıs 2017; 4:13:24 >
  • quote:

Hocam neyi kanıtlamaya çalıştığınızı anlayamıyorum. Ben zaten District 9 kötüydü demedim, iyi bir filmdi ama 1 tane iyi film çeken adama 40 yıllık seriyi emanet edemezsin. Ayrıca Rotten Tomatoes'dan 72 alan bir film kötü değildir.

Adamın zaten 3 tane filmi var 1 tanesi mükemmel sci-fi film tarihine adını yazdırdı diğerleride güzel... Tamam bende birşey demiyorum , 3 filmi var film emanet edilmeze takıldım... Gareth Edwards 2 film çekti hayatında 3. filmi Star Wars oldu (rogue one) belkide ilk seriden sonra gelmiş geçmiş en güzel Star Wars sinemaya geldi.. Düşün ki adamlar 2 filmi olan bir adama Star Wars u emanet etmişler sinema tarihinin en iyi filmi denebilir.. Christopher Nolan Batman serisini çektiğinde 3 tane filmi vardı.. Tim Miller Deadpool u çekti ilk filmi :) Sana böyle birsürü yönetmen sayarım... Bırak o 3 filmi olana film mi emanet edilir muhabbetini ha beğenmedim de eyw birşey diyemem...

Tamam hocam, daha fazla uzatmaya gerek yok.

• Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    Alien 3'mü en kötü film??? O halde Alien 4'ü dünyada tek beğenen kişi sensin sanırım!
    Alien 3 , Alien'dan sonraki en iyi Alien filmidir. Hatta, bluray'indeki farklı versiyonu çok çok daha iyidir.
    Alien filmleri korku filmleridir. Aliens'daki gibi savaş filmi değil! O yüzden de tek yaratık en iyisidir.
    Oyunlarında bile, bir sürü Alien oyunu çıktı ama ALIEN ISOLATION efsane oldu. Neden; Tek yaratık vardı ve saf gerilim korkuydu!
    Ayrıca Neill Blomkamp da iyi bir yönetmendir. District 9 ve Chappie muhteşem filmlerdir. Amaaaa, Aliens'ın devamını çekmesine (3 ve 4'ü yok sayıp, hadi 4'ü sayabilir) ben de karşıyım.

BU ARADA, COVENANT'IN BİR SAHNESİNDE DAVID'İN, BISHOP'A BARİZ BENZEDİĞİNİ KAÇ KİŞİ FARKETTİ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 22 Mayıs 2017; 19:9:43 >
  • sigourney weaver 79 senesine cok albenili bir ablamizmis. 2. filmin sonunda ne oldu da 3 filme geldi olaylar, araya bir flashback girilecek anlasilan, ya da belki bir spin-off daha gorebiliriz. her seye ragmen, bana haddinden fazla iddiali bir proje gibi geldi. ablamiz 70'ine merdiven dayamis, hala boylesine bir aksiyon/gerilim filmde basrol yer alirsa cok fazla begenilecegine ihtimal vermiyorum. bence serinin en keyifli filmi 4. filmdi. 3 ila 4. filmin arasina kopru olacak bir yapitin ele alinmasi daha mantikli olabilir.
  • şimdi böyle bir film olucak mı olmayacak mı arkadaşlar ?

bazılarınız resimler feyk bazılarıda hazırlık sürecinde demiş

ayrıca resimlere bakacak olursak Alien ları evcilleştirilmiş görüyoruz bu ne saçmalık
  • Önümüzdeki 5 yıl unutun bu filmi. Öncelik ridley scott'ın prequel'i. Onlar bittikten sonra olursa olur.
    Hocam kitaplarin kronolojik siralamasini bulmak istiyorum. Yardimci olmaniz mumkun mu? Siz tum alien comiclerini okudunuz mu? Bayagi hummali bir calisma gordugum kadariyla.

Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

Hocam kitaplarin kronolojik siralamasini bulmak istiyorum. Yardimci olmaniz mumkun mu? Siz tum alien comiclerini okudunuz mu? Bayagi hummali bir calisma gordugum kadariyla.

