Şimdi Ara

Alien: Covenant a.k.a Prometheus 2 -- 12 MAYIS 2017 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
6
Favori
20.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

prometheus ile ilgili kafama takılan bi soru var. yardımcı olursanız.

bizim david başrol kadının sevgilisinin içkisine ilaç atıyordu fakat sebebini açıkladılar mı hatırlamıyorum. ben mi atladım yoksa açıklamadılar mı ? belki bu filmde açıklarlar.

David'in Holloway'in içkisine attığı neredeyse tüm filmin üzerine döndüğü Black Goo denen madde. David bu maddeyi onun içkisine koyarak Holloway'i biyolojik bir deney olarak kullandı ve etkilerini üzerinde test etti. David, günleri sayılı olan ve ölümsüzlük arayışı içerisinde bulunan Weyland ile olan görüşmesinde tüm mühendislerin yok olduğunu söylediğinde Weyland'dan da ne gerekiyorsa yapmasına dair bir talimat almıştı. (Aslında Weyland'ın bu konuşmada David'e söylediği "Try harder" repliği yaşayan bir mühendis bulması konusunda, sonuçta Weyland'ın asıl amacı yaratıcısı mühendislere ulaşıp ömrünü uzatma şansına onlar sayesinde ulaşmak. Film hiçbir zaman David'in Black Goo deneyini kendi inisiyatifiyle mi yaptığını yoksa bu konuda da Weyland'dan bir emir alıp almadığı konusuna net bir cevap getirmiyordu diye hatırlıyorum ama her ikisi de ihtimaller dahilinde diyelim.) O da bulduğu bu maddeyi gemideki tek çift olan (Goo'yu onun üzerinde denedi ki madde Holloway'in sistemine girdikten sonra yaşanacak bir cinsel birleşme sonrası ortaya nasıl bir sonuç çıkabileceğini de görebilsin) ve en başından beri kendisine kötü davranan Holloway'in üzerinde denemeyi tercih etti. Bir taşla iki kuş oldu bir nevi.

Neden Holloway'i tercih ettiğine sebep olarak tanıştığından beri onun kendisine zıt gitmesi dışında bir sebep de David'in Shaw'a karşı özel bir ilgi duyması belki de. Uykusunda özellikle onun rüyalarına bakmasından tutun sonunda onun ölmüş olabileceğinden korktuğunu itiraf etmesine kadar David'in Shaw karakterinin üstüne özellikle düşmesi ima ediliyor sürekli. Black Goo'yu onun sevgilisi üzerinde deneyerek de hem ondan kişisel intikamını aldı hem de Shaw'ı tek başına bıraktı, tüm bunların arasında yaşayan bir mühendise ulaşmayı da başararak Weyland'ın da emrini yerine getirmiş oldu. En nihayetinde David'in başından beri programlanma amacı da buydu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 24 Mart 2017; 20:38:8 >

• Elizabeth Shaw yok fragmanlarda? Onun hikayesi devam etmeyecek mi?
  • Film secilmis Sinemalarda IMAX 2D olarak geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Bu beklentimi artırdı işte muhteşem promo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prometheus'la seriye cok iyi baslamislardi neden devam etmediler anlamadim..

bir sekilde bu filmi Prometheus'a baglarlar insallah
  • Seriyi bitirdim. Bu filmden çok umutluyum. Zaten Ridley Scott. Fragmanları izlemedim. İzlemem de. Çok heyecanlıyım. Bir de film 3d çıkmazsa var ya of of of

• Sequence nedir, ayrı üçlümü olacak yoksa eski seri ile baglantılımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

AMD filme sponsor galiba.

Videonun 0.58 sahnesinde kutunun icinden cikan işlemci logosuna dikkat !

Alien: Covenant  a.k.a Prometheus 2 --   12 MAYIS 2017

• Bir şey merak ettim filmin imdb puanı sence yüksek olur mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sevmediğim şeyi yapıyorum bu filmle . Her çıkan şeyini izliyorum Filmi izlemiş gibi olduk yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 3 Nisan 2017; 12:51:29 >
  • Prometheus, ilk filmin aynısıydı, buda ilk filmin aynısı aynı şeyi yeniden çekip duruyorlar.
  • Hide adlı fragmanın en sonunda çıkan neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Prometheus, ilk filmin aynısıydı, buda ilk filmin aynısı aynı şeyi yeniden çekip duruyorlar.

