Şimdi Ara

Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
7
Favori
25.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Androidlerin ilacı shock baton, shockladığınzda bir süre donuyorlar işte o zaman acımadan girişeceksiniz Yaktıktan sonra kafasından bir kaç kez vurursanızda ölüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Androidlerin ilacı shock baton, shockladığınzda bir süre donuyorlar işte o zaman acımadan girişeceksiniz Yaktıktan sonra kafasından bir kaç kez vurursanızda ölüyorlar.

Keşke O kadar mühimmatımız olsa da dediklerinizi bol bol yapabilsek. (Normal seviyeden bahsediyorum.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

oyunun ortalalarına geldim medical pack götüreceğim ailen ile mi uğraşalım yoksa etrafda saf saf gezen malllar ile mi uğraşalım sinir krizi geçiriyor oyun

bu ailene ne işler ? silah işlemiyor elimde kör sis ses ve flash bombası var ha birde sok sopası

ne yapmak lazım ?

Alien e pipe bomb(boru bombası), Molotov işler fakat tam üzerine atmanız lazım. Biraz uzğına düşsün işe yaramaz.

Alev silahını da çok mecbur olmadığında kesinlikle kullanmayın. Zaten mühümmatınız az. Bazı yerler gelecek elinizde yukardakilerden en az biri yoksa geçemiyorsunuz.

Unutmayın hedefinize giden illa ki bir yol vardır. Bazen bir metre ilerlemek için 15 dakika bekleyebilir veya geri gidip etraftan dolaşmanız gerekebilir. İşin güzelliği de bu hiç sabit kalmıyor ortam.

• Hiç cephane yada eşya eksikliği hissetmedim ben, bol bol çıkıyor hepsinden.
  • quote:

Hiç cephane yada eşya eksikliği hissetmedim ben, bol bol çıkıyor hepsinden.

Zorluk dereceniz nedir? sakın normal demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: citadel

quote:

Hiç cephane yada eşya eksikliği hissetmedim ben, bol bol çıkıyor hepsinden.

Zorluk dereceniz nedir? sakın normal demeyin

Normal
  • feriox kullanıcısına yanıt
    Bende normal oynadım fakat sizin kadar rahat Cephanem boldu diyemem
  • ben oyunu bugun bitirdim ama oyunu bitirdikten sonra save yapmiyor sistem sizdede mi ayni
    yani daha sonra hayatta kalma moduna girdigimde dikkat oyunu bitirmediniz diyor spoiler icerir falan yaziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: stavro

ben oyunu bugun bitirdim ama oyunu bitirdikten sonra save yapmiyor sistem sizdede mi ayni
    yani daha sonra hayatta kalma moduna girdigimde dikkat oyunu bitirmediniz diyor spoiler icerir falan yaziyor

Normal bir şey. Hayatta kalmada oyunu bitirseniz de bitirmeseniz de yazdığınız yazı yazıyor.
    Nedense yapımcılar bu konuyu pek dikkate almıyorlar gibi. Yada bilerek insanın içinde ukde bırakmak için yapıyorlar.
    Çok sinir bozucu bir şey.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stavro

ben oyunu bugun bitirdim ama oyunu bitirdikten sonra save yapmiyor sistem sizdede mi ayni

Normal bir şey. Hayatta kalmada oyunu bitirseniz de bitirmeseniz de yazdığınız yazı yazıyor.
    Nedense yapımcılar bu konuyu pek dikkate almıyorlar gibi. Yada bilerek insanın içinde ukde bırakmak için yapıyorlar.
    Çok sinir bozucu bir şey.

evet ya soyle oyunu bitirdikten sonra new game + isareti koyup su eksik biraktigim kartlari ve kayitlari toplasaydim diyordum ama sifirdan baslamak cok kotu tekrar oynanabilirligi hic hesaba katmadilar :(

• quote:

Nazar deydi iyimi sonlara yaklaştıkça kıtlık başladı, Aliene püskürtmek için alev yakıtı çıkmıyor artık saklambaç oynuyoruz
  • quote:

quote:

Nazar deydi iyimi sonlara yaklaştıkça kıtlık başladı, Aliene püskürtmek için alev yakıtı çıkmıyor artık saklambaç oynuyoruz

Şimdi oldu. Kendimi garip hissetmeye başlamıştım. yani israf olmasın diye nerelerden dolaşıyordum.

Neyse Maşallah diyelim size Kolay gelsin

• bilgisayar desteklemediğinden bu oyunu oynuyamamak :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: the space enginer

bilgisayar desteklemediğinden bu oyunu oynuyamamak :(((

Nasıl bilgisayar desteklemediğinden açıklayabilmeniz mümkün mü?

Ekran kartı mı yetersiz,
    işlemci mi?

Bir garip oldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the space enginer

bilgisayar desteklemediğinden bu oyunu oynuyamamak :(((

Nasıl bilgisayar desteklemediğinden açıklayabilmeniz mümkün mü?

Ekran kartı mı yetersiz,
    işlemci mi?

Bir garip oldu

bilgisayar dx11 desteklemiyor 10 nu destekliyor normal olarakta açılmıyor sırf bunu bildiğim için satın almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 28 Aralık 2014; 22:33:20 >
  • yeni videom la karşınızdayım umarım beğenirsiniz beğenirseniz machine tv youtube kanalıma abone olmayı unutmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneyayhan -- 29 Aralık 2014; 0:40:57 >
  • Hocam google da bir araştırın isterseniz. Alien isolation drectx 10 aradığınızı bulacağınıza eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve gene ben ve gene yeni videom iyi seyirler :)

• bitirdim oyunu sonunda. ilk başta bitmedi sandıydım sonra credits gelince anladım.
    başlarda çok sııkılıyordum elyından saklanmamız gereken bölümlerde falan. sonradan sıkıcılık biraz kalktı.
    gemiden çıktıp gezegenleri, uzayı gördüğümüz bölümleri sadece yürüsek bile sevdim. uzay hep etkilemiştir beni.
    sesler muhteşemdi. elyının sesleri, silah sesleri, müzikler hepsi harikaydı.
    oyunun çoğu ordan oraya gidip elektiriği onarmakla geçti. baya sündürülmüş o açıdan
    puanım 4/5
  • guneyayhan G kullanıcısına yanıt
    Hocam şahsen ben konuşmasız ve kenarda sizi gösteren küçük ekransız olanları seviyorum.
    Kendi adıma almadığım ve oynamadığım oyunları izlerim.
    Bunu yaparken de hikayenin içinde hissetmek için videonun içindekilere odaklanırım.
    İşte o zaman hikayenin içinde gibi olurum. Aynı roman okumak gibi.

Ama tabi bu benim kendi görüşüm. Tabi ki çoğunluk neyse ona göre hazırlanması gerekir.

İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citadel -- 30 Aralık 2014; 22:05:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.