Şimdi Ara

Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
7
Favori
25.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunj orjinal aldım ama açtığımda ses grliyo görüntü gelmiyo sebebi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam sorunu çözdüm alt tab yapıp girsin sorunu yaşayan arkadaşlar şimdi sorum oyunu hard da mu oynayayım yoksa mediumda mı

• oyun geriyor hakikaten .germe sebebi de devamlı kaçıyorsun saklanıyorsun .oyunda tek Alien üzerinden senaryo kurulduğu için bence atmosfer daha sağlam olmuş.fakat first person SHOOTER sevenler için hayalkırıklığı olabilir
  • Alyen'dan saklanarak ilerlemekten görevleri noktalarına gidilmiyor. Hızlı hareket etmek isteyince hopadanak puppy gibi üstümüze atlıyor, çaresizliğin, korku unsuru içine ediyor. Oyun başlarda iyi başladı merak uyandırıyordu, 2-3 saat sonra kendini tekrar eden yapıya bürünüyor. Yapımcısı Hem araştırmanı istiyor üstüne hareket ettirmiyor. Amnesia'nın yakınından geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 11 Ekim 2014; 21:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Alyen'dan saklanarak ilerlemekten görevleri noktalarına gidilmiyor. Hızlı hareket etmek isteyince hopadanak puppy gibi üstümüze atlıyor, çaresizliğin, korku unsuru içine ediyor. Oyun başlarda iyi başladı merak uyandırıyordu, 2-3 saat sonra kendini tekrar eden yapıya bürünüyor. Yapımcısı Hem araştırmanı istiyor üstüne hareket ettirmiyor. Amnesia'nın yakınından geçmiyor.

Hangi zorluk seviyesinde oynuyorsunuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

quote:

Alyen'dan saklanarak ilerlemekten görevleri noktalarına gidilmiyor. Hızlı hareket etmek isteyince hopadanak puppy gibi üstümüze atlıyor, çaresizliğin, korku unsuru içine ediyor. Oyun başlarda iyi başladı merak uyandırıyordu, 2-3 saat sonra kendini tekrar eden yapıya bürünüyor. Yapımcısı Hem araştırmanı istiyor üstüne hareket ettirmiyor. Amnesia'nın yakınından geçmiyor.

Zorluk seviyesinden çok Alyen 1 saniye yakın çevrenden ayrılmıyor.
    Bize Radarı vermişler Alyen saklambaç oynamak istiyor o sırada görevlerini yapmanı bekliyorlar.
    Bu seferde ilerleyemiyorsun bunaltıyor insanı, Türü kaç-saklan olarak Amnesia'ya yakın dersek.
    Amnesia'da yaratıkları sürekli görmekten değil, yaratık ne zaman karşına çıkacak düşüncesi geriyordu.
    Alyen'de oda yok sürekli görmekten artık ne korkuyorsun ne geriliyorsun sadece sinir bozuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 12 Ekim 2014; 0:12:03 >

• BlackBeasT kullanıcısına yanıt
    Valla ben de sürekli karşıma çıkacak korkusundan hareket edemiyorum Elimdeki sensör arada ötüyor, etrafımda kimse de yok, anlıyorum ki havalandırma boşluğunda geziyor yaratık. Ama böyle daha iyi o sürekli kapana kısılmışlık hissini seviyorum, bu tarz oyunlar olmalı.

Androidlerle bir kaç kez göz göze geldik ama onlardan kaçarak kurtulabildim. Alien karşıma çıktığında kaçabileceğimi zannetmiyorum, muhtemelen tek şans flare açıp uzaklaşmaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

quote:

Zorluk seviyesinden çok Alyen 1 saniye yakın çevrenden ayrılmıyor.
    Bize Radarı vermişler Alyen saklambaç oynamak istiyor o sırada görevlerini yapmanı bekliyorlar.
    Bu seferde ilerleyemiyorsun bunaltıyor insanı, Türü kaç-saklan olarak Amnesia'ya yakın dersek.
    Amnesia'da yaratıkları sürekli görmekten değil, yaratık ne zaman karşına çıkacak düşüncesi geriyordu.
    Alyen'de oda yok sürekli görmekten artık ne korkuyorsun ne geriliyorsun sadece sinir bozuyor..

Yok meraktan sormuştum bende yeni başladım alien fanı olduğum için oyun beni çok fena sardı daha 2 saat oynadım androidler çıktı şimdi alien la bir kere karşılaştım oda scriptti zaten ssenaryo gereği yani. Hardda oynamama rağmen öyle dediğiniz bir durumlakarşışaşmadım tabi daha başlardayım sonra ne olur bilemem ama sıkılcağımı sanmıyorum çünkü en sevdiğim bilimkurgu karakteridir alien

