Şimdi Ara

Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
7
Favori
25.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

oyun bana çok sıkıcı geldi. sonra turuncu levyenin incelemesini izledim.
    başlarda sıkılabilirsiniz sonradan açılıyo dedi ama bakalım nolacak

Call of duty oynayan,önüne geleni taraya taraya ilerlemeli oyunları seven birisi bu oyunları sevemez.Sıkıcı gelmesi normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

oyun bana çok sıkıcı geldi. sonra turuncu levyenin incelemesini izledim.
    başlarda sıkılabilirsiniz sonradan açılıyo dedi ama bakalım nolacak

Call of duty oynayan,önüne geleni taraya taraya ilerlemeli oyunları seven birisi bu oyunları sevemez.Sıkıcı gelmesi normal

call of duty oynadığımı nerden çıkardın? cod da en son mw2 oynadım
    oyunun sıkıcılığı elyının zırt pırt geliyor olmasında. bişeyler arıyom elyın ortada gezip duruyo gideceğim yere gidemiyom. karakterde çok yavaş hareket ediyor, anca elyın biraz uzaklaştığında sürüne sürüne, saklana saklana gidebiliyom. 50 metre ilerdeki yere gitmek 10 dakka sürüyo

• GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Eğer yazdiginiz gibi oyundan sıkılıyorsanız, bu tarz oyunlar size göre degil demek. HAYATTA KALMA diye nitelendirilir. Oyun diye kendinizi o karakterin yerine koymuyorsaniz.zaten hic birinden zevk almassınız, alamassınız. Oyun şirketleri milyonlarca dolar harcayip ortaya birbirinden güzel yapıtlar çıkartıyorlar. Bize düşende bu yapıtların hakkını vermek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna başladım 3 saat sürdü bu oyun kaç saat sürüyor ?
  • oyuna başladım 3 saat sürdü bu oyun kaç saat sürüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

oyuna başladım 3 saat sürdü bu oyun kaç saat sürüyor ?

15 saat gibi bir gameplay süresi var benim bildiğim.
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    17 saatte bitirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

oyuna başladım 3 saat sürdü bu oyun kaç saat sürüyor ?

Böyle soru sorulur mu?
    Sanki Yeni doğmuş bir bebeğe bu ne zaman ölecek der gibi?
  • Merhaba arkadaslar buradaki yorumlari inceledim de cogunlugu begenmis bu oyunu ve benim sizlere bir sorum olacak bu alien isolation save error hatasini ilkinde paylasimlarda buldum oyunu yonetici olarak calistiriyormusuz bu ok oyunu gayet guzel sekilde oynuyorum fakat poliklinik bekleme salonu diye bir yer var alienle karsi karsiya geldiginiz yer orada birsey patliyor ve oradan kacmaniz gerekiyor orada merdivene atliyorum E tusuna basin diyor yukari tirmanmak icin E tusuna basiyorum tirmanacak gibi oluyor fakat yere dusuyor bir turlu tirmanamiyor ve bolumu gecemiyorum oyunun pc klavye sorunu var sanirim bu konuda da sikayeti olup bir yontemini bulup gecebilen arkadaslarimdan yardim bekliyorum sinir krizi gecirecem valla

• ken82 kullanıcısına yanıt
    İyi günler. bulunduğunuz bölüme ait bir kaç resim koyabilir misiniz?
  • Tamam birazdan atacagim nerdeyse pc yi pencereden assagi firlatacam gercekten

• quote:

Orijinalden alıntı: ken82

Tamam birazdan atacagim nerdeyse pc yi pencereden assagi firlatacam gercekten

Oyununuz korsan değil değil mi? Böyle Hatalar genelde crack yapmalarından dolayı çıkabiliyor.
  • merhaba arkadaşım takıldığım yer burası

Goose UKyoutube
    Alien: Isolation - Escape the Medical Centre.
    https://www.youtube.com/watch?v=T9SZBsObDx0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ken82 -- 25 Aralık 2014; 19:54:49 >

• bende pil stoğum dolu olmasına rağmen fenerin pili yok görünüyor neden?
  • quote:

bende pil stoğum dolu olmasına rağmen fenerin pili yok görünüyor neden?

arkadaşım bı kaç saniye F tuşuna basılı tut ekrandan dolduğunu görürsün zaten fener aç/kapa tuşu F dir.
  • ken82 kullanıcısına yanıt
    İyi günler. Bilginiz yanlış. Aklımda güzel bir örnek var. "Dead Space 2 Fairlight crack ilk çıkanda 7. bölüme kadar çok iyi bir şekilde oynuyorsunuz. 7. bölümde uzay asansör kapısına geldiğinizde tam kapıyı açarken oyun kilitlenip sizi oyundan atıyor." Araştırabilirsiniz.

