Şimdi Ara

Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
7
Favori
25.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda silah bulma konusu nasıl oluyor ? bana ateş etmeye çalışan birisini çekiçle indirdim üzerinden pompalı çıktı ama yerdeki silahı alamıyorum ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Oyunda silah bulma konusu nasıl oluyor ? bana ateş etmeye çalışan birisini çekiçle indirdim üzerinden pompalı çıktı ama yerdeki silahı alamıyorum ??

Lütfen sabırlı olun. Size söyleyeceğim en güzel şey şudur; Aradığınız her şeyi zamanı geldiğinde bulacaksınız. Unutmayın ZAMANI GELDİĞİNDE. alamıyorsanız alamıyorsunuzdur. dert etmeyin siz gerilime devam edin. Beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Bu arada böyle şeyleri bence araştırmayın. Böyle şeylerin tadı ilk defa siz keşfedince oluyor.
    İyi çalışmalar. Kovalamasın Alien ler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

oyun dün gece 1 itibariyle bitti sindire sindire oynadım oyun çok hoşuma gitti hikaye işleyişi gayet güzel hele sonlarda ki gerilim tavan yaptı, kısa değil , müzikler yerli yerinde oyuna çok şey katıyor seslendirme çok başarılı hatta oyunun % 50 bence , filmin yapıldığı yılda ki teknolojik hava çok güzel verilmiş,yapay zeka yeterli alien hep aynı yerden gelmiyor , grafikler yeterli seviyede optimasyon başarılı 5850 ile 1080p tüm ayarlar en yüksekte en ufak bir sıkıntı olmadan çalıştı eksi olarak haritada alt kat üst kat olayı iyi yansıtılamamış bazen kaybolabiliyor insan .

Hocam müzik demeyin. Onlar yüzünden hop oturup hop kalktım. En sonunda müzik sesini kısmak zorunda kaldım. Başka türlü oynanmıyor. Zaten ALIEN bir taraftan gerilimi tavana vurduruyor.
    Artı olarak bu müzikler eklenince insanın akıl sağlığı bizi terk ediyor.

veee

Aynen dediklerinize katılıyorum.

Gerçekten güzel Bir oyun. En sonunda ALIEN geçmişine yakışır bir oyun desem abartı olmaz sanırım.
    Herkese tavsilerimizle.

• citadel kullanıcısına yanıt
    Saol hocam, Müzikler sesler valla gerim gerim geriliyorum parkta gezer gibi eldede hiç bişi yok, Ver arkadaş bi plasma gun alnının çatısına dayıyayım durmadan tırsıp kaçıyorum nereden çıkıcak diye Ben yaratık, uzay gemisi teması olunca biraz daha Doom 3 yada Dead space gibi bekliyordum bu oyunun tarzı cidden farklı
  • Tırsmaktan oynayamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece karanlıkta oynamayı deneyemiyorum uzun yıllardır böyle korku oyunu oynamamıştım outlast tan bir kaç tık öte korku korku severler kaçırmasın

• oyunda Alien ı kaçırmanın yada yavalaşlatmanın bir yolu yok mu yahu yaptığım çeşitli bombaları denedim üstünde banamısın demiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

oyunda Alien ı kaçırmanın yada yavalaşlatmanın bir yolu yok mu yahu yaptığım çeşitli bombaları denedim üstünde banamısın demiyor :)

Flamethrower alacaksın o zaman kaçırabiliyorsun
  • Arkadaşlar alien isolation bitirdim ama sanki sonu tam bağlanmamış gibi.Bu seri filmden uyarlanmıştı galiba ve 2.filme aitti bu oyun.3.filmi var mı bu işin yani oyunun devamı gelecek mi?Çok merak ettim :)
    Teşekkürler
  • Kalbim kalbim dayanamayacak rıza baba Oyunda ki sesler bölüm tasarımı üst seviyede hakkını vermek gerek.Fps oyunlarında midesi altüst olan biri olarak beni bile bağladı.Oyunu yüksek seste karanlık ortamda hard seviyesinde oynuyorum 5. bölümdeyim ama odada ki alien çıkardığı sesler, kaç saklan olayı beni bitirdi.Gerçi kaç deyince akla koşarak uzaklaşmak geliyor ama ben daha çok sürüngene dönüştüm öyle çökük çökük bitiricem oyunu
  • Seslendirmeler gerçekten başarılı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: potcu

Arkadaşlar alien isolation bitirdim ama sanki sonu tam bağlanmamış gibi.Bu seri filmden uyarlanmıştı galiba ve 2.filme aitti bu oyun.3.filmi var mı bu işin yani oyunun devamı gelecek mi?Çok merak ettim :)
    Teşekkürler

fikri olan yok mu?