• Beyler bende oyunu dün gece kurup oynadım benide delirtti harbiden arkadaşların önceden belirttikleri silah alma gibi saçmalıkların yanında oyunun save sistemide iğrenç çünkü oyunda oraya buraya serpiştirilmiş telefon kulübesi gibi terminallerde save yapılabiliyor bir görevi bitirip tam giderken ölürsen 2 saat önce geçtiğin yerden başlıyorsun delirtti beni bu yönlerden silip silmemek konusunda kararsızım
  • neredeyse cogu yerde save var bulman onemli. haritalari al hepsi aciliyor sonra o haritayi bulduktan sonra kolay.
  • valla kardeş haklısında bu oyun colonial marines gibi yine hayal kırıklığı çıktı şahsen sega varsa bu serinin başında uzak duracağım dersimi aldım çünkü dediğim gibi save sistemi iğrenç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wishmaster1905

valla kardeş haklısında bu oyun colonial marines gibi yine hayal kırıklığı çıktı şahsen sega varsa bu serinin başında uzak duracağım dersimi aldım çünkü dediğim gibi save sistemi iğrenç

Oyun gayet başarılı türü sevenler için zaten metacritic deki kullanıcı puanlarına baktığınızdada bunu görüyorsunuz coloniel marinesden çok çok iyi oyun siz ssevmemiş olabilirsiniz ama oyun kesinlikle kötü değil tam tersi alien in kalitesini sonuna kadar yansıtan bir oyun

• Uzun yıllar boyunca Alien ın özellikle filmleri izleyenler bilir Alien 1979 un havasını yansıtan bir oyun bekleyip durdum. Bu oyun o tecrübeye en çok yaklşan ve bence en başarılı oyun olmuş. Özellikle ilk Alien filminde ki gibi tek bir Alien üzerine kurarak oyunu, çok güzel bir karar vermişler. Ayrıca oyun boyunca 1979 un bilim kurgu hayallerini görmek monochrome ekranlar, bilgisayar dizaynları günümüz için bile eski moda teknoloji nin kullanılması çok güzel bir dokunuş olmuş. Save sistemi evet tartışılır ama quicksave olsaydı bence oyunun tüm gerilimi giderdi zaten. Yapacağınız en ufak bir hatanın size pahalıya patlayacağı bilinciyle oynamak gerilimi yükseltiyor. Alien on belli bir scripti yok bu arada. Mesela Alien ile ilk karşılaşma oyununuza göre değişiyor. Mesela ben ilk olarak Axel adlı arkadaşımızın başına gelenleri gösteren cutscreen den sonra terminal de beklerken tram geldikten sonra biraz 2-3 dakika kadar oyalandım ve Alien abi pat tavandan iniverdi tabi ben hemen tram e atlayıp topukladım. tekrar söylemek gerekirse filmleri izleyenler için bu oyun James cameron un Aliens ı değil, Ridley Scott un Alien ı. Zaten oyunun konusu da iki film arasında ki zaman diliminde geçiyor. Sonuç olarak ben başarılı buldum ama aksiyon severler bu oyunda kendilerine göre çok bir şey bulamazlar.

• Oyun hayal kırıklığı falan değil bence sega sonunda adam akıllı bir alien oyunu yapmış. Eski tarz oyunları özleyen biri olarak save sistemi benim hoşuma gitti. Oyun öyle ilerle dakikada bir autosave yapan çoluk çocuk fps'si değil. Hard zorluk derecesini öneririm bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 12 Ekim 2014; 14:30:56 >
  • PS3 te türkçe yama çalışması başlamış
    Darısı bizim başımıza
  • yiğenim geldi dün verdim oynasın takıldığım yeri geçip 1-2 bölüm daha geçti
  • güleceksiniz ama ben baya ilerlediğim halde can doldurmayı bulamadım istenilen şeyleri toplayarak 3 tane can yaptım ama can barım bitime yakın olduğu halde bir türlü dolumu yapacak tuşu veya kombinasyonu bulamadım oyunlarda acemi de değilim yılların oyuncusuyum ilk defa böyle bir şey oluyor neyi kaçırıyorum acaba
  • Oyun gerçekten muhteşem. Ama sürekli yerlerde sürünerek ilerlediğim için script sahne dışında hiç Alien'la karşılaşmadım, karşılaşmaya da gerek yok zaten

Optimizasyonu da çok iyi, tabiki karanlık bir koridor oyunu olduğu için çok fazla yük bindirmeyeceği belliydi de bu kadar da iyi çalışmasını beklemiyordum açıkcası.

Şimdilik puanım 8,5/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

güleceksiniz ama ben baya ilerlediğim halde can doldurmayı bulamadım istenilen şeyleri toplayarak 3 tane can yaptım ama can barım bitime yakın olduğu halde bir türlü dolumu yapacak tuşu veya kombinasyonu bulamadım oyunlarda acemi de değilim yılların oyuncusuyum ilk defa böyle bir şey oluyor neyi kaçırıyorum acaba

R tuşuna uzun basın hoca. Tabi medkitinizin elinizde olması lazım bunu yaparken

• lütfen dikkat size vereceğim youtub linkinde 7. dakikada bir kapı var hackelemek gerekiyor videoda adam ne yaptıysa yaptım fakat olmuyo...Burayı nasıl geçtiniz ?
    http://www.youtube.com/watch?v=fTs_9JiP7ME
    bana söyler misiniz saatlerdir burada takıldım..... ne yaptıysam kabul etmiyo ve ilkini bile kabul etmiyo simgenin
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.