Tesekkurler.

ben bütün alien comiclerini kickass torrent den indirmiştim.. 10gb falan böyle.. Ama salak gibi sildim hdd den tabletimin içinde diye ama tableti 3 senedir açmıyordum şimdi açılmıyor tablet şarj da olmuyor anlamadım... açılsa isimlerini veririm hepsinin.. kickass torrents de kapandı... bulamıyorum tekrardan..

Ben şöyle DarkHorse un listesini vereyim

Aliens series:

Aliens 1-6 (AKA Aliens Book 1 & Outbreak, by Mark Verheiden and Mark A. Nelson, Dark Horse, 1989, ISBN 1-56971-164-X, 1996, ISBN 1-56971-174-7, Titan Books, 176 pages, 1990, ISBN 1-85286-276-9, , ISBN 1-85286-756-6)
    Aliens 1-4 (AKA Aliens Book 2 & Nightmare Asylum, by Mark Verheiden, Denis Beauvais and Mark A. Nelson, Dark Horse, 1990, ISBN 1-878574-03-5, Titan Books, 112 pages, 1991, ISBN 1-85286-378-1, , ISBN 1-85286-765-5)
    Earth War 1-4 (AKA Aliens Book 3 & Female War, by Mark Verheiden and Sam Kieth, Dark Horse, 176 pages, 1991, ISBN 1-878574-23-X)
    Rogue (by Ian Edginton and Will Simpson, 1993, 1994, trade paperback, 112 pages, 1995, ISBN 1-56971-023-6)
    Hive (AKA Harvest, by Jerry Prosser and Kelley Jones, 1997, 128 pages, Titan Books, 1993, ISBN 1-85286-469-9, Dark Horse, ISBN 1-56971-122-4)
    Labyrinth (by Jim Woodring and Kilian Plunkett, trade paperback, Titan Books, 136 pages, 1997, ISBN 1-85286-844-9)
    Genocide (by John Arcudi, Damon Willis and Karl Stor, tpb, 112 pages, 1997, Titan, ISBN 1-85286-805-8, Dark Horse ISBN 1-56971-196-8)
    Aliens: Earth Angel (Dark Horse Comics, one-shot, August 1994)
    Aliens: Berserker (Dark Horse Comics, 4-issue limited series, January-April 1995)
    Aliens: Incubation (published in Dark Horse Presents Volume 1 #101 and Dark Horse Presents Volume 1 #102, Dark Horse Comics, September-October 1995)
    Aliens: Mondo Heat (Dark Horse Comics, one-shot, February 1996)
    Aliens: Lucky (published in A Decade of Dark Horse #3, Dark Horse Comics, short story, September 1996)
    Aliens: Lovesick (Dark Horse Comics, one-shot, December 1996)
    Aliens: Headhunters (published in Dark Horse Presents Volume 1 #117, Dark Horse Comics, short story, January 1997)
    Aliens: Pig (by Chuck Dixon, Henry Flint (pencils) and Andrew Pepoy (inks), Dark Horse Comics, one-shot, March 1997)
    Aliens: Border Lines (published in Dark Horse Presents Volume 1 #121, Dark Horse Comics, short story, May 1997)
    Aliens: Special (Dark Horse Comics, one-shot, June 1997)
    Aliens: 45 Seconds
    Aliens: Elder Gods
    Aliens: Havoc (Dark Horse Comics, 2-issue limited series, June 1997)
    Aliens: Purge (by Ian Edginton, Phil Hester (pencils) and Ande Parks (inks), one-shot, August 1997, trade paperback, 88 pages, 1999, ISBN 1-56971-409-6)
    Aliens: Alchemy (Dark Horse Comics, 3-issue limited series, September 1997)
    Alien: Resurrection (Dark Horse Comics, 2-issue limited series, October-November 1997)
    Aliens: Kidnapped (Dark Horse Comics, 3-issue limited series, December 1997)
    Aliens: Tourist Season (published in Dark Horse Presents Annual 1997, Dark Horse Comics, February 1998)
    Aliens: Survival (Dark Horse Comics, February 1998)
    Aliens: Glass Corridor (Dark Horse Comics, June 1998)
    Aliens: Stalker (Dark Horse Comics, June 1998)
    Aliens: Wraith (Dark Horse Comics, July 1998)
    Aliens: Apocalypse: The Destroying Angels (by Mark Schultz and Doug Wheatley, 4-issue limited-series, 1999, trade paperback, 96 pages, 1999, ISBN 1-56971-399-5)
    Aliens: Once in a Lifetime (published in Dark Horse Presents Volume 1 #140, Dark Horse Comics, February 1999)
    Xenogenesis
    Aliens: Xenogenesis (by Tom Bierbaum/Mary Bierbaum, Dave Ross (pencils) and Andrew Pepoy (inks), 4-issue limited-series, Dark Horse Comics, 1999)
    Predator: Xenogenesis (Dark Horse Comics, 1999)
    Aliens vs. Predator: Xenogenesis (Dark Horse Comics, 1999-2000)
    Aliens (Free Comic Book Day 2009) (Dark Horse Comics, May 2009)
    Aliens / Aliens: More Than Human (Dark Horse Comics, 2009)
    Aliens: Fast Track to Heaven (Dark Horse Comics, November 2011, ISBN 1-59582-495-2)
    Aliens: Inhuman Condition (Dark Horse Comics, 2012)
    Aliens: Colonial Marines – No Man Left Behind (Dark Horse Comics, July 2012)
    Alien: Isolation (Dark Horse Comics, July 2014)

