Bildirim
Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU] (14. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackBeasT
quote:
Orijinalden alıntı: koftehor1
quote:
Alyen'dan saklanarak ilerlemekten görevleri noktalarına gidilmiyor. Hızlı hareket etmek isteyince hopadanak puppy gibi üstümüze atlıyor, çaresizliğin, korku unsuru içine ediyor. Oyun başlarda iyi başladı merak uyandırıyordu, 2-3 saat sonra kendini tekrar eden yapıya bürünüyor. Yapımcısı Hem araştırmanı istiyor üstüne hareket ettirmiyor. Amnesia'nın yakınından geçmiyor.
Hangi zorluk seviyesinde oynuyorsunuz hocam
Zorluk seviyesinden çok Alyen 1 saniye yakın çevrenden ayrılmıyor.
Bize Radarı vermişler Alyen saklambaç oynamak istiyor o sırada görevlerini yapmanı bekliyorlar.
Bu seferde ilerleyemiyorsun bunaltıyor insanı, Türü kaç-saklan olarak Amnesia'ya yakın dersek.
Amnesia'da yaratıkları sürekli görmekten değil, yaratık ne zaman karşına çıkacak düşüncesi geriyordu.
Alyen'de oda yok sürekli görmekten artık ne korkuyorsun ne geriliyorsun sadece sinir bozuyor..
Hard'da oynuyorum birkaç saat geçtikten sonra bende böyle düşünmeye başladım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: F@ruk
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: koftehor1
quote:
Alyen'dan saklanarak ilerlemekten görevleri noktalarına gidilmiyor. Hızlı hareket etmek isteyince hopadanak puppy gibi üstümüze atlıyor, çaresizliğin, korku unsuru içine ediyor. Oyun başlarda iyi başladı merak uyandırıyordu, 2-3 saat sonra kendini tekrar eden yapıya bürünüyor. Yapımcısı Hem araştırmanı istiyor üstüne hareket ettirmiyor. Amnesia'nın yakınından geçmiyor.
Hangi zorluk seviyesinde oynuyorsunuz hocam
Zorluk seviyesinden çok Alyen 1 saniye yakın çevrenden ayrılmıyor.
Bize Radarı vermişler Alyen saklambaç oynamak istiyor o sırada görevlerini yapmanı bekliyorlar.
Bu seferde ilerleyemiyorsun bunaltıyor insanı, Türü kaç-saklan olarak Amnesia'ya yakın dersek.
Amnesia'da yaratıkları sürekli görmekten değil, yaratık ne zaman karşına çıkacak düşüncesi geriyordu.
Alyen'de oda yok sürekli görmekten artık ne korkuyorsun ne geriliyorsun sadece sinir bozuyor..
Hard'da oynuyorum birkaç saat geçtikten sonra bende böyle düşünmeye başladım.
Bu oyunu Dead Space mantığıyla oynamanız lazım zaten. Oyun korku üzerine değil gerilim üzerine kurulu. Ben High zorluğunda oynuyorum ve çok fazla takıldığım yer olmadı, sakin hareket edince geçiliyor.
-
Oyun atmosferi doom 3 u hatırlattı bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonunda bitti İlginç bir son olmuş.
-
Oyunda sesler çok iyi kullanılmış. Bazen müzikler epey gerilmenize neden oluyor. -
Müzikler bazen oyunun kendisinden daha gerici oluyor, oyunun ilk kısımlarında Alien script olarak karşımıza çıktığında kaçmak için tren istasyonunda beklerken gelen müzik inanılmaz gericiydi -
Arkadaslar tavsiye ediyormusunuz oyunu? Aslinda alien 1 1979 un buyuk bir hayraniyim..belkide 25 kere izlemisimdir..ama is oyuna gelince bilemiyorum karar veremedim..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk filmdeki Nostromo gemisinin ne kadar devasa bir gemi olduğunu görmek istiyorsan mutlaka oyna. Filmde Nostromo'nun büyüklüğünü iyi yansıtamamışlardı ama oyunda tam anlamıyla seni o geminin içine hapsediyorlar, atmosfer ve sesler inanılmaz. Oyunun sonlarına doğru kendini ilk filmin içinde hissedeceksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 20 Ekim 2014; 11:38:21 > -
Beyler çalışmayı durdurdu hatası alıyorum kopya ındırdım ama bu kopyayı sureklı oynamak ıcın degıl bır nevı demo gorecı gormesı acısından ındırdım bıraz bakıp orjınalını alıp almamaya karar vermek ıcın. Fakat bu hata nın orjınal oyunda da yapabılecegını dusundukce ps4 mu alsam dıye ıcımden gecırmıyor degılım. Sızce aynı hatayı orjınal kutuluda da alır mıyım? Ya da bu hatanın cozumu var mıdır? -
Sisteminden kaynaklanan bir sorundur bende sadece bir kere hata verdi. Yama gelir yakında zaten, o zaman kadar bekle bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
Onun oyunu da vardı, hatırlıyorum.
Oyunu da başarılıydı, müzikler de birebir aynı. -
-
Oyun kaç chapterdan oluşuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya ben bu Alien, predator dünyasını pek bilmiyorum. Bunun konusu, hikayesi nereden geliyor ? Alien ve predator'ü bir kaç filmde görmüştüm ama birbirlerinden bağımsız filmlerdi. Hatta bir filmde alien'ın nasıl ortaya çıktığı anlatılıyordu. Ama bunun konusunu anlatan sabit bi film yok mu ne bileyim nereden çıktı bunlar ? Hikayeleri ne ? Neden savaşıyorlar ?
En son AVP 2011'deki oyununu oynamıştım, direk faciaydı. Yani ben o oyun kadar rezalet bir fps görmedim. Oynadığım en berbat liner FPS idi. Şimdi de böyle bir oyun yapılmış ve o oyundan çok farklı. Bu nedir arkadaş ya böyle, filmler birbirleri ile alakasız, oyunlar birbirleriyle alakasız. Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa, beni aydınlatabilir misiniz ? -
Chapter sistemi yok oyunda, Dead Space tarzı bir ilerleyiş var. -
Dead Space'de chapter var ama -
Demek istediğim kayıt noktaları arasında devam eden bir ilerleyiş var, tıpkı Dead Space gibi. Hatta Dead Space'de ara yüklemeler oyuncuya belli edilmeden yapıldığı için Chapterlar kendini belli bile etmez. Bir filmi izlemek yerine oynuyormuş gibi demek istediğim şey. -
quote:
Orijinalden alıntı: scutaro
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
Onun oyunu da vardı, hatırlıyorum.
Oyunu da başarılıydı, müzikler de birebir aynı.
Oyunu bence de çok iyiydi. Gerilimi çok iyi ayarlamışlardı. Keşke remake olarak gelse.. -
Nasıl oyun bu fps mi? konusu ne?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X