Şimdi Ara

Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
7
Favori
25.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Berbat bir oyun olmuş tech demodan farksız. Yapay zekada zekadan eser yok oraya odun koysalar daha gerçekçi olurdu. Adamları öldürüyoruz silahlarını alamıyoruz bu ayrı bi salaklık. Daha fazla tahammül edemeyeceğim bu oyuna.
  • TimsaH_X kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten oyunda grafikten çok oynanış ve korku teması öne çıkıyor grafik bu tür oyunlarda fazla öne çıkmıyor.Kaldı ki son dönemde çıkan oyunlara göre hem grafik olarak hemde genel sistem kullanımı olarakda bu oyun onlara göre hayli hafif kalıyor.Ekran kartı performansını değerlendirmek için iyi bir tercih değil bunun yerine bf4 ultra crysis 3 far cry 3 gibi grafiksel olarak daha iyi bir görsellik sunan oyunlarda deneyimlerinizi paylaşın yoksa bende 780 ti ile yeri geliyor bende 200 fpslerde oynuyorum ama kapalı mekanda geçen ve ağır grafikleri olmayan bir oyun için 200 fps öyle uzak bir rakam değil

Bu arada oyunun kendi içinde bir benchmark toolu yer alıyor ancak bunu oyun menüsüne dahil etmemişler.Benchmarktaki ışıklandırma oyuna göre daha iyi duruyor ve fpsde oyuna göre bir miktar daha düşüyor.

Oyunun masasütündeki kısayoluna sağ tıklayıp özelliklere gelin ve hedef kısmının en sonuna bir boşluk bırakıp -benchmark ekleyin.Bu kısayoldan girince benchmarkı çalıştırabiliyorsunuz.

Video için teşekkürler devamını bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 9 Ekim 2014; 16:43:43 >

• bf4 crysis 3 o oyunları çok önceden oynadım bitirdim bf4 de 80 ila 90 arası veriyodu sanırsam kapalı alanlarda 100 lere falan çıkıyordu crysis 3 baştan aşağıya opti sorunu var oyunda zaten onu denemedim açıkcası dediğin gibi bu alien kapalı alanda geçiyor pek sistemi zorlayan oyun değil ama ara videolarda 700 fps ye çıkmasına şaşırdım ve gerçektende kapalı alanda olsa bile başka kartta görmedim okadar çıkanı gtx 980 yaklaşıyo ama yarın ryse çıkacak bakalım onuda denicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimsaH_X -- 9 Ekim 2014; 17:11:14 >
  • direct x 11 hatası alan var mı arkadaşlar?
    çözümünü bulanlardan yardım bekliyorum.
  • Oyunu dün bugün oynadım, bayağı hoşuma gitti. Atmosferi muhteşem, sesler iyi. Bir grup silahlı insanla karşılaştığımız yere kadar geldim, acaba bir farkı olacak mı diyerek eğilmek yerine gölgelerden ayakta yürümeye başladım, silahlı herif beni hemen görüp ateş etmeye başladı. Yapay zekasının kötü olduğunu zannetmiyorum, odun olsa bunu yapamazdı
  • korkudan ziyade gerilim yüklenmiş ve öyle çöp bi oyun değil
    bence bu tür oyunları takip eden kişiler oynamalı, hak ediyor çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garip bir çalışmayı durdu hatası alıyorum belli bir zaman sonra. Neden acaba.. pc'yi update ediyorum. Umarım düzelir.
  • regujohn kullanıcısına yanıt
    bende codex bi hata yok
  • oyun sarıyor alienler arkadan kuyruğu bi daldırıyor iyi bi monitörde film havası veriyor valla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dandiq

bende codex bi hata yok

ben nerede hata var dedim
  • yeni bölüme geçiş yaptığımda oyun save hatası verdi bu yüzden son kayıt noktasına atıyor, 2-3 kez aynı şey oldu oynadığım sürüm sorunlu sanırım :(

edit: (right click AI.exe in main directory (not shortcut) and go to properties check box Run As Administrator)

bunu yaptıktan sonra düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apoc -- 10 Ekim 2014; 12:20:55 >
  • regujohn kullanıcısına yanıt
    yok ortalık karışmış zaten başka birine yazacaktım :D salla :D
  • yaa hocam save telefondan yapıyorum misal sürekli baya gitsem telefondan save yapmaz isem tekrar 1 önceki savelediğim telden başlıyorum kaldığım yerden başlama gibi bişe yokmu ?
  • reloaded sürümü beklenmelimi ne zaman çıkar acaba codex sürüme güvenemiyorum pek genelde sorun veriyor bir şekilde boşuna indirmeyim 23gb oyun sonuçta
  • SweetFX + 1600p Downsapling

Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU]

• Oyun sardı Oldukça güzel olmuş, gerilimi ve atmosferi iyi vermişler. Düşündümde, şu ambiansı Dead Space'in ilk oyununa FPS modunda yerleştirselermiş yine olurmuş.
  • Arkadaşlar oyunun orjinali Aral a gelmiş ve diğer oyunlara göre makul bir fiyata satılıyor 72tl ve almak istiyorum fakat şu anda r g mechanics sürümünü oynuyorum ve ilerledim bir miktar. Bu sürümden orjinaline Save dosyalarımı aktarabilir miyim? Herhangi bir uyumsuzluk olur mu?
  • 40 liraya steam key var. Nasıl fiyat?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • molmehmet M kullanıcısına yanıt
    72 lira çok güzel bir fiyat.

Aynı oyun PS4'de ise 216 TL
  • oyun gayet iyi ve heycan verici ... Özellikle karekterlerin aksiyon dinamiklerine bayıldım , sesler korku öğesini pekiştiriyor , Amnesia gibi oyunlara göre aksiyonu dah fazla yani silah kullnımı ve düşman haklama gibi özelliklerde yeteri kadar konulmuş , daha fazlası olsa saf aksiyon olurdu bence tam bir "Survival Horror" oyunu ,türü seven kaçırmasın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.