Şimdi Ara

Alien:Isolation PS3/PS4 Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
7
Favori
16.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HunTeRFoReWeR

quote:

Orijinalden alıntı: israfil ertem

Ben oyunu alien le ilk temas kurana kadar oynadım açıkçası diğer alien oyunlarında sürüyle alien öldürdükten sonra bir tane alien dan bu kadar tırsacağımı hiç düşünmezdim. Adamlar bunu çok iyi başarmış. Atmosfer,grafikler,oynanış çok iyi bence... Ayrıca 25 senelik oyuncuyum şu oyuna düşük puan veren zihniyette ben kasıt ararım... Bugüne kadar çıkmış Alien temalı oyunlardan bence iki tanesi iyiydi onlardan da birisi bu oyun birisi de ps 1 deki alien trilogy dir...

Katılıyorum.. "Alien" i duyan-bilenler için biçilmiş kaftan. Oyun çok çok güzel olmuş.. Buarada evde 5.1 ses siteminiz var ise tadından yenmiyor. ( PS4 kamerası sayesinde oyunu yaşıyosunuz:) Kamera sayesinde oyunda baş hareketlerinize göre sağa-sola bakabiliyor, kamera mic açık isede oyun sese duyarlı hale geliyor :)) Aman oynarken ses çıkarmayın yada ortam sessiz olsun.. Sonra eliyle koymuş gibi buluveriyor şeker şey )

Oyunun DS4 kullanimi da inanilmaz yaratici olmus. Motion tracker'i cikardigimizda sinyalin DS4 uzerinden otmesi, DS4 isiklarinin yesil/beyaz sinyal vermeye baslamasi. Harika olmus ya bayildim bu detaya :)

Yalniz oyun bayagi zor geldi bana. Save olayinin manuel olmasi hele ki cok can sikici. Auto save acamiyoruz sanirim degil mi? Tam androidlerden kurtuldum diyordum Alien geldi saldirdi. Henuz karsilasmadigim icin anlamadim da saldirip saldirmayacagini. Bir baktim dort bir tarafimdan alien sesi dolasiyor (5.1 avr ile oynarsaniz burada surround orgazmi oluyor diyeyim :)) geldi desti beni.

Simdi de elim gitmiyor yahu tekrar acmaya. Cok ilerlemistim save yapmadan :(

Yalniz cidden sanirim PS4 te gordugum surround u en dehset kullanan oyun budur su ana kadar. Acayip bir 3 boyut ses etkisi gordum. Sasirdim yani. Bir ara arkamdan oyle gercekci bir ates yanma sesleri geldi ki dedim herhalde evde yangin cikti yaniyoruz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Ekim 2014; 3:00:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dante kullanıcısına yanıt
    Oyle bir anlatiyorsun ki oyunu alasim geldi

Z-5500 var sistem olarak herhalde bu oyunda tadindan yenmez ses olarak alssammi acaba ya mordoru aldim daha ona baslamadim ve daha bi ton bomba geliyor :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece alien atmosferini çok iyi şekilde yansıttığı için satın aldım bugün US store üzerinden.

Türkçe dil desteği hakkında bir şey yazılmadı herhalde yoktur, US storedan aldığım için yararlanamazsam çok üzülürüm.
  • Oyunun turu (tactical espionage/survival horror) en sevdigim tur oldugu icin buyuk bir hevesle aldim, en zor seviyede oynamaya basladim ve 1 saat gectikten sonra keske hic bitmese dedim. MGS4, Hitman Absolution, Deus Ex HR, Splinter Cell Black List gibi oyunlardan sonra bence bu turde yapilmis en iyi oyun diyebilirim. Gorevler net olsada oynama seklinin lineer olmamasi, FarCrydaki gibi crafting sistemi, ortamdaki kontrol terminalleri , havalandirma bosluklari, hazirlayabildiginiz cesitli caydirici, zarar verici ya da dikkat dagitici objeler bir gorevi yerine getirirken bir cok alternatif yol sunuyor oyuncuya. Alien Isolation kesinlikle bodoslama oynanacak bir oyun degil, ortami analiz edip alternatif yollar bularak, terminalleri hackleyerek, havalandirmayi, kameralari kapatarak sindire sindire satranc oynuyormus gibi oynanacak bir oyun. Atmosfer kalitesi, ozellikle isiklandirma next gene yakisir sekilde, sesler harika, oynanis rahat ve kolay ogrenilir, haritada gorev yerlerini gosteren daireler cok aciklayici. Save sistemi de oyun turune katkida bulunmus, Hitmani de en zor modda oynamistim, bolum icinde save yoktu, yarim saat oynayip en basa dondugum cok olmustur.

Kisacasi turu sevenlere siddetle tavsiye ederim fakat Alien Colonial Marines gibi FPS seviyorsaniz bu oyunu sevmeyebilirsiniz.

Herkese iyi oyunlar.

• Oyuna bugun basladim sesler gercekten denildigi kadar varmis.Daha oyunun basinda bir yerde asansor beklerken hicbir sey olmayagini bilmeme ragmen sirf muzik yuzunden tirstim 20 saniye kadar.Atmosfer cok guzel olmus.Su siralar oyun acligi cekiyorsaniz ve korku oyunlarina da merakli iseniz kesinlikle tavsiye ediyorum oyunu
  • arkadaşlar oyunda accses rewire diye kutular var duvarlarda buarada ne yapıyoruz bilgisi olan varmı
  • Oyun nasıl arkadaşlar sıkmıyor deme adamı action boldur diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Oyun nasıl arkadaşlar sıkmıyor deme adamı action boldur diye tahmin ediyorum.

oyun action değil.
  • Z5500 ün de ses sistemi olduğunu zannedenler var .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Z5500 ün de ses sistemi olduğunu zannedenler var .

