Şimdi Ara

Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
536
Cevap
7
Favori
25.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Norsk

Nasıl oyun bu fps mi? konusu ne?

http://www.merlininkazani.com/Alien_Isolation-oyun_inceleme-77463p1.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norsk

grafikleri gerçekten çok güzelmiş.

Karakter modellemeleri dışında gerçekten de iyi sayılır.Özellikle de ışıklandırmalar harika.
  • Oyunda sweet fx'i bir türlü aktif edemedim.4 farklı text dosyası denedim olmuyor.Bir tanesinde ekran siyah oluyor.Yapabilen var mı?.

Edit:Yaptım nihayet.Epey uğraştırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 23 Ekim 2014; 13:03:17 >
  • Hacking device ın mantığı nedir, nasıl kullanıyoruz?
  • Bi arkadaş bu oyunu türkçeye çeviriyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu dizüstünde oynamaya çalışıyorum ama hata veriyor.Oyunun linkine tıklıyorum.Oyun açılıyor.Yazılar geçiyor yeni oyun diyorum yükleme ekranında donuyor bilgisayarı kitliyor çözümü var mı bu durumun ?
  • Arkadaşlar , oyunun codex versiyonunu 10 gün önce indirdim ve bayağı ilerledim. Fakat dün geldiğim görevde sorun ile karşılaştım. Şöyle ki ;
    İçinde Amanda , Marlow ve Taylor'un geçtiği bir görevdeyim. Mekanizmaya gerekli müdahaleyi yaptıktan sonra kaçmamız isteniyor. Daha sonra ambulans sistemine gir yerine geliyorum. Ara görüntü çıkıyor ama daha sonrası yok. Oyun yanıt vermiyor. Ekran donuyor orada. Sizce çözümü var mıdır? Ve neden olabilir bu sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Hacking device ın mantığı nedir, nasıl kullanıyoruz?

ekranda ki şekillerin aynısını yapmaya çalışıyoruz tek parça gözüken şekil 3 veya 4 parça altaki şekillerden ona benzeyenin üzerine getirip e tuşuna basıyoruz tabi verilen süre içine .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Hacking device ın mantığı nedir, nasıl kullanıyoruz?

ekranda ki şekillerin aynısını yapmaya çalışıyoruz tek parça gözüken şekil 3 veya 4 parça altaki şekillerden ona benzeyenin üzerine getirip e tuşuna basıyoruz tabi verilen süre içine .

Tesekkurler

• 40 yas ustu kalbe dikkat etsin. Ben 20 saatin uzerinde oynadim, baya gerdi beni. Ama oyun saheser.

• Bende ilk yorumlara göre oyunu kurdum. İlk bölümde herkes ana güverteye çağırıldığında oyunu kapatmıştım. Sonra burada ki yorumlara tekrar bakınca filmi olduğunu öğrendim. Zaten oyunda, niye böyle eski teknoloji kullanmışlar diyerek kızdım. Ki bilmiyordum film'e göre hareket ettiklerini. Oyuna daha devam etmeden hemen filmini indirdim. İlk film için %70'i boş demiş bir arkadaş. Bence boş değil, kendisi boş izlemiş. Konuyu yavaşça işlemişler. Bizim millet beğenmez zaten, 1 saatte çekerler filmi, bu ne hiç bir şey anlamadım derler, 2.30 saat yapınca %70'i boş derler... Garip... Neyse velhasılkelam. İlk filmden sonra ikinci filmi indirdim. Gayet güzeldi filmler. 3. film'in sadece ilk 10 dakikasını izleyebildim daha demin. Malum yarın üniversite var. Filmleri bitirip, vizeleri atlattıktan sonra oyuna başlayacağım. Gerçekten ilgimi çekti. Birde Ripley, Avatar'da da varmış. Yani onu oynayan. Filmin başından beri diyorum bu kadın bir yerden tanıdık geliyor ama nereden diye? Bence filmler güzel, oyunda bir kaç ufak sıkıntısına rağmen güzele benziyor sizin yorumlarınıza dayanarak.

