Şimdi Ara

Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
7
Favori
25.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şapka çıkartıyoruz. Teşekkürler.
  • citadel kullanıcısına yanıt
    kaynak bur da kardeşimhttp://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Alien_Isolationun_Turkce_Yamasi_Cikti-75494.htm oradan indirme sayfasını da kolayca görürsün iyi oyunlar dilerim.. bol bol alien öldürmeye çalışın.
  • Keşke ölse de kurtulsak. Baştan öldürürüz sonradan gerim gerim gerilmeyiz...
  • Fazla geriliminden dolayı ara verdiğim oyuna yarın akşam Türkçe yama ile birlikte geri dönmek şart oldu demekki.
  • Arkadaşlar dolaplara yaklaşınca yaratık, hangi tuşa basacağız nefes tutmak için, ekranda bir an beliriyor, ama panikten ben göremiyorum, zaten save yerleri uzakta, vallaha 2 seferdir aynı dolapta yaratık ciğerimi söktü :D kurtuluş nedir :D
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Dolaplara fazla güvenmeyin. Hem cok ses çıkartırlar hemde girmek ve çıkmak uzun sürer. Nefes tuşu değişir, her zaman aynı olmaz ekranı izlemeniz lazım. Enteresandır dolaplarla aram hiç iyi olmadi. Ne zaman dolabın icindeyken Yaratık yaklaşsa hem beni akşam yemegi yapti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: citadel

Dolaplara fazla güvenmeyin. Hem cok ses çıkartırlar hemde girmek ve çıkmak uzun sürer. Nefes tuşu değişir, her zaman aynı olmaz ekranı izlemeniz lazım. Enteresandır dolaplarla aram hiç iyi olmadi. Ne zaman dolabın icindeyken Yaratık yaklaşsa hem beni akşam yemegi yapti.

Vallaha çok zorlanıyorum :D Dolaplara girilmiyor, masaların altı güvenli değil, her tıkırtıda koşuyorlar yetmiyor bir de save yerleri çok uzak :( oynamayı bu kadar zor yapmalarına ne gerek vardı. Tamam anladım gerilim falan da.. yani.. bu biraz "abartı mı" ne olmuş.. :( karnımdan kaç kere yaratık kuyruğu girdi saymadım :D
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    İşin sırrı orada zaten. Zor olması tam kıvamında. Elinizdeki erzakları ve cephaneleri iyi kullanip yeniden biriptirmeniz gerekiyor. Unutmayın bu hayatta kalma oyunu. Oyundaki her yeri gezecek sizi hayatta kalmaniza yarayacak her şeyi toplayacaksınız. Diger türlü sadece verilen görevleri yap, etrafı gezme, ses cihazlarını dinleme. Olmaz yani. Kısacası sıkacaksınız dişinizi erafı kolaçan edeceksiniz, ses çıkarmayacaksınız, sürekli yavaş hareket edeceksiniz, hayati birsey olmadigi sürece koşmayacaksınız. Zaten koşsanizda yakaliyor. Neyse en önemli şey acele etmeyin. Oyunda bariz yerlere bilerek dolap ve saklanma yerleri konulmuş bu tuzaga düşmeyin. Bende oyun ekipmanlarına hakim oana kadar ve yaratığın genel karakterini çözene kadar bayağ bir zorlandım. Dikkatli olun yeter. Iyi oyunlar

• quote:

İşin sırrı orada zaten. Zor olması tam kıvamında. Elinizdeki erzakları ve cephaneleri iyi kullanip yeniden biriptirmeniz gerekiyor. Unutmayın bu hayatta kalma oyunu. Oyundaki her yeri gezecek sizi hayatta kalmaniza yarayacak her şeyi toplayacaksınız. Diger türlü sadece verilen görevleri yap, etrafı gezme, ses cihazlarını dinleme. Olmaz yani. Kısacası sıkacaksınız dişinizi erafı kolaçan edeceksiniz, ses çıkarmayacaksınız, sürekli yavaş hareket edeceksiniz, hayati birsey olmadigi sürece koşmayacaksınız. Zaten koşsanizda yakaliyor. Neyse en önemli şey acele etmeyin. Oyunda bariz yerlere bilerek dolap ve saklanma yerleri konulmuş bu tuzaga düşmeyin. Bende oyun ekipmanlarına hakim oana kadar ve yaratığın genel karakterini çözene kadar bayağ bir zorlandım. Dikkatli olun yeter. Iyi oyunlar