Wait... What?

Prometheus 1'in öncesini anlatıyor nasıl aynı olabiliyor? Tek ozdeslikleri Ridley Scott.

Alien hikayesi bi anda başlamıştı şu anki filmlerle o duruma nasıl gelindiğini anlatıyor.

Ya ben dediginden bir şey anlamadım ya da karıştırıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YASAL UYARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 4 Nisan 2017; 12:25:28 >

• Oncesini mi sonrasini mi anlatiyot?

Oncesini anlatiyorla Prometheus filminde Covenanti konustular mi hic

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Hiç sevmediğim şeyi yapıyorum bu filmle . Her çıkan şeyini izliyorum Filmi izlemiş gibi olduk yine

valla 2. fragmanda resmen filmi anladım baştan sona... Hatta bazı patlamaların filmin sonu olduğunu bile anlıyorsun... Kimlerin öldüğünü biliyorum... Maşallah herşeyi göstermişler yeni akım bu herlade bütün filmi göstermek.

En son "life" ın fragmanını izledim oda aynı baştan sona filmi vermiş... İzlememek lazım ben 2 den sonra başka Alien fragmanı izlemedim izlemicem.

• Cinemaximum IMAX'da vizyona girecek mi ?
  • Bir sonraki Alien filminin adı Alien: Awakening olabilir. Resmi bir duyuru değil, zaten Covenant'ın hemen öncesinde de duyurulmaz ama Ridley Scott geçen ay verdiği bir röportajda ağzından kaçırıyor diyebiliriz. Scott, ilk Alien filmine prequel işine ilk giriştiğinde bunun bir üçleme olarak planlandığını zaten söylemişti ama bu röportajda ilk Alien filminin hemen öncesine sarmadan evvel bir film daha olacağını ve Prometheus, Awakening ve Covenant şeklinde gideceğini, bu üçlünün kolonizasyon gemisinin yolu konusunda birbirinden ayrılmaz parçalar olduğunu söyledi.

Tam bu noktada ise Covenant filminde başrolde izleyeceğimiz Katherine Waterston tarafından sözü kesiliyor ve çok fazla şey söylediği konusunda uyarılıyor. Yalnız ilginç olan şu durum var ki eğer Scott isimleri sayarken bir kafa karışıklığı yaşamadıysa şayet prequel hikayesi kronolojik açıdan 1-3-2 sırasıyla anlatılacak ve Awakening, Prometheus ile Covenant arasında geçen zamana odaklanacak; yani Covenant için bir Prequel görevi görecekken Prometheus'un devam filmi konumunda yer alacak. Yıl sonu gibi de muhtemelen prodüksiyon süreci başlayacak.

Ayrıca bu durumdan daha ilginç olan ise Ridley Scott'ın başarılı olduğu sürece Alien filmleri yapmaya devam edeceğini ve Covenant ile sonrasında gelecek film de başarılı elde ederse ilk Alien filminin öncesini konu alacak bir başka prequel üçlemesini fikrine bile sıcak baktığını itiraf etmesi. (Bir filme altı prequel?)

Alien 5 ilk ortaya çıktığında Prometheus'tan sonra iki film daha yapacağını, sonrasında istediklerini yapabileceklerini söylemişti ama bu fikrinden vazgeçmiş gözüküyor. Geçen birkaç ayda Blomkamp'a Alien 5'in gerçekleşme ihtimali sorulduğunda bu ihtimalin çok düşük olduğu cevabını vermesi boşa değilmiş demek.

-------

Alien: Covenant'ın uluslararası posteri:

Alien: Covenant  a.k.a Prometheus 2 --   12 MAYIS 2017

Bir aydan az bir zaman kaldı bu arada.

• Alien: Covenant  a.k.a Prometheus 2 --   12 MAYIS 2017
  • Bekliyoruz bakalım umarım kaliteli film yapmışlardır.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.