Ney Z5500 ?

• quote:

quote:

Ney Z5500 ?

Mercedes s500 de araba,fiat dobloda araba.çok büyütüyorsunuz z5500 ü çok amatör ve adi bir sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 12 Ekim 2014; 13:25:45 >
  • quote:

quote:

quote:

Ney Z5500 ?

Mercedes s500 de araba,fiat dobloda araba.çok büyütüyorsunuz z5500 ü çok amatör ve adi bir sistem.

Ozaman Z5500'de ses sistemiymiş.

• Oyunu oynamadım, fakat arkadaşım bitirinceye kadar tüm bölümleri yanında izledim. Atmosfer ve sesler çok başarılı olmuş. Oyun bazı yerlerde insanı geriyor diyebilirim. Save noktaları da oyuna çok uygun olmuş. Tabi oyunda bazı eksi puan aldıran olaylarda var;
    Karşılaştığınız insanlarda yapay zeka berbat gözüküyor. Size bakar halde yanınızdan koşup gidip görmüyorlar mesela ya da kapılara sıkıştıkları oluyor.
    Bunun haricinde bazı bölümlerde save noktalarının azlığı sorun yaratıyor. Gerçi bu durum herkesi rahatsız etmeyebilir, ama çok ölme durumunuz varsa ya da hızlı bir şekilde ilerlemek istiyorsanız sorun oluyor.
    Alien in yapay zekası çok iyi, hatta bazı yerlerde aşırı iyi . Daha odaya girmeden dolabın içine girmiş olmamıza rağmen eliyle koymuş gibi bulduğu oluyor.
    Oyunun sonuna doğru ciddi anlamda hayatta kalma mücadelenizin zirvesini yapıyorsunuz çünkü hiçbir yerde cephane ya da item tarzı şeyler bulamıyorsunuz. Son bölümde elimizde 2 tane flare vardı sadece , bitmez bu oyun dediğimiz oldu

Bir de başımıza gelen bir olayı anlatayım. Son bölümde çok büyük olmayan bir alanda oyunu save ettik. Başka bir odaya geçmemiz gerekiyordu ancak Alien tarafından yakalandık. Daha sonra oyunu load ettiğimizde , 10 defa kadar spawn olduğumuz gibi Alien in kucağında oluyorduk Adım atmadan bizi yakalıyordu. Save noktasına kamp kurdu diyebilirim. Baya bir öldürüldükten sonra bizim bulunduğumuz yerden çıkmaktan vazgeçti bizde oyuna devam edebildik.

Son olarak kimin ne puan verdiğini çokta kafaya takmayın arkadaşlar, bu oyunun bende bu kadar başarılı olacağını tahmin etmiyordum. Ancak harika bir oyun yapmışlar. Bu türün örnek oyunlarından biri oldu diyebilirim. Kullanıcıların verdiği puanlar olarak bakarsanız 8,5 tan aşağı bir puan alacağını sanmıyorum. İlginizi çektiyse şayet kesin deneyin pişman olmazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 12 Ekim 2014; 20:05:00 >

• Hımm listeye aldım o zaman oyunu ucuzlayınca edineceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

arkadaşlar oyunda accses rewire diye kutular var duvarlarda buarada ne yapıyoruz bilgisi olan varmı

Benim geldigim yere kadar yapabildiklerim;
    Havalandirmayi kapatarak ortamin duman alti olmasini saglayarak daha az gorunur olabilirsiniz,
    Kameralari kapatarak alarm calmamasini saglarsiniz,
    Bazi bolumlerde acaip sesler cikaran hoparlorler var, onlari aktive ederek dusmani yaniltabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

arkadaşlar oyunda accses rewire diye kutular var duvarlarda buarada ne yapıyoruz bilgisi olan varmı

Benim geldigim yere kadar yapabildiklerim;
    Havalandirmayi kapatarak ortamin duman alti olmasini saglayarak daha az gorunur olabilirsiniz,
    Kameralari kapatarak alarm calmamasini saglarsiniz,
    Bazi bolumlerde acaip sesler cikaran hoparlorler var, onlari aktive ederek dusmani yaniltabilirsiniz.

teşekkür ederim bilgi için

• Oyunu fazla kişi edinmediği için olsa gerek başlık pek hareketli değil oynayan başka arkadaşlar da fikir verebilirse daha iyi olacak...Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Oyunu fazla kişi edinmediği için olsa gerek başlık pek hareketli değil oynayan başka arkadaşlar da fikir verebilirse daha iyi olacak...Teşekkürler.

nalet olası oyunu psnden indiriyorum boyutu 20 gb. 19 gbda dondu kafir indirme yav. inseydi şimdiye oynayıp yorum yazacaktım. şimdi yine indiriyorum. ama akk'yı aştım 3 mb hızla indiriyorum artık ne zamana iner allah bilir :(
  • Anladım hocam inince yorumlarınızı paylaşırsanız memnun olurum. Oyunun kullanıcı puanları 8.5/10, Metascore ise 78 de şu an yani alınası bir oyun olduğunu belli etti etmesine gerçi..
  • Oyunun fiyati şuan 88 tl gerçi almayı düşünüyorum ama bakalım. 2 kişi ucuza geliyor da işte ps3 için contrast aldık o bitsin alabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.