Şimdi Ara

Alien:Isolation PS3/PS4 Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
7
Favori
16.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suÇ

Kahrolası alien bi kaçamadım bu yaratıktan her yerde yakalıyor arkadaşoyun zor gerçekten sabır,yeni nesil oyuncular bu oyunu oynayacağını sanmıyorum :) anca bu oyunun hakkından bizim gibi eski nesil oyuncular gelir.eğer parasite eveleri dino crisis eski resident evil oyunlarını oynayanlar hiç vakit kaybetmesin alsınlar oyunu

aynen hocam alien her yerde yakalıyor. saklandığım yerde bile pat diye yakalıyor

• Arkadaşlar bişey sorucam;

Alien serisini az çok bilirim. Filmlerini küçükken yarım yamalak izlemiştim, hayal meyal hatırlıyorum. Olayı az çok biliyorum ama hakim değilim. Başka bir oyununu da oynamadım. Bu oyunu PSN'den aldım fakat henüz başlamadım. Far Cry 4'ü bitircem önce. O esnada hikayeye ve ortama hakim olmak için serinin hangi film ya da filmleri izlemem gerek ?
  • Oyun olsun olmasın bilim kurgu seven biri Alien serisini mutlaka seyretmeli, yok bir tane seyredicem diyorsan ilkini seyretmen kafi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 30 Aralık 2014; 8:45:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Arkadaşlar bişey sorucam;

Alien serisini az çok bilirim. Filmlerini küçükken yarım yamalak izlemiştim, hayal meyal hatırlıyorum. Olayı az çok biliyorum ama hakim değilim. Başka bir oyununu da oynamadım. Bu oyunu PSN'den aldım fakat henüz başlamadım. Far Cry 4'ü bitircem önce. O esnada hikayeye ve ortama hakim olmak için serinin hangi film ya da filmleri izlemem gerek ?

Alien serisi sinema tarihinde bir çok filme yönetmene ilham olmuş gelmiş geçmiş en iyi bilimkurgu filmi hatta en iyi 10 filmin içindedir ; 81 doğumlu biri olarak bu serinin yeri bende başkadır hala açar seyreder hayretler içinde kalırım ; sana tavsiyem alien serisini alıp suyunu çıkartana kadar izlemen olacaktır.

Alien serisinde ne istediğine bağlı olarak 1. film izlemen oyunla bağ kurmanı kolaylıkla sağlar tek alien ile mücadale ve gerilim hat safhadadır ancak benim favorim 2. filmdir bir grup paralı askerin ripley ile birlikte koloniye gittikleri ve alien maması oldukları film aksiyonun dibine vurur neyse fazla lafı uzatmayalım al izle oyna ne yaparsan yap pişman olmazsın

• Bence de 2. film en iyisi sonrası gittikçe kötüleşiyor zaten 3 de idare eder belki ama ilk 2 film apayrı.
  • Hala oyunu alamadım utanıyorum resmen . En kısa zamanda alıp bitireceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun nedense beni çok gerdi ya, oynayamıyorum Oyun tarihinin neredeyse bütün korku oyunlarını hatmetmiş biri olarak çok şaşırdım bu oyunda yaşadığım strese. Şu Alien amcaya bir kere yakalansam rahatlayacam da, daha hiç beni göremedi. Sanki benim canımı alacak arkadaş bu nasıl bir strestir.

Bi de bu yaratık hiç başka yere gitmez mi, ne kadar beklersem bekleyeyim olduğum mekandan ayrılmıyor sürekli aşağı yukarı gidip duruyor. Birde kendinden çok emin yürüyor, aha bu sefer bana geliyor diyorum gene dönüyor gidiyor dayanamadım strese kapadım, 3-4 gündür açmıyorum oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsCilLaToR

Bu oyun nedense beni çok gerdi ya, oynayamıyorum Oyun tarihinin neredeyse bütün korku oyunlarını hatmetmiş biri olarak çok şaşırdım bu oyunda yaşadığım strese. Şu Alien amcaya bir kere yakalansam rahatlayacam da, daha hiç beni göremedi. Sanki benim canımı alacak arkadaş bu nasıl bir strestir.

Bi de bu yaratık hiç başka yere gitmez mi, ne kadar beklersem bekleyeyim olduğum mekandan ayrılmıyor sürekli aşağı yukarı gidip duruyor. Birde kendinden çok emin yürüyor, aha bu sefer bana geliyor diyorum gene dönüyor gidiyor dayanamadım strese kapadım, 3-4 gündür açmıyorum oyunu

Kendinden emin yürüyor çünkü yoluna ne çıksa başedemiyor onunla Bir kere save ederken yakalandım orda baya bir tırsmıştım hiç beklemiyordum çünkü. Bulunduğun yerden ayrılması için kandıracaksın, mesela işaret fişeğini yakıp olabildiğince uzak biyere at ya da noisemaker yapıp at. Ben nerdeyse tüm oyun boyunca çömelerek dolaştım. gürültü çıkarırsan direk geliyor koşarsan hiç şansın yok

• Koşmayı bırak normal yürürken yakalandığımı biliyorum ama 5-6 bölümdür karşıma hiç çıkmıyor androidlerle uğraşıyorum şu an...
  • Bu oyunu elimdeki Destiny ile takas etmeyi düşünüyorum.

alien da sadece bir yaratık var. Bunun haricinde ne var ki bu kadar güzel kılıyor ? Tek rakip ve sürekli stealth ? Bulmaca vs yok mu ? küçükte olsa başka yaratık yok mu ?
  • seri yapıyorum arkadaşlar 9 bölümdeyim iyi seyirler :)

• Oyun süperdi, dlc leri nasıl arkadaşlar ? Almaya değer mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alien: Isolation - Salvage Mode Trailer

• vay canına, Crew Expendable DLC'sinde Sigourney Weaver'ın canlandırdığı Ellen Ripley varmış.

harika, kesinlikle oynanmalı.
  • bir bölüm var arkadaş 10. bölümdü galiba alttan alttan gidiyorum yani ızgaraların altından fenerde kapalı sonardan takip ediyorum reisi ; biara kayboldu ohh dedim ne güzel kafam rahat ilerlerim sonra kapaktan dışarı çıkmak için geriye döndüm feneri yakmamla suratını görmem bir oldu kulaklık bi tarafta kol bitarafta ben bitarafta olamaz öyle bir sahne alien dedik bağrımıza bastık ondan sonra
  • Bende dolapta saklanıyorum 1 2 geçti önümden dedim giti herhalde sinyal yok ses seda yok çıktım 2 adım attım birden kol titremeye başladı koşarak bişey yaklaşıyor çömdüm duvar dibine valizlerin yanına yüzüm duvara dönük arkama bakamıyorum sesi çok yakında belli nasıl ölcem diye nefesimi tutmuşken beni farketmedi ya save aldım çıktım daha 2 gün açmam o stres yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun çok güzel herkeze tavsiye ederim
  • Alien biraz fazla hızlı hareket etmiyor mu sizcede? Elimde flamethrower olmasına rağmen daha ateşleyemeden öldüğüm oluyor çoğu zaman biraz abartmışlar gerçekten yaratığı..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.