Şimdi Ara

Alien 5 (Neill Blomkamp's Alien)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • not: Alien 5 değil aslında Aliens'ın (alien 2 nin) izinden gidecek.. 5. film oldugu için başlıga öyle yazdım neden öyle oldugunuda altta açıkladım. Filmin tam ismi belirlenince başlığı editlerim

Bildiğiniz gibi usta yönetmen Neill Blomkamp (District 9 - Elysium -Chappie) geçtiğimiz ay twitter ın dan kendi hazırladıgı Alien tasarımları paylaşmıştı.Ben dahil bütün Alien fanlarını (Alien ve alien 2 yi izlediğimden beri çok büyük fan'ı yım.) heycanlandıran bir gelişme idi.Herkes acaba diyordu.... Ve sonra Blomkamp açıklamasını duyurdu yeni Alien filimi için Fox ile anlaşma imzalandı.Ben çok şaşırmadım aslında çünkü Blomkamp tam bir Alien hastasıdır çocuklugundan beri... Hali hazırda Sigourney Weaver ilede yakın dostlar.Tabiki kadroya ilk dahil olan sigourney weaver idi... Sonra Michael Biehn ilede anlaşma saglandı... Hatırlanacagı üzere Alien 2 nin sonunda Hicks'in (Michael Biehn) eline yüzüne asitli kan gelince baya bir yanmıştı o gemide yaralı halde kalmıştı... Tahminime göre Alien 2 den sonrasını anlatıcak çünkü açıklamalarda alien 3 ve alien resurrection ile bir alakası olmayacagı filmin söylendi.Blomkampt'ın paylaştıgı Ripley ve Hcks çizimlerine bakarsak öyle anlaşılıyor...

http://www.scified.com/site/alien5/alien-5-will-not-undo-alien-3-or-alien-resurrection-says-director-neill-blomkamp

Sanırım 3 ve 4 hiç olmamış gibi devam edecek.... Yada tamamen hikayeyi değiştirecek şimdilik detaylar gizli sadece tahmin yürütebiliyoruz. Sharlto Copley 'in de rol alacağını tahmin ediyorum kankalar çünkü Blomkampt ile.

İmdb linki

http://www.imdb.com/title/tt4462546/?ref_=nm_flmg_dr_1

Blomkamptın yeni Alien filmi ile ilgili paylaştıgı görseller

Micheal Bien'i çagırıp çizimini yaptıgı Dwayne Hicks'i makyajla ilk denemesini yaptı

16.07.2015

Neill Blomkampt twitter dan paylaştı.

Neill Blomkamp @NeillBlomkamp 16 Tem Çeviriyi görüntüle
    #alien going very well. Love this projecthttps://instagram.com/p/5NUtoZKhM_/
    " Alien filmi iyi gidiyor.Bu projeyi seviyorum."

1.11.2015

Neill Blomkmap Twitter dan dün açıklama yaptı.. Prometheus 2 ile çakışmaması için filmi erteleme kararı aldık diye.. Tahmini çıkış tarihi 2018 diyebiliriz rahatlıkla. Şimdilik beklicez

08.07.2016

Sigourney Weaver Entertainment Weekly dergisine konuştu.Blomkamp'ın yeni Alien filmi Alien 2 nin devamı olacak.3 ve 4 hiç çekilmemiş gibi hikaye devam edecek.

In a new interview with Entertainment Weekly, Sigourney Weaver makes it very clear: they're just going to disregard Alien 3 and Alien: Resurrection entirely:

Entertainment Weekly dergisiyle yapılan yeni ropörtajda Sigorney Weaver film'e açıklık getirdi : Yeni film'in hikayesi Alien 3 ve Alien 4 ü tanımayacak.

http://birthmoviesdeath.com/2016/07/06/sigourney-weaver-confirms-blomkamps-alien-will-disregard-the-events-of-alie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 8 Temmuz 2016; 15:26:18 >

• 3 ve 4 hiç olmamış gibi olacaksa çok iyi olur. Üç çok garip bir filmdi Dördü söylemiyorum bile. Bakalım inşallah güzel şeyler çıkar özledim bu seriyi.
  • Güzel haber...prometheus 2 yide merak ediyorum bende tüm serinin dvd si var ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

3 ve 4 hiç olmamış gibi olacaksa çok iyi olur. Üç çok garip bir filmdi Dördü söylemiyorum bile. Bakalım inşallah güzel şeyler çıkar özledim bu seriyi.

sanırım aynen öyle olacak. Blomkampt öle demiş.
  • Buralar değerlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir seri yapmalarını isterdim açıkcası. Sağlık olsun severim bu tarz filmleri
  • Haberi bu konu sayesinde duydum ve bayram havasına geçtim küçüklüğümden beri Alien hayranı biriyimdir, bilgisayar oyunları ve Alien, Aliens'dan sonraki filmler ne kadar dandik olsa da onları bile bu fanlığımdan dolayı bir çok kişiden daha çok sevmişimdir. Neill Blomkamp da yetenekli ve genç bir yönetmen başarılı bir film olacağını düşünüyorum.
  • muthis bir haber gece gece iyi geldi

• Aliens çıkalı neredeyse 30 yıl oldu ve 30 yıldır sağlam bir alien filmi yapılamaması çok garip geliyor bana. Neyseki bu yönetmen serinin hayranı çıktı yoksa kimsenin yeni bir filmi çekeceği yoktu. Büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.

