Şimdi Ara

Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
7
Favori
25.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖDÜNÜZÜ KOPARMAYA GELDİ! Alien Isolation İlk 10 Dakika

• şimdiki oyunlarda gb öyle bir şişiriyorlar ki içeriği resmen boş arkadaş skyrim gibi bir oyun 6.5 gb gibi yer kaplıyorken şimdiki oyunlar 35 gb dan başlıyor neyse ki bu 23 gb mı ne blackbox falan indirmeyin bir sürü hata çıkıyor onlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 7 Ekim 2014; 19:27:14 >
  • Ben oyunu çok beğendim.Pat küt FPS'lerden olmamış.Gayet güzel ve akıcı bir oyun
  • Outlast tarzı sanırım, kaç saklan..
  • Uzun zamandır,ilk defa bu kadar optimize edilmiş bir oyun oynuyorum.Grafikler güzel ama NPC'ler odun gibi.1 saat kadar oynadım,biraz sıkıldım.Karakterimizin 30 cm'lik valizin üstünden geçememesi hoş olmuş.4 kişiden birini seçip oynanan eklentiyi de aldım.Almayın!Bi şeye benzemiyo.Oyun güzel olabilir ama verdiğim parayı hakettiğini düşünmüyorum.Arkadaşların dediği gibi kotamız dolacak.O yüzden şu aralar oyun açısından seçici olmak lazım.Kutulu bulunmuyor ki yeni oyunlar:(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

şimdiki oyunlarda gb öyle bir şişiriyorlar ki içeriği resmen boş arkadaş skyrim gibi bir oyun 6.5 gb gibi yer kaplıyorken şimdiki oyunlar 35 gb dan başlıyor neyse ki bu 23 gb mı ne blackbox falan indirmeyin bir sürü hata çıkıyor onlarda

2007'den beri neredeyse tüm rip gruplarını deneyen biri olarak şimdiye kadar Blackbox'da herhangi bir sorun yaşamadım. Adamlar bu oyunu bile 8 gb civarına indirmişler, bu konudaki en iyi gruptur kendileri. Ayrıca hata dedin mi bu konuda Skdrow'un üstüne yok.Adamların her 2 oyunundan biri hatalıdır.Ayrıca herhangi bir sıkıştırma falan da yapmıyorlar.
  • CO-OP var mı arkadaşlar veya gelecek diye bir olay var mı?
  • find a way to restore the power... hayda nerde bu?! böyle şeyler varsa oynamayım ben bu oyunu... saatlerce gez gez araştırmaktan nefret ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

find a way to restore the power... hayda nerde bu?! böyle şeyler varsa oynamayım ben bu oyunu... saatlerce gez gez araştırmaktan nefret ederim.

oyun onun üzerine kurulu zaten :)
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Genelde çoğu şeyi bularak, araştırarak yapıyorsun fakat mekanlar arası mesafe fazla olmadığı için ve mekanlar ufak yerler olduğu için haritadan araştırma yapacağın yer içinde fazla uğraşmadan bulabiliyorsun, birkaç tane can sıkıcı,uzun araştırma görevi var.

O değilde oyunda en zevk aldığım an şöyle Alien koştur koştur peşinden geliyor ve bi odanın içine aniden dalıp gardrop içine saklanıyorsun ya. Sonra bizim keko Alien gelip bakınıp gidiyor. Hasta oluyorum o sahneye. koku falanda almıyorlar galiba hiç akıllı değil bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 7 Ekim 2014; 23:51:36 >
  • tamamda can sıkmamsı lazım ya da haritada ok olsaydı o yöne gidip yapsaydık. zaten zamanım yok birde araştırıp bulamayınca halimi siz düşünün
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Yine bu oyunda da dolaba saklanma var değil mi ? Yeter artık ya şu oyun dünyasının dolaba saklanma olayından bıktım, dolaba saklandığın kabak gibi ortada ama seni arayan adam ya da yaratık dolaba uzaktan bakıp tırıs tırıs geri dönüyor. Yapımcıların daha yaratıcı fikirlerle gelmesi lazım
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    evet bu konuda bende hak veriyorum oyun aşırı zaman çalıyor bazı mekanlardan 2 kere falan geçiyorsun. görevlerde hiç ama hiç yaratıcı yaratıcı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Yine bu oyunda da dolaba saklanma var değil mi ? Yeter artık ya şu oyun dünyasının dolaba saklanma olayından bıktım, dolaba saklandığın kabak gibi ortada ama seni arayan adam ya da yaratık dolaba uzaktan bakıp tırıs tırıs geri dönüyor. Yapımcıların daha yaratıcı fikirlerle gelmesi lazım

Aslında gelen düşmana göre değerlendirmek daha doğru olur şimdi bi Alien'ları görsellerde arattım harbiden ne göz gibişey var nede burun varmış arkadaşlarda.

Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU]

Ama bazı oyunlarda insan benzeri yapay zekalarda bu durum çok çok göze bakıyor hak veriyorum..

• Yorumlara bakınca 23 gb boşuna mı iniyor acaba:( kaçma koşma dolaba gitme masa altına çökme falan outlastta bu deneyimi yaşamıştık zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kişiden kişiye değişir oyun benim isteklerimi tamamen karşılıyor zaten piyasada bir sürü aksiyon fps oyunu var paldır küldür yapay zekaya gireceğime sağdan soldan envanter toplayıp zaman öldürmek bana daha eğlenceli geliyorki oyun survival havayı tam olarak yansıtıyor bana göre ,

Shadow of Mordor ve bu oyun bana göre senenin en iyi oyunları hiç bir beklentiye sokmadan oyunları şişirip önümüze sermeden sundukları için bir beklentiye kapılmadan oynadığım içinmi bilemiyorum ama gerçekten 2 oyunda senin en iyi oyunları
  • evohan kullanıcısına yanıt
    oyunu oynadım gamespot verdiği 6 puan doğru
    atmosfer kurgusu korku ögesi beklediğim gibi değil
    dead space oynayan bilir.
    dead space seslendirmedi ürmerti hiç bir oyunda göremedim.
    benim vereceğim puan 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

oyunu oynadım gamespot verdiği 6 puan doğru
    atmosfer kurgusu korku ögesi beklediğim gibi değil
    dead space oynayan bilir.
    dead space seslendirmedi ürmerti hiç bir oyunda göremedim.
    benim vereceğim puan 7

Bende oynuyorum ve çoğu site gibi en aşağı 8 alır benden, dead space gibi bir aksiyon oyunu değil zaten bu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır hayalini kurduğum tarzdaki Alien oyunu nihayet çıkmış ama fiyat biraz tuzlu gibi, acaba kasımda felan indirime girer mi? Fiyat biraz pahalı geliyor çünkü tek seferde bir senaryonun bitirilip yeniden oynaması aynı tadı vermeyecek oyunlar için 100TL civarı bence biraz fazla kaçıyor.
  • slm arkadaşlar bende bi test yaptım gördüğüm kadarıyla youtube da benden başka fazla FPS alan görmedim oyunda nasıl opti varsa anlamadım gitti GTX 980 bile geçemedi beni

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.