Fire and Stone

Prometheus: Fire and Stone
    Aliens: Fire and Stone
    Alien vs. Predator: Fire and Stone
    Predator: Fire and Stone
    Prometheus: Fire and Stone - Omega (one-shot, Dark Horse Comics, February 2015)
    Aliens: Field Report (short story, published in Dark Horse Presents Volume 3 #2, Dark Horse Comics, September 2014)
    Aliens 30th Anniversary: The Original Comics Series (Dark Horse Comics, April 2016, ISBN 1-50670-078-0)
    Aliens: Defiance (Dark Horse Comics, 12-issue limited series, April 2016)
    Aliens: Defiance (short story, published in Free Comic Book Day 2016: Serenity, Dark Horse Comics, May 2016)

Life and Death

Life and Death - Predator
    Life and Death - Prometheus
    Life and Death - Aliens
    Life and Death - Alien vs. Predator

Aliens Omnibus collection series:

Volume 1 (collects Outbreak, Nightmare Asylum, Female War, Theory of Alien Propagation, and The Alien, 384 pages, July 2007, ISBN 1-59307-727-0)[1]
    Volume 2 (collects Genocide, Harvest and Colonial Marines, 448 pages, December 2007, ISBN 1-59307-828-5)[2]
    Volume 3 (collects Rogue, Sacrifice, Labyrinth, Salvation, Advent/Terminus, Reapers, and Horror Show, 376 pages, March 2008, ISBN 1-59307-872-2)[3]
    Volume 4 (collects Music of the Spears, Stronghold, Frenzy, Taste, Mondo Pest, and Mondo Heat, 376 pages, July 2008, ISBN 1-59307-926-5)[4]
    Volume 5 (collects Alchemy, Kidnapped, Cargo, Survival, Alien, Earth Angel, Incubation, Havoc, Lovesick, and Lucky, 364 pages, November 2008, ISBN 1-59307-991-5)[5]
    Volume 6 (collects Apocalypse, Once in a Lifetime, Xenogenesis, Headhunters, Tourist Season, Pig, Border Lines, 45 Seconds, Elder Gods, Purge, Glass Corridor, Stalker, and Wraith, 376 Pages, December 2008, ISBN 1-59582-214-3) [6]

Crossovers

Aliens vs. Predator
    Aliens versus Predator versus The Terminator
    Mindhunter
    Batman/Aliens
    Green Lantern Versus Aliens
    Judge Dredd vs. Aliens
    Superman/Aliens
    Superman and Batman versus Aliens and Predator
    WildC.A.T.s/Aliens

Edit: burada var bütün Comic ler ama linkler çok ayrı ayrı uğraşırmısın bilmiyorum...
    http://empire-dcp-minutemen-scan.blogspot.com.tr/2015/05/aliens-collection-1988-2015.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 25 Mayıs 2017; 17:45:3 >

cok tesekkurler hocam, gercekten cok makbule gecti. prometheus'u henuz izlemedim; acikcasi haberim bile yoktu. fakat bu sene once life ardindan covenant filminin vizyona girmesiyle sinema ufkumda yeni alanlar acildi.