• quote:

quote:

Arkadaşlar alien isolation bitirdim ama sanki sonu tam bağlanmamış gibi.Bu seri filmden uyarlanmıştı galiba ve 2.filme aitti bu oyun.3.filmi var mı bu işin yani oyunun devamı gelecek mi?Çok merak ettim :)
    Teşekkürler

fikri olan yok mu?

Bunun için biraz erken. Birde Filmdeki Ripley in kızı hakkındaki bilgiyi ( yanlış hatırlamıyorsam Alien 2 inci filmindeydi ) filmde veriyor. Yani kızına ne olduğunu. Zannedersem Alien Isolation Tek başına bir seri ve devamının geleceğini sanmıyorum.

Alien çok geniş bir konu illaki biryerlerinden tutup yeni bir oyun yaparlar.

İnş. Gelecek yapıt da bunun kadar güzel ve dengeli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorthol

Kalbim kalbim dayanamayacak rıza baba Oyunda ki sesler bölüm tasarımı üst seviyede hakkını vermek gerek.Fps oyunlarında midesi altüst olan biri olarak beni bile bağladı.Oyunu yüksek seste karanlık ortamda hard seviyesinde oynuyorum 5. bölümdeyim ama odada ki alien çıkardığı sesler, kaç saklan olayı beni bitirdi.Gerçi kaç deyince akla koşarak uzaklaşmak geliyor ama ben daha çok sürüngene dönüştüm öyle çökük çökük bitiricem oyunu

Aynen katılıyorum. Resmen Filmdeki gibi bir karaktere bürünüyormuş gibi.

Gerçekten güzel. Alien serisi vazgeçilmez bir seri.

İnş. Filmlerine yakışır bu tarzı devam ettirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fremanfedaykin

quote:

oyunda Alien ı kaçırmanın yada yavalaşlatmanın bir yolu yok mu yahu yaptığım çeşitli bombaları denedim üstünde banamısın demiyor :)

Hocam
    Alev Silahı
    Boru bombası (Pipe bomb)
    Molotov bombası

bunların hepsi kaçırıyor fakat. El yapımı bombaları tam olarak Alien in üzerine isabet ettirmeniz gerek yoksa bir işe yaramıyor.

Bende ilk bölümlerde bir işe yaramadığını düşünüyordum fakat ileride elimde cephane kalmayınca bunlara yöneldim.
    İşe yarıyorlar.

İyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: citadel

quote:

quote:

Hocam
    Alev Silahı
    Boru bombası (Pipe bomb)
    Molotov bombası

bunların hepsi kaçırıyor fakat. El yapımı bombaları tam olarak Alien in üzerine isabet ettirmeniz gerek yoksa bir işe yaramıyor.

Bende ilk bölümlerde bir işe yaramadığını düşünüyordum fakat ileride elimde cephane kalmayınca bunlara yöneldim.
    İşe yarıyorlar.

İyi oyunlar.

Pipe Bomb'u bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Molotov'u da yeni keşfettim. Bu arada ilk planını nasıl olduysa kaçırmışım. Çok sonra V.02'yi bulunca anladım ve zaten flamethrower elime geçmişti.

Ufak bir spoiler: Torrens'le, Sevastopol'un dışına çıkıp iletişim kurduğumuz yerdeyim (15 veya 16.Bölüm) ve şu ana kadar vent içinde alien hiç yakalamadı. Biraz saçma geldi bana. Hele ki yuvasını bulduğumuz bölümde, facehugger öldürüp alien arkamdayken eğilerek vent tarzı bir yere saklandım önünde mal gibi dikilip durdu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: citadel

quote:

quote:

Hocam
    Alev Silahı
    Boru bombası (Pipe bomb)
    Molotov bombası

İşe yarıyorlar.

İyi oyunlar.

Pipe Bomb'u bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Molotov'u da yeni keşfettim. Bu arada ilk planını nasıl olduysa kaçırmışım. Çok sonra V.02'yi bulunca anladım ve zaten flamethrower elime geçmişti.