• Harika haber, fan olarak beklemedeyim.

• Alien serisi hangi sira ile izlenmeli?

• quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

Alien serisi hangi sira ile izlenmeli?

Alien
    Aliens
    Alien 3
    Alien : Resurrection
    Alien vs Predetor
    Alien vs Predetor : Requiem
    Prometheus

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Torrance

quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

Alien serisi hangi sira ile izlenmeli?

Alien
    Aliens
    Alien 3
    Alien : Resurrection
    Alien vs Predetor
    Alien vs Predetor : Requiem
    Prometheus

Teşekkür ederim.

• Alien en çok sevdiğim bilim kurgu filmlerindendir.güzel haber çunkü Blomkamp bu işin üstesinden kalkabilecek yetenekte bir yönetmen.zaten Alien hayranı olmasıda büyük artı bence.
  • Alien'ı çok beğendim, bir de Aliens'ı izlemem lazım en kısa zamanda. Ancak diğer filmleri izlemeyi düşünmüyorum. Yönetmen de 2. filmden sonraki filmlerin kötü olduğuna katılıyor ki, bu filmleri olaya hiç dahil etmemeye çalışıyor belli ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 3 Mart 2015; 11:09:01 >
  • Neil Blomkamp yeni nesilin Sci-Fi dehası. İşte budur. Çok sevindim habere.

Sharlto Coopley filmde kesin olur atın fava bekleyin.
  • İlk film güzel ikinci film idare eder. Diğerleri kesinlikle çekilmemeliydi. Prometheus iyidir iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paylaştıgı görsellerden bakılırsa , Engineer ların gemisini insanlar bulup bir koloniye getiriyor veya üsse.Üstünde incelemeler yapıyorlar.Olay burda patlıyor. Hemen aklıma Ripley in Aliens filmindeki repliği geldi. "Just tell me one thing, Burke. You're going out there to destroy them, right? Not to study. Not to bring back. But to wipe them out" işte sanırım Ripleyin korktugu başa gelicek ve Waylend Gemiyi alıp incelemeye getirecek... Tabi sadece paylaştıgı fotolardan tahmin yürüttüm.

Bu belliki bir hangar... gemiyi inceliyorlar...

Dikkatli bakılırsa bu uzay üssüde hangarın oldugu yerle aynı mekan...

Buda yine aynı mekan ama kaçmış bir queen...

2. olarak da yukardaki resimde ki yeşil çimli mekanın Alien yetiştirmek için "Alien Doğal Parkı" tarzında bir yer olabilecegini de düşündüm aslında...

• quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Alien'ı çok beğendim, bir de Aliens'ı izlemem lazım en kısa zamanda. Ancak diğer filmleri izlemeyi düşünmüyorum. Yönetmen de 2. filmden sonraki filmlerin kötü olduğuna katılıyor ki, bu filmleri olaya hiç dahil etmemeye çalışıyor belli ki.

diğerlerinide izle.Diğerleri kötü film değiller sadece Alien 1 ve Alien 2 den sonra çıta o kadar yükseldi ki beklentilere karşılık veremedi 3 ve 4... Yoksa 3'ü David Fincher çekti.. İnanılmaz güzel karanlık bir ortam var filmde... Ayrıca Ripley ile Alien ın karşılaşması ve Alien ın Ripleye dokunmaması efsane sahnelerden dir.

4'de (Resurrection) Jean Pierre Jeunet tarafından çekildi ki oda efsane yönetmendir.O filminde kendi içinde güzel olayları var... İki filmde çok güzel yalnız 1-2 gibi değil...

• Şahsen Aliens kötü bir film, çünkü doğru yansıtılmadığı kanısındayım. Alien tek başına yeteri kadar kasvet ortamı yaratabilen bir canlı; fakat Aliens'da Alien'lara köpek sürüsü muamelesi yapılması bence fazlasıyla değer düşüren bir hareketti, aksiyon yaratacağız diye böyle basit şeylere gerek yok. Bir kere bu yaratık karnını doyurmak için avlanan bir canlı değil, Aliens'daki Alien'lar baya bu kafada hareket ediyordu. Sırf bu yüzden Alien 3, Aliens'dan çok daha iyi bir film bana göre, en azından ilk filmdeki gibi gerçek bir Alien atmosferini yaratmayı başarıyor. Prometheus'da bu konuda çok başarılıydı, düzinelerce Alien'ı ortaya atıp meydan muharebesi yaptırmak komik ve Alien'ın yapısına ters bir şey, umarım yeni filmde böyle bir hataya düşülmez.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.