• Arkadaşlar , yok mu bana yardımcı olacak? Dediğim gibi oyun bölüm geçiş ekranında donuyor ama kapanmıyor. Hatta oyunun mouse imleci bile oynar halde ama hiçbir tepki yok maalesef. Bildiğim tüm yolları denedim. Lütfen yardımcı olacak varsa bana bir zahmet ulaşsın. Oyunun orijinalini aldım hemde belki korsandır diye böyle yapıyordur dedim ama gene aynı.
  • Arkadaşlar sorunu sonunda kendim çözdüm. Kesin çözüm mü bilmiyorum ama nvidia ekran kartınız varsa en son gelen game ready driverı kaldırıp bir önceki sürümlerden birini yükleyin sorun düzelebilir.
  • Yemedim içmedim saatlerce oynadım bunun için miydi. Böyle berbat bi ending olamaz.
  • Arkadaşımdan gördüm bende alacağım bir ara şimdiden takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Bende ilk yorumlara göre oyunu kurdum. İlk bölümde herkes ana güverteye çağırıldığında oyunu kapatmıştım. Sonra burada ki yorumlara tekrar bakınca filmi olduğunu öğrendim. Zaten oyunda, niye böyle eski teknoloji kullanmışlar diyerek kızdım. Ki bilmiyordum film'e göre hareket ettiklerini. Oyuna daha devam etmeden hemen filmini indirdim. İlk film için %70'i boş demiş bir arkadaş. Bence boş değil, kendisi boş izlemiş. Konuyu yavaşça işlemişler. Bizim millet beğenmez zaten, 1 saatte çekerler filmi, bu ne hiç bir şey anlamadım derler, 2.30 saat yapınca %70'i boş derler... Garip... Neyse velhasılkelam. İlk filmden sonra ikinci filmi indirdim. Gayet güzeldi filmler. 3. film'in sadece ilk 10 dakikasını izleyebildim daha demin. Malum yarın üniversite var. Filmleri bitirip, vizeleri atlattıktan sonra oyuna başlayacağım. Gerçekten ilgimi çekti. Birde Ripley, Avatar'da da varmış. Yani onu oynayan. Filmin başından beri diyorum bu kadın bir yerden tanıdık geliyor ama nereden diye? Bence filmler güzel, oyunda bir kaç ufak sıkıntısına rağmen güzele benziyor sizin yorumlarınıza dayanarak.

Senin bu yorumunu gördükten sonra ne kadar yaşlandığımı hissettim :) benim gibi 70 lerin insanları alien serisini bilir ve o zamanın en iyi gerilim filmidir. Hatta konu falan hiç değişmeden sadece yeni görsel teknolojiler kullanılarak piyasaya sunulsa hala çok iyi bir gerilim yaşatabilir(ayrıca Jurassic Park 3 te gerilimi en iyi yansıtan filmdir).

• Oyunun son kısımlarında tansiyon iyice artıyor. Hiçbir korku oyunu için bunu diyeceğimi düşünmezdim ama bu sene oynadığım en muhteşem oyundu.
  • beyler oyunun videolarını izledim yapay zeka berbat çok hata var örnek

24:07 de robotun ağzına tabanca giriyor

11.00 da kadının cesedi gidiyor
  • Oyun olarak alien vs predator'den çok farklımı ?
  • Oyunun bazı kısımlarında ufak tefek hatalar vardı ama ben %100 stealth yaparak ilerlediğim için çok daha farklı bir oynanış gördüm. Videodaki arkadaş mal gibi önüne gelene vura vura ilerlemeye çalışıyor.

Oyundaki androidlerin ve insanların bir kısmı düşman değil. Dost ya da yanınızdan hiçbir şey yapmadan geçip gidiyor. O ağzına silah giren android de, adamın arkadan levyeyle saldırdığı android de düşman bile değildi mesela.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.