Ufak bir spoiler: Torrens'le, Sevastopol'un dışına çıkıp iletişim kurduğumuz yerdeyim (15 veya 16.Bölüm) ve şu ana kadar vent içinde alien hiç yakalamadı. Biraz saçma geldi bana. Hele ki yuvasını bulduğumuz bölümde, facehugger öldürüp alien arkamdayken eğilerek vent tarzı bir yere saklandım önünde mal gibi dikilip durdu.

Oyunun eksiği gibi görünen birçok şey var. Fakat eğer oyun gerçeğe göre yapılsaydı, yani dediğiniz gibi havalandırmalara yaratık çok girseydi ve yaratığın gerçek sezgileri olsaydı inanın oyun oynanmazdı. Daha Alien i görmeden Alien bizi yüz kere delik deşik ederdi. Bu yüzden zaten gerilim yüksek fazla heyecan yapıp kalbimize indirmeye gerek yok. Tabi Daha gerçekçi olsaydı daha iyi olurdu. Bu da bir gerçek.

Bu arada ben vent içinde çok yakalandım siz şanslısınız galiba. Bu şansı değerlendirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citadel -- 16 Kasım 2014; 19:10:38 >

• Yeni nesil kolay tüketilen basit oyunlara alışmış gençler için turnusol görevi yapan oyun.

Bu oyunda Save olayı harika. Quick Save denilen şey saçmalıktır.

Alien tamamen sizin oyun stilinizi öğreniyor. Script yok. Dolapları çok mu seviyorsun? Zamanla oralara öncelik veriyor. Flare vs. İle onu başka yere mi çekiyorsun? Zamanla bu tuzakları yemiyor. Flame thrower ile korkutuyor musun? Zamanla etkisi azalıyor. Hard da oynayın ama.

Oyundaki notları falan okumuyorsanız oynamayın zaten.

Her yerde tetikte olun. Koşmayın. Gürültü yapmayın. Gereksiz adam ya da Android öldürmeyin.

Ha bi de bu oyun cidden eski veteran oyunculara saygı kuşağı gibi olmuş.

Şu başlıkta yazılanları okuyarak kimler call of duty ile sabit durup can yenilemeye alışmış kimler ink ribbon u acaba burada mı kullansam yoksa sonraya mı sallasam demiş anlarsınız.

25-30 yaş üstü çok rahat anlar beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karthus_Deathsinger

Yeni nesil kolay tüketilen basit oyunlara alışmış gençler için turnusol görevi yapan oyun.

Bu oyunda Save olayı harika. Quick Save denilen şey saçmalıktır.

Alien tamamen sizin oyun stilinizi öğreniyor. Script yok. Dolapları çok mu seviyorsun? Zamanla oralara öncelik veriyor. Flare vs. İle onu başka yere mi çekiyorsun? Zamanla bu tuzakları yemiyor. Flame thrower ile korkutuyor musun? Zamanla etkisi azalıyor. Hard da oynayın ama.

Oyundaki notları falan okumuyorsanız oynamayın zaten.

Her yerde tetikte olun. Koşmayın. Gürültü yapmayın. Gereksiz adam ya da Android öldürmeyin.

Ha bi de bu oyun cidden eski veteran oyunculara saygı kuşağı gibi olmuş.

Şu başlıkta yazılanları okuyarak kimler call of duty ile sabit durup can yenilemeye alışmış kimler ink ribbon u acaba burada mı kullansam yoksa sonraya mı sallasam demiş anlarsınız.

25-30 yaş üstü çok rahat anlar beni.

O save sistemini gördüğüm ilk an aklıma direk Resident Evil geldi birden çocukluğuma döndüm ve çok sevindim.Oyuna hard modda başladım ve tek kelimeyle harika olmuş oyun.Alien'in yakınlarınıozda yürürken çıkardığı o güm güm sesleri nasıl geriyor...

Buradaki bazı ergenlerin oyunu beğenmemesi çok normal onlar istiyoki pata küte öldüre öldüre ilerlesin herşeyi.Zaten onların bitirebileceği bir oyun değil bir yerden sonra zor olduğu için sıkılıp bırakırlar.

Son olarakda hayatımda gördüğüm en başarılı optimizasyonlu oyun olmuş cidden.GTX 780 ile stabil 120 fpsde oynuyorum oyunu 1 fps bile oynamıyor mükemmel olmuş en çok orada şok oldum desem yeridir ben en fazla 60-70 fps falan alırım diyordum.Oyun resmen yağ gibi akıyor.

• oyunun türkçe yamasını indirdim harika daha dün oyunçeviri ekibi tarafından gece yayınlandı
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.