Şimdi Ara

Alien:Isolation PS3/PS4 Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
7
Favori
16.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna yeni başladım müthiş bi oyun yapmışlar full korku ve gerilim içindesiniz. Alien her an heryerden çıkabiliyor...Kesinlikle korku sevenler için biçilmiş kaftan
  • 1 2 güne alacağım bakalım nasıl
  • Hocam bu ekran görüntüleri ps3 mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

Hocam bu ekran görüntüleri ps3 mü?

Görüntüleri ps4 den aldım hocam.

• Eyvallah hocam. Bende su an ps3 var o yüzden merak ettim.

• pape kullanıcısına yanıt
    anladim hocam, fikir olması açısından aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz, oyunun ps3-ps4 versiyonları arasında çok fark varmış gibi gelmedi bana ama herkes farklı düşünebilir bu konuda.
    http://youtu.be/4GP8EW-hpbE

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpert86

anladim hocam, fikir olması açısından aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz, oyunun ps3-ps4 versiyonları arasında çok fark varmış gibi gelmedi bana ama herkes farklı düşünebilir bu konuda.
    http://youtu.be/4GP8EW-hpbE

Eyvallah hocam, aklımda zaten su an bir bu birde evil within var. Açıkçası ps4 almak icin cihazin altyapısının gelismesini oyun cesitliliginin artmasını bekliyorum ama fikrim degisebilir.

• Bu ay Shadow Of Mordor'dan sonra almayı düşünüyorum artık. En azından ayın 18 ine kadar oynar bitirir satarım
  • roverman kullanıcısına yanıt
    bu yorumdan sonra almayi dusunuyorum oyunu p.t gibi saf korku sevmiyorum gerilim olmali. evil within aldim bitiremedim zor ve korkunc geldi. Benim istedigim sessiz sessiz ilerlemek oyunda ve bunun yaninda loot yapmak surekli. tabii zor da olmasin cok ayni yerleri 50 kere oynamayi hic sevmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 3 Kasım 2014; 17:48:45 >
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    cok fazla loot yapman gerek cunku kisitli techizat oluyor :) eger hard acmazsan ayni yeri tekrar etmezsin cok ama sinir olmuyor ve sabirli oynamayi seviyorsan hard i tavsiye ederim cunku yapay zeka ust duzey :)

• Alien serisi hayranı olarak bu oyunu kesinle bir şekilde oynayacağım. Grafikleri ve oynanışı hoşuma gitti. Pek ilgi görmemiş olması doğal çünkü forumda en az ilgi gören tür multiplayeri olmayan FPS oyunları.
  • roverman kullanıcısına yanıt
    Loot cok olmasina sevindim. Hic sabirli degilim o yuzden medium iyidir benim icin. Evil within'de kanser olucaktim nerdeyse sinirden biraktim bende 7.chapterda umarim bu da oyle olmaz
  • Evil Within de 8. bölümdeyim zerre cephane sorunu yaşamadım ve çok fazla da ölmedim nesi abartılıyor bu açıdan anlamıyorum......Bu oyuna gelince benimde listemde bu aralar takas yoluyla ilk etapta alma niyetim var elinde olupda TLOU RM veya Watch Dogs ile takas düşünenler benimle irtibata geçebilirler.
  • Oyunu alıp almama konusunda kararsızım bu haftasonuna kadar 1 oyun alma niyetim var Alien da ciddi olarak düşündüğüm oyunlardan bir tanesi ikinci el bölümünde satan bulamadım acaba alan mı çok yok yoksa beğendiği için satmak isteyen mi yok anlayamadım...
  • Oynayan yok mu hiç, konu gerilerde kalmış.
    Çıkmış en iyi Alien oyunu ve bence yılın en iyilerinden biri olmuş, özellikle filmleri izlediyseniz daha çok keyif alıyorsunuz. Alien'ın yapay zekası çok iyi, hareketlerini kestiremediğiniz zamanlar oluyor. Sevastopol'un herhangi bir yerinde rastgele ateş ettiğinizde 10 saniye sonra Alien ın ortaya çıkması gibi güzel detaylar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 18 Aralık 2014; 9:38:03 >
  • Ben oyunu alalı 2 hafta oldu zevkle oynuyorum iyiki almışım gerçekten çok başarılı hani Alien biraz fazla abartılmış bazen beni nasıl gördü ya da bunu nasıl duydu der gibi oluyorsunuz ama olsun oyun zevkini çok baltalamıyor. Grafikler yer yer çok başarılı ve genel olarak iyi özellikle Ripley'in verdiği tepkiler ve ses tonuna yansıyan genel korku havası apayrı bir renk katıyor belki oyun biraz benzer mekanlarda ve dar bir alanda geçiyor diye eleştirilebilir ama benim açımdan sorun değil...Sonuç olarak kesinlikle edinilmesini tavsiye ediyorum Evil Within'den daha çok zevk veriyor bana şu an...
  • Oyunu satın aldım kargoda dagıtımda bugün yada yarın gelir inş bakalım nasıl
  • Yanlız oyun dönüp dolaşıp aynı yerlerde geçiyor tek eksisi bu benim açımdan çok önemli mi değil ama daha farklı yerlere de alıp götürseydi iyiydi bizi gerçi filme bağlı kalınacaksa zaten Nostromo da geçmek durumunda orası da ayrı bi konu tabi...
  • Oyunu dün bitirdim, beklentilerimin üzerinde güzel bir oyundu.

Alienların uzay boşluğuna çıkıp takip etmeleri saçma olmuş, filmde böyle bir olay hatırlamıyorum. Sonunda Ripley'i kim buldu belli değil. Sonu biraz havada kalmış, devam oyunu gelecek büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 22 Aralık 2014; 16:26:37 >
  • Kahrolası alien bi kaçamadım bu yaratıktan her yerde yakalıyor arkadaşoyun zor gerçekten sabır,yeni nesil oyuncular bu oyunu oynayacağını sanmıyorum :) anca bu oyunun hakkından bizim gibi eski nesil oyuncular gelir.eğer parasite eveleri dino crisis eski resident evil oyunlarını oynayanlar hiç vakit kaybetmesin alsınlar oyunu
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.