En önemli nokta ise : bir dünya para diyorsunuz yapmayın, alışmışız boş şeylere para vermeye, ve başkasının hakkını yemeye başkaları da yapıyor diye bize doğru geliyor.
    Ama yanlış. Orjinal oyun satın alanlar sayesinde bu oyunları oynayabiliyoruz. Unutmayın. Birde tabi inançlı bir insansanız. Bunun hak boyutu var.

Hiç bir şekilde bu oyun piyasasında korsana yönelmenin bahanesi olamaz. Tamam ilk çıktığında pahalı fakat 2 ay bekleyin fiyatı 15 ila 20 lira oluyor. Bazen daha ucuza.

Oyaptığınız crack dosyasında bir not defteri olur sonunda da şunu yazar. "EĞER SEVDİYSENİZ YAZARIN EMEĞİNİN KARŞILIĞINI VERİN ORJİNAL ALIN DİYE" bizde zamanında korsan aldık kabul ediyorum. fakat hatırlayın bundan birkaç yıl önce bu kadar ödeme seçenekleri bu kadar yoktu ve oyun sektörü bu kadar yaygın değildi. Ama şimdi tüm alışveriş sitelerinde size göre ödeme seçeneği olan seçenekler var. En kötü ihtimal oyun çıktıktan bir kaç ay sonra oyunun fiyatı yerlerde sürünüyor.

Fakat şu anda korsan kullanmanın bahanesi olamaz. Derseniz; param yok mecburum, tamam anlaşılır. Fakat bunun haricinde yaptığımıza bin türlü kılıf bulmak yakışık almaz.

Unutmayın oyun sektörünün ayakta kalması için bu kadar güzel oyunların oynayıp bu güzel oyunların devamı için biraz elimizi vicdanımıza koymamız gerek.
    Saygılar.

Örnekler : BATTLEFIELD 4 Şimdiki fiyatı 40 lira ------ İlk çıktığı fiyat 169 lira
    BIOSHOCK INFINITE Şimdiki fiyatı 25 lira ------ ilk çıktığı fiyatı yaklaşık 180 lira
    DEAD SPACE 3 şimdiki fiyato 20 lira ------ ilk çıktığı fiyat 169 lira
    bunlarda Türkiye deki mağaza fiyatlarıdır. Gittigidiyorda veya sahibindende daha ucuzunu da bulabilirsiniz. Yeter ki araştırın.

ve bunun gibi birçok örnek verilebilir.
    Lütfen Elimizi vicdanımıza koyalım sırf görmüyoruz diye başkasının emeğini çalmayalım.

• quote:

merhaba arkadaşım takıldığım yer burası

Goose UKyoutube
    Alien: Isolation - Escape the Medical Centre.
    https://www.youtube.com/watch?v=T9SZBsObDx0

Gösterdiğiniz yerde hem zamanında E ye basacaksınız hemde E göstergesini doldurmanız gerekiyor. Yani E E E E E E E diye . İyi oyunlar.

• E E E E uyu bebegim E E E E diyi veriyor guzelmis valla ben o E ye basa basa e tusu krilacak dereceye geldi banamisin demiyor ama boş senin dedigin o E butonu barin ici az bi cizgide dolup bosaliyor sanirim ps konsolu gerekli bunun icin

• quote:

E E E E uyu bebegim E E E E diyi veriyor guzelmis valla ben o E ye basa basa e tusu krilacak dereceye geldi banamisin demiyor ama boş senin dedigin o E butonu barin ici az bi cizgide dolup bosaliyor sanirim ps konsolu gerekli bunun icin

Tamam hocam benim dediğim boş. Umarım dolu yazan birisini bulursunuz.
  • quote:

E E E E uyu bebegim E E E E diyi veriyor guzelmis valla ben o E ye basa basa e tusu krilacak dereceye geldi banamisin demiyor ama boş senin dedigin o E butonu barin ici az bi cizgide dolup bosaliyor sanirim ps konsolu gerekli bunun icin

sorunun cevabı

en kötü ihtimal E tuşunu değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citadel -- 25 Aralık 2014; 20:55:39 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.