Şimdi Ara

Alien:Isolation PS3/PS4 Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
7
Favori
16.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

Oyun Türkçe mi?

hayır.
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Nerde 88 TL?
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Hk psn'de
    şimdi baktım ps3 ve 4 için 90 tl imiş. :) 2 tl az hesaplamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 14 Ekim 2014; 23:31:58 >
    Bende kutulu versiyon sandım bir an ama yinede çok uygunmuş.
  • Bu oyunun ilgi gormemesi cok garip.Benim de buyuk beklentim yoktu ama oyun gercekten cok iyi cikti gerilimi sonuna kadar hissettiriyor.Oyunu oynamaya ara verdim yarina guzel bir kulaklik almistim o gelecek onunla devam eger bi anda boo selam ben canavar,naber? gibi degil de gerilmek istiyorsaniz oyunu kesinlikle deneyin muzikler,atmosfer ve grafikler guzel olmus
  • Oyun da atmısfer yalnızlık hissi korku çok iyi yansıtılmış oynamıyorum ancak gameplayleri izlemek bile fena zevkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe çıkacak haberini ilk kim uydurdu? Çok umutlanmıştım.
  • Oyundaki asıl amacımız nedir yani bu Alien Nemesis gibi sürekli etrafta mı dolaşıyor ve öldürmenin bir yolu yok mu? Ayrıca Alien ın yapay zekasının baya abartıldığı bu nedenle zırt pırt öldüğümüz söyleniyor doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

Bu oyunun ilgi gormemesi cok garip.Benim de buyuk beklentim yoktu ama oyun gercekten cok iyi cikti gerilimi sonuna kadar hissettiriyor.Oyunu oynamaya ara verdim yarina guzel bir kulaklik almistim o gelecek onunla devam eger bi anda boo selam ben canavar,naber? gibi degil de gerilmek istiyorsaniz oyunu kesinlikle deneyin muzikler,atmosfer ve grafikler guzel olmus

Bednde haftasonu alıyorum alien'ı. Şu an evil with in var ama kulaklığı denemesi için arkadaşıma verdiğimden dolayı başlamadım oyuna.
    Korku gerilim oyunları kesinlikle kulaklıkla oynanmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Hk psn'de
    şimdi baktım ps3 ve 4 için 90 tl imiş. :) 2 tl az hesaplamışım

Hk psne kredi kartı ekleniyor ama satın alırken hata veriyor.Çözümü var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Oyundaki asıl amacımız nedir yani bu Alien Nemesis gibi sürekli etrafta mı dolaşıyor ve öldürmenin bir yolu yok mu? Ayrıca Alien ın yapay zekasının baya abartıldığı bu nedenle zırt pırt öldüğümüz söyleniyor doğru mu?

ben sana şunu söyleyim en zor seviyede oynuyorum nemesis alien yanında akide şekeri kalır oyun boyunca ellerim terleyip durdu bukadar zorlandığımı hatırlamıyorum bir oyunda elinde flare ve hareket sensörünün çıkardığı ses yok böyle birşey alien resmen devriye atıyor bukadar olamaz seni gördümü gamepadi bırak ölmenin verdiği rahatlıkla sigaranı yak okadar :)

• Ben zirt pirt karsima cikmasindan bikip sattim oyunu. Ilk defa boyle birsey yaptim. Ama bu kadar da olmaz ya.

Adim atamiyoruz ki. Bekliyoeum defolup gitsin diye, sensoru de kapatiyorum sesini duymasin diye. Tam gidiyor az bekleyip cikiyorum odadan, yine geri geliyor.

E arkadas ben cikmiyim o zaman odadan ya? Orada takilalim. Bu muydu oyun?

Acaba ben mi ses yapiyorum diye test ettim. Bu gidince de cikmadim oynamadim yerimden. Abi eleman cikiyor gidiyor, 10 saniye sonra geri yine geciyor ayni yerden. E sen gitmezsen ben cikamam ki?

Tutturamamislar bu olayi. Boyle zorluk olmaz ki. Kolayda da oynamam oyunlari. sattim direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Ekim 2014; 10:51:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

Oyundaki asıl amacımız nedir yani bu Alien Nemesis gibi sürekli etrafta mı dolaşıyor ve öldürmenin bir yolu yok mu? Ayrıca Alien ın yapay zekasının baya abartıldığı bu nedenle zırt pırt öldüğümüz söyleniyor doğru mu?

ben sana şunu söyleyim en zor seviyede oynuyorum nemesis alien yanında akide şekeri kalır oyun boyunca ellerim terleyip durdu bukadar zorlandığımı hatırlamıyorum bir oyunda elinde flare ve hareket sensörünün çıkardığı ses yok böyle birşey alien resmen devriye atıyor bukadar olamaz seni gördümü gamepadi bırak ölmenin verdiği rahatlıkla sigaranı yak okadar :)

Ben de hard zorluk seviyesinde 5. gorevi oynuyorum. Aliendan akilli bir sekilde kacmak gerekiyor, son anda yakalandigimda ya da son anda kurtuldugumda fiziksel olarak gerildigimi, kendimi kastigimi hissediyorum. Oyunu karanlikta, varsa DTS destekli kulaklikla oynamanizi tavsiye ederim. Biraz zor oldugu dogru ama keyfi de burada bence. Zaten dogru durust oyun cikmiyor, Infamous gibi 3 gunde bitirecegime haftalarca oynarim daha iyi bence.

• K U N kullanıcısına yanıt
    Ne hatası?

Kredi kartınızin mail order özelliği açık mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ben zirt pirt karsima cikmasindan bikip sattim oyunu. Ilk defa boyle birsey yaptim. Ama bu kadar da olmaz ya.

Adim atamiyoruz ki. Bekliyoeum defolup gitsin diye, sensoru de kapatiyorum sesini duymasin diye. Tam gidiyor az bekleyip cikiyorum odadan, yine geri geliyor.

E arkadas ben cikmiyim o zaman odadan ya? Orada takilalim. Bu muydu oyun?

Acaba ben mi ses yapiyorum diye test ettim. Bu gidince de cikmadim oynamadim yerimden. Abi eleman cikiyor gidiyor, 10 saniye sonra geri yine geciyor ayni yerden. E sen gitmezsen ben cikamam ki?

Tutturamamislar bu olayi. Boyle zorluk olmaz ki. Kolayda da oynamam oyunlari. sattim direk.

alien bu kaçarı yok

Açık.Şu klasik kart tanımama e80.. hatası alıyorum.
  • K U N kullanıcısına yanıt
    bankayla bir görüşün isterseniz

• Dante kullanıcısına yanıt
    Bu yorumu okuyana kadar almayı düşünüyordum şuan kararsızlıklar içerisindeyim
  • quote:

Anladım hocam inince yorumlarınızı paylaşırsanız memnun olurum. Oyunun kullanıcı puanları 8.5/10, Metascore ise 78 de şu an yani alınası bir oyun olduğunu belli etti etmesine gerçi..

oyun indi birkaç bölüm oynadım. oyunu baya beğendim. o gerilim ve korku hissini fazlasıyla veriyor. ilk alien filmlerini izlemişseniz alacağınız keyif daha da artacaktır. Alien beni baya korkuttu. Bana nedense resident evildaki nemesisi hatırlattı. oda hep arada ortaya çıkardı bizi arardı kovalardı falan. Gerçi oyundaki tek tehdit alien değil tabi. Herşeyi açıklamam :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.