Şimdi Ara

Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
7
Favori
25.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu açtım ilk bakış olarak mükemmel gözüküyor, ilk filmdeki gemiyi birebir yapmışlar nerdeyse , optimizede çok iyi olmuş
    biraz aa eksikliği var bakalım sgssaa ile çözülür diye umuyorum

tüm ayarlar max.
    Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Ekim 2014; 8:40:14 >

• Sweet FX iyi gider bu oyuna.
  • Türkçe yokmuş malesef arkadaşlar boşa beklemeyin. Major Nelson'un tweet inden sonra Xbox store da Türkçe yazdı diye herkes Türkçe olacak sandı. Fakat bu tamamiyle oraya oyunu girenlerin bir hatasıymış.
    1 deli kuyuya 1 taş attı misali oldu malesef. Kaldırılmış ordanda Türkçe zaten.

http://oyunhab.com/alien-isolation-turkce-dil-destegi-icermeyecek/
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Türkçe yokmuş malesef arkadaşlar boşa beklemeyin. Major Nelson'un tweet inden sonra Xbox store da Türkçe yazdı diye herkes Türkçe olacak sandı. Fakat bu tamamiyle oraya oyunu girenlerin bir hatasıymış.
    1 deli kuyuya 1 taş attı misali oldu malesef. Kaldırılmış ordanda Türkçe zaten.

http://oyunhab.com/alien-isolation-turkce-dil-destegi-icermeyecek/

Çok sevinmiştim bu oyunun Türkçe olacağına.Hayal kırıklığı yaşadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 280x ile ortalama 110-120 fps arası full ayarda alıyorum.120 hz monitörü olanlar için çok iyi haber derim.aa konusunda eksikliği var ayarlarda göremedim.grafikleri cidden çok iyi.oyun bildiğin film tadında olmuş.
  • Oyunun atmosferi güzel olmuş uzay gemisi aynı filmindeki gibi, oldukça beğendim optimizasyon iyi ultra'da 150 ve üzeri FPS alıyorum. Video ayarlarından Chromatic Aberration efektini kapatın, grafikler daha güzel hale gelicek ve 2x SMAA aktif oldu şimdi AA olarak da daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Ekim 2014; 13:28:27 >
  • Ryse var 2k15 var ve bu var 1 hafta sonrada Evil Within var, kota bitecek rezil olacağız bu ay

• Arkadaşlar oyunun başında kapıyı açmak için power ı açın diyor nerden açacağız bilen var mı?
  • oyunun ilerleyen kısmında robotik saçma bir düşman var..onlardan kaçmaktan başka çareniz yok yakaladıkları anda kafanızı kesiyorlar.oyun action fps den survival fps e dönmüş
  • CODEX sürümünde hata mı var. Power ı açıyorum ama oyun ilerlemiyor ışıklar açılmıyor.
  • Blackbox repack mevcut. 9 gb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi bölümü geçtikten sonra şöyle bi hata aldım ne yaptıysam çözemedim.

Bölüm hakkında;

Axel diye bir elemanla tanışıyoruz bu adam bi Alien tarafından öldürülüyor ardından bizde bir tren gibi bişey çağırıp biniyoruz. Bindikten sonra bölüm tamamlanıyor fakat yeni bölüme geçerken save hatası verip ana menüye atıyor.

Malum sürümde bu hata ile karşılaşıp çözen oldu mu?

EDIT: Sorunu çözdüm oyunu yönetici olarak çalıştırmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 7 Ekim 2014; 14:42:31 >

• biraz sonra yukledikten sonra oyundayim bakalim korkalim biraz. ripleynin kiziyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Ryse var 2k15 var ve bu var 1 hafta sonrada Evil Within var, kota bitecek rezil olacağız bu ay

ryse kasımda çıkmıyormuydu ? 2k15 36 gb bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Ryse var 2k15 var ve bu var 1 hafta sonrada Evil Within var, kota bitecek rezil olacağız bu ay

Ryse 2 gün sonra çıkıyor, belkide çıkmıştır

• oyun hikaye odaklı sanırım umarım denildiği gibi öyle olur film gibi oyunları her zaman sevmişimdir , bu arada artık hiç bir oyun 15 gb aşağı olmayacak herhalde yeni nesil konsollar kaliteyi yükseltince pc önünde ki bariyeri de kaldırdılar .
  • Bir kaç saatlik deneyimimi yaziyim.

Oyunun optimizasyonu iyi, kapalı ve dar mekanlarda geçtiği için sistemi fazla yoran zorlayan bir yapısı yok oyunun. Dar alanlarında kaplama kalitesi tatmin edici düzeyde ama bence ''yeni nesil'' diye tabir edeceğimiz grafiklere sahip değil.

Oyunun puslu,sisli bir atmosferi var. Uzun süreli oynanışta gözü çok rahatsız ediyor, sanki oyunda bi perde varmış gibi. Oynanış kısmını güçlendirsin korku hissini biraz arttırsın diye mi düşünülmüş bilmiyorum fakat ben bu yapıyı beğenmedim.

Oynanış kısmına gelicek olursak neder bilmiyorum beni çabuk sıktı oyun. Sanırım bunun baş nedeni çok fazla aksiyona girmememiz. Sürekli bi çaresizce kaçarak ilerleme söz konusu. Bende bu tarzı seven biri değilim.

Oyunun başlarında karşılaştığımız çoğu insanda silah mevcut, buralarda gizlenerek gitmeyi bi nebze anlarım. Bu silahlı arkadaşlarıda kuytu bi yerde çekicimizle öldürdüğümüz halde silahını alamamamız aşırı saçma geldi. Oyun ilerleyen zamanlarda elinize bir silah tutuşturuyor.

İşin komik tarafı bu silah pek bi işe yaramıyor gene kaçarak ilerlemek zorundasınız. Karşılaştığımız Alien'lar silahla ölmüyor. (En azından şimdilik ben öldüremedim )

Görevler sırasında karşılaştığımız bulmaca ögeleri oyuna güzel yedirilmiş. Daha önce karşılaştığımız türde değiller.

Toparlamak gerekirse oyun kesikle Aliens Vs Predator havasında değil sıka sıka ilerleyeceğiniz bir oyun değil kısacası aksiyon oyunu değil. Daha çok gizlilik ve hayatta kalma sevenleri tatmin edecek bir oyun olmuş.

Korku kısmına hiç girmicem bana korkunç gelen şey size gelmez, fakat şu ana kadar korkulacak bir durum görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 7 Ekim 2014; 17:23:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

oyun boyutları genel anlamda çok yükseldi

• Bir bolum var doktor felan kart olayli. alien pesinde kacamiyorsun kil oldum. saklaniyorum buluyo. yolda gidiyosun geliyo. gecemedim kisaca ara verdim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.