Şimdi Ara

Alien 5 (Neill Blomkamp's Alien) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. Seçenek çok daha akla yatkın. Böylece 3. Ve 4. Filmler de bu şekilde daha anlamlı olacaktır.
    Biz en.iyisi buna "Alien v2,5" diyelim. Sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sci-fi sever olarak Alien serisinin hiç bir filmini izlememiş olmaktan utanç duyuyorum.
    Sıralama da verilmiş yukarıda, Neill Blomkamp bu filmi çekmeden hepsini izlemek lazım.
  • Kesin bi tarih yok sanırım filmle ilgili ama Alien'ın yeni filmi çekilecek olması mükemmel haber
  • Projeden ses seda yok iptal olmaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bir sci-fi sever olarak Alien serisinin hiç bir filmini izlememiş olmaktan utanç duyuyorum.
    Sıralama da verilmiş yukarıda, Neill Blomkamp bu filmi çekmeden hepsini izlemek lazım.

Bu kadar süre izlemediysen bence acele etme. Son film gelince seriyi olduğu gibi izlersin. Senaryo hafızanda tazeyken daha iyi olur. Ben şahsen hangi filmde tam olarak ne oluyordu unuttum, izleyeli çok oluyor çünkü. Sadece ilk filmin konusunu genel hatlarıyla hatırlıyorum.
  • en güzeli benim için Alien vs Predetor
    kutuplarda geçen harika bir film
  • istediğiniz kadar polemik yapın flim çıksın ağzı açık izleriz hele ki yönetmen prometheus un yönetmeni olsun inanılmaz bi flim olur ve serinin en iyi filim olur çünkü teknoloji gelişdi konular belli olur süper bişeyortaya çıkması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Bir sci-fi sever olarak Alien serisinin hiç bir filmini izlememiş olmaktan utanç duyuyorum.

Bu kadar süre izlemediysen bence acele etme. Son film gelince seriyi olduğu gibi izlersin. Senaryo hafızanda tazeyken daha iyi olur. Ben şahsen hangi filmde tam olarak ne oluyordu unuttum, izleyeli çok oluyor çünkü. Sadece ilk filmin konusunu genel hatlarıyla hatırlıyorum.

Mantıklı. Filmin çıkmasına yakın bir zamanda izleyeyim.

• quote:

Alien serisini izlemediysen sci-fi sever değilsin demektir :) Yani utanç duyacak bir durum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Projeden ses seda yok iptal olmaz umarım.

2 gün önce Neil Blomkpamt paylasım yaptı projenin çok güzel gittiğine yönelik.İlk mesaja ekledim.
  • Süper haber. Filmde yüzü asitle yanan Hicks de var. Ondan sağlam bir intikam bekliyorum ve inşallah ölmez. Ripley in filmde olması zaten harika. Eski kadrodan bir kaç kişiyi daha görmek isterim filmde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi film 1.filmdi oda tam istediğim kıvamda değildi. james cameron 2.filmde gene kendi amerikan klişelerini kullanarak saf aksiyon dayamış oda pek beğenmedim 3 ve 4 rezalletti zaten izlenmesede olur. alien isolation oyunu en iyisi benim için filmlerin de önüne geçen bir oyun. Sadece şu oyuna göre bir film yapsınlar en iyi alien filmi olur.
  • Büyük bir Alien ve sci-fi hayranı olarak heyecan ile bekliyorum :)
  • ohhş ben de Alien fanıyım bu filmleri döne döne 500 kere izlemişimdir özellikle ilk 3 Alien filmini kare kare bilirim ağzımın suyu aktı yönetmen de Disctrist de iyi iş çıkarmıştı merakla bekliyorum
  • 2017 ye kim öle kim kala.

=((
  • İlk iki film efsaneydi, 3.sü vasat, 4.cü aksiyondu. Bu yapımıda merakla bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ridley Scott Prometheus un devamı olan Alien: Covenant ı çekeceği için Alien 5 projesi rafa kaldırılmış. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Covenant 2017 de vizyona girdikten sonra Ridley Scott yeni bir Alien filmi daha çekebileceği için Alien 5 in vizyon tarihi çok uzakta gözüküyor hatta iptal bile edilebilir.
  • Haydaaa, sırf Aliens'ın devamı niteliğinde bir film olmasıyla bile merak uyandırıyordu çünkü benim için Alien'ı Alien yapan ana etkenlerden birisi de o meşhur hareket takip cihazının sesiydi. Kalp atımına benzer ses ve ritmiyle o karanlık metal koridorlardaki heyecanı daha da arttırıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Ridley Scott Prometheus un devamı olan Alien: Covenant ı çekeceği için Alien 5 projesi rafa kaldırılmış. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Covenant 2017 de vizyona girdikten sonra Ridley Scott yeni bir Alien filmi daha çekebileceği için Alien 5 in vizyon tarihi çok uzakta gözüküyor hatta iptal bile edilebilir.

Haydaaa. İkisi de gelsin izleriz aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

Ridley Scott Prometheus un devamı olan Alien: Covenant ı çekeceği için Alien 5 projesi rafa kaldırılmış. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Covenant 2017 de vizyona girdikten sonra Ridley Scott yeni bir Alien filmi daha çekebileceği için Alien 5 in vizyon tarihi çok uzakta gözüküyor hatta iptal bile edilebilir.

İptal yok , rafa kaldırmada değil aslında yeniden açıkladı promethus 2 ile çakışmaması için promethus 2 den sonra vizyon yapıcaz o yüzden şu an için ara verdik dedi.. Adam haklı Ridley Scott ın gölgesinde kalmak istemiyor.2018 diye tahmin ediyorum çıkış tarihini.. İptal edemez birton hazırlık yaptı hala yapıyor görseller paylaşıyor vs.. Zaten herifin cocukluktan beri hayali Alien çekmek..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.