Şimdi Ara

Alien: Covenant a.k.a Prometheus 2 -- 12 MAYIS 2017 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
6
Favori
20.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hydralisk

imdb'de metascore 65 puan. Film baya tirt galiba :(

Hadi ya :(

En azindan 2D izlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    65 fena puan değil ki 60 üstü iyi film olarak adlandırılır meta da. Zaten rotten de şuan da 77 puanı. Beklentileri karşılamış görünüyor eleştirmenler tarafından
  • ridley scott ölmeden önce alien franchisenın içine etmiş olamaz ya. olabilemez
  • Bu bir şeylere puan veren sitelere çok fazla geri zekalı insan var . Bakıyorsun puanlara bilmem kaç bin kişi 0 ila 3 arası vermiş . İMDB gibi sitelerde anlayamıyorsun niye böyle puanların verildiğini ama kullanıcıların yorumlarını okuyabildiğiniz meta gibi sitelerde . Ben beğenemedim ben daha iyisini çekerdim 0 veriyorum yazıyorlar . Öte yandan bakıyorsun filmin ortalmasını çok yüksek buldum ben 0 vereyim de düşsün mantığında olanlar var .

Kısacası beklediğiniz bir oyunu oynayacaksanız pek puanlarına bakmayın aynı şekilde film izleyecekseniz de bu geçerli . Çok anormal derece düşük puanlar alıyorsa her kesim tarafından gömülüyorsa tabi ki değerlendirin ama . Öyle puanlama yapan sitelere girip bunun puanı düşük demek ki çöp bu içerik derseniz yanılırsınız .

Ben son yıllarda şöyle bir şey yapıyorum aldığım keyfin artması için . Çokta olumlu dönüşler aldım bu yöntem ile . Merak ettiğim kesin alırım oynarım ya da izlerim dediğim içeriklerin ilk tanıtımlarından başkasını izlemiyorum . Göreceksem bir sahne onu ilk defa görmek istiyorum . Çok epik bir sahne olduğunu düşünün ilk kez görünce mi daha çok etkilenirsiniz yoksa 3-4 kez görünce mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 9 Mayıs 2017; 13:23:9 >

• Geekyapar elemanları beğenmiş filmi

• hasomen kullanıcısına yanıt
    İyi mi? benim bildiğim ortalama bir film olarak değerlendirebiliriz. Örneğin prometheus'unda metacritic ortalaması 65. Oda ortalamaydı benim gözümde. Muhtemelen buda prometheus ayarında bir film olacak.
    http://www.metacritic.com/movie/gladiator
    http://www.metacritic.com/movie/braveheart
    http://www.metacritic.com/movie/the-prestige
    bak bakalım kaçmış bu filmlerin puanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 9 Mayıs 2017; 15:14:21 >

• hasomen kullanıcısına yanıt
    Tmm işte o ortalama için direk iyi diyemeyiz. Tam filmin kalitesine göre scale olmuyor. Bide nispeten eski filmlerdeki metacritic ort. iyice yanıltıcı oluyor. Mesela john wick'in puanı verdiğin filmlerden yüksektir. Bana prometheus gibi ortalama bir film olacakmış gibi geliyor.
    Eski filmlerde olsa oyları veren sitelerin geneli variety, The Hollywood Reporter, Empire, Time gibi köklü siteler oluyor metacritic te. Şu ana kadar rottende de 77 puanı tutturmuş film demek ki ortalamanın üzerinde olumlu eleştiri almış. Bu dediklerimin neresi yanlış anlamadım zaten iyi filmler de bu ortalamaları tutturan yapımlara deniyor. Bu arada bende şaheser beklemiyorum bu filmden demek istediğim eleştirmenlerden geçer not almış bir yapım olduğu Alien Covenant ın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 9 Mayıs 2017; 16:15:49 >
  • düşük verseler kaç yazar yahu. bu dceu filmi mi? şahane olacak gibi hisediyorum.

• kaldığım yere de aynı gün gelecekti ama 17'sine çekmişler nedense. zaten yakında ayrılacağım ama geç izlemiş olacam sonunda.
  • paramethus'un devamı mı olacak? Sadece 4 lemeyi izledim?
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    → Paramethus ← Bu ismi sevdim ♥ Dile çok daha yatkın ve orijinal duruyor ; )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 9 Mayıs 2017; 20:34:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

imdb'de metascore 65 puan. Film baya tirt galiba :(

Metascore'a takılmayın derim, The Prestige'in bile metascore'u 66.

Cuma günü görecez bakalım nasılmış film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 10 Mayıs 2017; 12:23:9 >
  • Film harika olmuş . Tadı damağımda kaldı Blu-Ray sürümü çıkınca kesinlikle edineceğim . Umarım 4K sürümü de erken gelir .

Sadece şunu söyleyeyim Prometheusu ezmiş geçmiş helal olsun Ridley Scott döktürmüş .
  • hadi bakalım heyecanım daha da arttı bu yorumla
  • → Hiç biri ilk filmin yerini tutamaz ←

Elimdeki Alien Sinema Versiyonu blu ray (1979)

[simage]
    Alien: Covenant  a.k.a Prometheus 2 --   12 MAYIS 2017
    [/simage]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Film harika olmuş . Tadı damağımda kaldı Blu-Ray sürümü çıkınca kesinlikle edineceğim . Umarım 4K sürümü de erken gelir .

Sadece şunu söyleyeyim Prometheusu ezmiş geçmiş helal olsun Ridley Scott döktürmüş .

Hocam filmi nerede, nasil izlediniz? Birde filmde korku ve vahset olayi nasil, yuksek seviyelerde mi?

• Hypelara geldim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.