Şimdi Ara

Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
7
Favori
25.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Colonical marines le alakasız oyun outlastın alien versiyonunu düşünün sadece alien ı tabanca ve alev makinasıyla yer yer yavaşlatıyorsunuz öldürmek yok oynanır am bitirince pek bir iz bırakmaz diye düşünüyorum alien vs predator oyunundan sonra colonical marines tam bir faciaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız beyler sonuçta herkes seçimlerinde özgürdür ama en azından otomatik save olayı biraz daha iyi olurdu şahsen bu gece son bir şans daha vereceğim oyuna çünkü evil withinin sistem gereksinimlerini gördükten sonra soğudum o oyundan
  • Alienin yapay zekası harika olmuş androidler için aynısını söyleyemem ama alien hakikaten çok zeki. Örneğin kendisi görüp havalandırmaya saklandım havalandırmanın girişi kapandı. Trackerla hareketlerini izledim girişin önünde oyalandı falan sonra bi anda gitti. İçimden dedim ulan bi havalandırmayı mı açamadı diye bunu dememle alien in arkamdan çıkması bir oldu. Meğer havalandırmanın diğer girişini kullanmaya gitmiş namussuz oyunu hardda oynayın kesinlikle zevki o zaman çıkıyo ve oyum iz bırakmaz denmiş yukarıda ama en az outlast kadar ses getirceğini düşünüyorum

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Alien saklandığınız dolapların önüne gelip bekliyor bir iki saniye, önünüze geldiğinde nefesinizi tutmaya hazır olun. Tuşa basmayı unutup yem oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Alien saklandığınız dolapların önüne gelip bekliyor bir iki saniye, önünüze geldiğinde nefesinizi tutmaya hazır olun. Tuşa basmayı unutup yem oldum

Nefes tutma tuşu ne hocam

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Gamepad'de LT tuşu. Bu nişan alma tuşu olduğuna göre mouse'da sağ tuş oluyor heralde. Dolapta karşına çıkarsa görürsün zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Bir kaç kez dolapta yakaladı beni. Nefes tutma tuşu çıkmadı, dolabın önünde dolaşırken direk geldi aldı beni.

• NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Hold to breath diye yazıyor bir iki saniye, belki gözden kaçırdınız

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

güleceksiniz ama ben baya ilerlediğim halde can doldurmayı bulamadım istenilen şeyleri toplayarak 3 tane can yaptım ama can barım bitime yakın olduğu halde bir türlü dolumu yapacak tuşu veya kombinasyonu bulamadım oyunlarda acemi de değilim yılların oyuncusuyum ilk defa böyle bir şey oluyor neyi kaçırıyorum acaba

R tuşuna uzun basın hoca. Tabi medkitinizin elinizde olması lazım bunu yaparken

Teşekkürler .
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    oyun bitti fakat biraz enteresan bitti gideceğim noktayı gösterirken oyun bitiyor alien le burun buruna acaba bitmedimi dedimde siz bitirdinizmi ?
  • Dandiq kullanıcısına yanıt
    Hayır ben bitirmedim, yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    bende öyle yaptım zaten bütün haritaları tek tek açıp nerde ne varsa alıp gittim zaten oyun öyle bitiyormuş izledim youtube dan sıkıntı yok güzel oyun bu zamana kadar bitirdiğim 3-5 oyun arasına girdi hep sıkılır bırakırdım ama böyle gerilim yüksek oyunları seviyom arada tırsıtıyor yarında the ewil within sanırım o çıkıyor oda korku onuda bitirrim heralde :D
    TPS oyunlar beni yeterince korkutmuyor, kendi bakış açımdan görmeyince karakterle tam olarak özdeşleştiremiyorum kendimi ben. Beni Alien kadar korkutmaz diye tahmin ediyorum ama bir ara onu da oynarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dandiq

bende öyle yaptım zaten bütün haritaları tek tek açıp nerde ne varsa alıp gittim zaten oyun öyle bitiyormuş izledim youtube dan sıkıntı yok güzel oyun bu zamana kadar bitirdiğim 3-5 oyun arasına girdi hep sıkılır bırakırdım ama böyle gerilim yüksek oyunları seviyom arada tırsıtıyor yarında the ewil within sanırım o çıkıyor oda korku onuda bitirrim heralde :D

oyunu bitirdim gerçekten güzeldi. Üzerine evil within e başladım hayatta kalma temalı oyun diye ama alien den aldığım zevk ve korkunun yarısını bile vermedi malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kriptonkl K kullanıcısına yanıt
    hocam alien başka ya yeni nesil oyunları güzel çıkarıyorlar sırf gerçekci olsun diye gidip sağlam bi full hd monitör aldım kasayı yeniledim hakkaten oyun içi film gibiydi evil within yarın çıkıyor diye biliyorum ama çıktıysa indirim idare eder hiç yoktan iyidir shadow mordor ryse of roma falan indirdim ama daha doğru düzgün oynamadım bu oyunlarda gece ile gündüz oynarken farklı oluyor gündüz oynayınca sıkıyor diğer oyunlar ama alien de hiç öyle değildi resmen oyun gündüzde sarıyor gece de :D
    ikincisi çıksa da oynasak keşke..Ya da ilk filmdeki kadro filan olsa şöyle ilk 3 film'den alıntılar olsa oynanis yine aynı, süper olurdu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kriptonkl K kullanıcısına yanıt
    aynen beklemedeyiz bakalım :D
  • Her halde 2-3 sene bekleriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kriptonkl

ikincisi çıksa da oynasak keşke..Ya da ilk filmdeki kadro filan olsa şöyle ilk 3 film'den alıntılar olsa oynanis yine aynı, süper olurdu..

Oyunun yayınlanan ilk DLC'sinde ilk filmdeki gemide o mürettebatla oynama imkanı sunuluyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Torque -- 13 Ekim 2014; 8:52:18 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.