son zamanlarda aksiyon-bilimkurgu alaninda bir yokluk var acikcasi, bu sebeple life bana yeterince basarili geldi. belki alien ile predator'da oldugu gibi bir spin-off bile gerceklesebilir. ama 2. film gelirse, ki gelecek gibi duruyor, bambaska olacak.

dun arnold'un predator 1 filmini izledim sirf avp'de konuyu anlayabilmek adina. alien ile life ile kiyaslanamayacak derecede basit bir yapim, hele hele final sahnesi tam bir hayal kirikligi.

alien animeleri bu baglamda hem guzel bir bilgi kaynagi olacak hem de eylulde yds'ye girmem gerekiyor ingilizce icerigiyle sinava guzel bir hazirlik olacak. zaten seri de o kadar sardi ki beni, gecenin bir yarisi evin salonunda bir sey var midir diye iskillenmiyor degilim.

tableti kablo ile bilgisayara baglayinca da mi dosyalara mi ulasamiyorsunuz? harici disk edinin hocam bir tane. tablete telefona guven olmuyor maalesef.

saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: herr18

cok tesekkurler hocam, gercekten cok makbule gecti. prometheus'u henuz izlemedim; acikcasi haberim bile yoktu. fakat bu sene once life ardindan covenant filminin vizyona girmesiyle sinema ufkumda yeni alanlar acildi.

son zamanlarda aksiyon-bilimkurgu alaninda bir yokluk var acikcasi, bu sebeple life bana yeterince basarili geldi. belki alien ile predator'da oldugu gibi bir spin-off bile gerceklesebilir. ama 2. film gelirse, ki gelecek gibi duruyor, bambaska olacak.

dun arnold'un predator 1 filmini izledim sirf avp'de konuyu anlayabilmek adina. alien ile life ile kiyaslanamayacak derecede basit bir yapim, hele hele final sahnesi tam bir hayal kirikligi.

alien animeleri bu baglamda hem guzel bir bilgi kaynagi olacak hem de eylulde yds'ye girmem gerekiyor ingilizce icerigiyle sinava guzel bir hazirlik olacak. zaten seri de o kadar sardi ki beni, gecenin bir yarisi evin salonunda bir sey var midir diye iskillenmiyor degilim.

tableti kablo ile bilgisayara baglayinca da mi dosyalara mi ulasamiyorsunuz? harici disk edinin hocam bir tane. tablete telefona guven olmuyor maalesef.

saygilar.

izlemediğin varsa sana son 10-15 yılda çıkmış en iyi sci-fi filmleri yazayım aklıma gelenleri

Attack The Block (korku aksiyon scifi)
    Moon (gerilim)
    Discrict 9 (aksiyon)
    Serenity (aksiyon)
    The Host (korku sci fi)
    Predestination (gerilim)
    Children of men (aksiyon)
    Sunshine (korku gerilim)
    Equilibrium (aksiyon)
    Source Code (aksiyon)
    Coherence (gerilim)
    Man from earth (sürükleyici vs )
    Pandorum (korku sci-fi)
    Cargo (gerilim)
    The Forgatten (gerilim)
    Blindness (gerilim dram)
    Sky Captain and the world of tomorrow (aksiyon)
    Outlander (gerilim korku)
    Battle Royale (gerilim aksiyon)
    Snowpiercer (gerilim aksiyon)
    Midnight Special (aksiyon)
    Another Earth (dram scifi)
    The İsland (aksiyon)
    Monsters (gerilim aksiyon)
    The Mist (korku sci fi)
    Melancholia (dram)

hani mad max star trek inception avatar falan çok bilinenleri yazmadım... Bu listeden izlemediğim varsa izleyebilirsin hepsi mükemmel.. Ya tablette var diye hdd den sildim bütün alien comicleri , terminator , jurassic park , robocop , superman , hulk bütün seriler hepsi içindeydi.Neyse indiricez tekrar.

• Covenant 2'den sonra gelir illa ki.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.