Alev silahı aldım sonunda, ama o da tırıvırı :D elyın kaçıyor ama daha da deli geliyor :D sıkmasam daha iyi olurmuş, bir kaç sefer karnımdan kuyruk girince anladım. Sinir bozucu bir zorluk var ama işte, oynatıyor :)

• BANA SAVE DOSYASI LAZIM ARKADASLAR. SU POLIKLINIKTE BJR ALETI AKTIF ETTIKTEN SONRA KACARKEN GOBEKTE AILEN ILE YUZ YUZE GELDIGIMIZ YERDE PATLAMA OLUYOR. OYUN BENDE O BOLUMDE CRASH VERDI.

LOAD YAPANIYORUM. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?

• oyunun 512 mb ekran kartında çalışma ihtimali var mı arkadaşlar? deneyen var mı?
    sistem ihtiyaçlarında 1gb yazıyor lakin sniper elitinde 1gb isteği vardı ekran kartı ama oyun baya takılmadan oynamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekepe

oyunun 512 mb ekran kartında çalışma ihtimali var mı arkadaşlar? deneyen var mı?
    sistem ihtiyaçlarında 1gb yazıyor lakin sniper elitinde 1gb isteği vardı ekran kartı ama oyun baya takılmadan oynamıştım.

Genel bir cevap olacak fakat; evet çalışır en düşük ayarlara alırsınız çalışır. Fakat zevk alır mısınız?

Önemli olan da bu değil mi!
  • oyuna yeni başladım herşey güzelde alien la ilk karşılaşmayı daha yaşamadım bu yüzden her an her yerden zooken gibi çıkmasından korkuyorum. oyunun başlarında bize yardım eden adamı öldürdü alien, ondan sonra tam olarak ilk defa nerde görüyoruz bu arkadaşı, bir defa görsem bana yeter artık tırsmamda böyle aniden çıkıcak diye her dolaba girip 2 3 sn bekliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yekepe

oyunun 512 mb ekran kartında çalışma ihtimali var mı arkadaşlar? deneyen var mı?

Genel bir cevap olacak fakat; evet çalışır en düşük ayarlara alırsınız çalışır. Fakat zevk alır mısınız?

Önemli olan da bu değil mi!

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzy.

oyuna yeni başladım herşey güzelde alien la ilk karşılaşmayı daha yaşamadım bu yüzden her an her yerden zooken gibi çıkmasından korkuyorum. oyunun başlarında bize yardım eden adamı öldürdü alien, ondan sonra tam olarak ilk defa nerde görüyoruz bu arkadaşı, bir defa görsem bana yeter artık tırsmamda böyle aniden çıkıcak diye her dolaba girip 2 3 sn bekliyorum

Hocam size söylenecek tek bir şey var SPOILER

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzy.

oyuna yeni başladım herşey güzelde alien la ilk karşılaşmayı daha yaşamadım bu yüzden her an her yerden zooken gibi çıkmasından korkuyorum. oyunun başlarında bize yardım eden adamı öldürdü alien, ondan sonra tam olarak ilk defa nerde görüyoruz bu arkadaşı, bir defa görsem bana yeter artık tırsmamda böyle aniden çıkıcak diye her dolaba girip 2 3 sn bekliyorum

Hocam size söylenecek tek bir şey var SPOILER

tamam söylemeyin artık kalp krizinden gidicez heralde

• Birşey olmaz zaten söylediklerinize göre az kalmış yakında karşınıza çıkar.
  • arkadaşlar oyun dx11 hatası veriyor, ekran kartı destekliyor dx11'i, çözümünü bilen var mı?
  • oyun bana çok sıkıcı geldi. sonra turuncu levyenin incelemesini izledim.
    başlarda sıkılabilirsiniz sonradan açılıyo dedi ama bakalım nolacak
  • Tam bakamadım fakat. google da arama yerine " Alien Isolation Dx10" yazarsanız çözüm olabilecek sonuçlar çıkıyor. Bir deneyin derim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.