Şimdi Ara

Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
7
Favori
25.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    düşünceleriniz için çok teşekkür ederim herkesin düşüncesine saygı duyarım elimden geldiğince istekleri karşılamaya çalışıcam bende acemisiyim henüz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: guneyayhan

düşünceleriniz için çok teşekkür ederim herkesin düşüncesine saygı duyarım elimden geldiğince istekleri karşılamaya çalışıcam bende acemisiyim henüz :)

Başarılar dilerim.
  • uzun yıllar sonra bana bir korku oyunu oynattı alien isolation. gerçekten keyif aldım oynarken, inanılmaz güzel bir oyun olmuş. sesler grafikler gayet iyidi. en zorda oynadım çok öldüm ama oyunun zevkide böyle çıkıyor sanırım. en çok son bölümlerin birinde zorlandım şu aynı yeri 2 defa gidip geldiğimiz elektrik vermeye çalışıp kapıyı açtığımız yer gerçekten baya zordu alien in sürekli yanımızda olduğu bir bölümdü. tek üzüntüm sanki sonu biraz daha iyi olabilirdi ama sanırım devam oyunu için böyle olması gerekiyordu. puanım 5/5 diyebilirim gerçekten keyif aldım oynarken.
  • citadel kullanıcısına yanıt
    Çok saolun lütfen abone olmayı unutmayın desteklerinizi bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ailenin son bölümüne mi geldim core center da ailen yuvası buldum ama ne diyim son yerse sinir krizi geçirtti oyun 5 dakka iş için 2 ailen ile koşturuyorum
  • farklı bir bölüm oldu izlmenizi tavsiye ederim abone olursanızda sevinirim :)

• durmak yok yola devam :)

• yeni bölüm karşınızda :)

• gün geçmiyorki bir bölüm daha yayınlanmasın :)

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101442648&p=1#101442648

Alien isolation alinir arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncellikle rok edasıyla bir giriş yapayım alien adam mıdır?

Amanda'nın oyun boyunca girdiği hal

Ölsemde kurtulsam şu ızdırap yerden modunda beraber bitiridik oyunu ben de bittim tabii.

Senenin en iyi oyunu, oyun dünyasının survival horror türünde en iyi oyunlarında zirveye oynar. dead space, outlast bunun yanında hikaye. Ben böyle yapay zeka görmedim şişlene şişlene bir hal olduk oyun bitene kadar.

Fazla dikkat çekmemiş bu oyun ama değeri ilerde anlaşılacaktır.

Alien serisini izlememiştim seriyi erkene alma vakti gelmiş.

• Sonuna kadar haklısınız.
    Bu oyunun dikkat çekmemesinin en önemli nedeni şu ana kadar yapılan alien oyunlarının çok kötü seviyelerde olması ve oyuncuları çok büyük hüsrana uğratmasıydı.

Aslında bu bizlere yaradı çünkü oyunun ilk çıkışında Alien Isolation ı çok uygun fiyata alabildik.
    Alien isolation Hayatta kalma stratejisinde tam orta noktayı bulmuş çünkü.

Kendi adıma şöylemem gerekirse; eğer bir kişi ne kadar korkak olursa olsun eğer ölümle burun buruna gelecek olursa eline taş alıp kendisini savunmaya çalışır.

diğer taraftanda aksiyonda tavanı vurmak isteyen yapımcılar gibi de eline aldığı silahda da öyle bir numaralı nişancı olamaz.

İşte Alien Isolatin bu iki zıt kutbun ortasını bulmuş bir yapıt. Oynamayan herkese tavsiye ederim.

Ve bu arada oyun gerçekçiliği açısından oun içi müzikleri kapatın belirli bir noktadan sonra artık bayıyor

• oyun 10 numara oyun olmuş yalnız ilginç bir tespitte bulundum. bu oyun bildiğin Deus Ex Human Revolution ın aynısı. tek fark desu ex te avcı iken bu oyunda avsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

oyun 10 numara oyun olmuş yalnız ilginç bir tespitte bulundum. bu oyun bildiğin Deus Ex Human Revolution ın aynısı. tek fark desu ex te avcı iken bu oyunda avsınız

Hangi bakımdan bağlantı kurdunuz. Garip geldi biraz ?
  • citadel kullanıcısına yanıt
    Fov ayarı havalandırma geçişleri loot sistemi. Kamera hackleme sessiz hareket. Yani neredeyse deus örnek alınmış. Tabiiki bu kötü bir oyun yapmıyor aksine bana muhteşem geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle saved sistemi olmaz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

böyle saved sistemi olmaz olsun

Hocam fazla gerilmişsiniz.

Sakin olun. Derin bir nefes alın. Siniriniz ve öfkenizi birleştirip Alien ı parçalara ayırdığınızı düşünün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: citadel

quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

böyle saved sistemi olmaz olsun

Hocam fazla gerilmişsiniz.

Sakin olun. Derin bir nefes alın. Siniriniz ve öfkenizi birleştirip Alien ı parçalara ayırdığınızı düşünün...

Saved yapamadan giden saatler geri gelmez ama
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.