Şimdi Ara

Alien:Isolation PS3/PS4 Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
7
Favori
16.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cidden guzel bir oyun oldugunu dusunuyoruk hakki yeniyor bu oyunun bu forumda ilgi cok az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Bu forumda neyin hakkı yenmiyor ki, herkes şişirilmiş oyunların ve sahip olmadığı konsola laf atmanın peşinde.
  • Oyundan ziyade ture olan ilgi az. Bu sadece bu forum icin degil , tum dunyada olan bir durum. Artik donem multiplayer oyun oynama donemi. Konsollar dahi sirf multi oynamak icin ekstra ucretler aliyor iste goruyoruz. Oyunlarda da bu durumu gormek mumkun. AC serisi olsun hatta som cikan God of War da dahi sirf bu duruma ayak uydurabilmek icin multiplayer modlar eklendi.
    Bu ture merak duyanlar zaten oyunu ciktigi gun almislardir bile , geriye kalan kararsiz olan kisim. Bu tur oyunlarin bu sorunlarla karsilasmasi hic bitmeyecek maalesef.
    Bu arada oyun 10 uzerinden 9 puan alir kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 17 Ekim 2014; 22:26:04 >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    ulan nihat yorumu okudum senin yazdigini bilmiyordum ne kadar mantikli konusmus dedim sonra senin adini gordum bastim eksiyi oylede bir izlenim birakiyorsun ustumde .d

• Oyunu biraz önce bitirdim ve helal olsun çok guzel olmuş.Guzel bir ses sistemi veya kulakliginiz da varsacçok daha iyi deneyim edersiniz oyunu.Oyunda atmosfer,müzikler,sesler,grafikler,kaçma ve saklanma çok ıyi yerleştirilmis.oynarken sinemada alien filmini oynuyormusum gibi hissettim.Puanım 9/10

• Oyun Başlarda çok sıkıcı gelmişti hatta bırakmayı düşündüm.
    Ancak ilerleyince güzel bir hal almaya başladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda hep aynı yerlerde mi dolaşıyoruz. yani çevre sürekli değişiyor mu yoksa koridorarda havalandırma boşluklarında mı geçiyor oyun. bir de hikaye sürükleyici mi almayı düşünüyorum da özellikle koridorlarda dolaşıp durmak pek hoşuma gitmez. çevre değişmeli iyi kötü. cevaplarınızı bekliyorum. baya bir adam ekledim ama kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: janot

oyunda hep aynı yerlerde mi dolaşıyoruz. yani çevre sürekli değişiyor mu yoksa koridorarda havalandırma boşluklarında mı geçiyor oyun. bir de hikaye sürükleyici mi almayı düşünüyorum da özellikle koridorlarda dolaşıp durmak pek hoşuma gitmez. çevre değişmeli iyi kötü. cevaplarınızı bekliyorum. baya bir adam ekledim ama kusura bakmayın

sevastopol diye bir uzay istasyonunda geçiyor oyun. yani geneli aynı mekanların.
  • janot kullanıcısına yanıt
    farkli cevre farkli mekanlar gormek istiyorsaniz evil within'i tavsiye ederim size
  • Cevaplar için sağolun evil wirhin i bitirmek üzereyim zaten su an bu nesildeki en iyi oyunum da kendisidir ayrıca tekrar sağolun

• Arkadaşlar,

En az oynanabilirlik kadar grafiklere de önem veren birisiyim.
    Bu sebeple yönlendirmeleriniz önemli olacaktır çok...

The Evil Within vs. Alien Isolation kıyaslaması çok yapılıyor forumda. Zannediyorum ki oyun kıtlığından olsa gerek çünkü her 2 oyun da bambaşka türde yapımlar. Fakat buna rağmen tek atımlık bir şansınız olsa, tercihiniz gerçekten hangisinden yana olurdu?

NOT: The Evil Within'in eskimiş ve bayağı grafiklerinden gerçekten hoşlanmıyorum. Bu açıdan Alien daha doyurucu geldi gözüme görsel açıdan...
  • janot kullanıcısına yanıt
    Oyunu alma dusuncen varsa al kesinlikle.Uzay gemisi buyuk ve level 1 giris yerleri level 2 giris yerleri level 3 giris yerleri diye 3e bolunmus kapi girisleri.Oyun ilerledikce oralari acabiliyor girebiliyorsun.Ben tavsiye ederim atmosferi cok iyi olmus onun disinda grafik ve sesler de oyle ayrica oynanis suresi de uzun.Bir oyundan daha ne beklenir ki ozellikle onceki cikan alien oyunlarindan sonra
  • byzantium kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Oyunla ilgili genel olarak yorumlar olumlu, alınacak oyunlar listesine ekleyelim.
  • turu seviyorsan hic dusunme alien i al cok guzel oyun cunku

• Horror turunde resmen hit bir oyun dogmus ve oyuna ilgi yok. Yazik.

• Müzik için kullandığım dandik bir kulaklığım var o bile beni o kadar geriyorsa iyi bir kulaklıkla neler yaparım bilmem. Gerçekten mükemmel bi oyun olmuş. Bir iki defa nerden geldiğini anlamadığım anda çığlık atmışlığım bile var ki oyunun başındayım daha.
  • Oyunun Gameplay videolarını izledim. Sizi ne bu kadar ürküttü anlamadım. Korkunç bir oyuna benzemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 24 Ekim 2014; 23:37:03 >
  • Oyun indi oynamaya başladım, grafikleri gayet başrılı buldum, umarım hikayesi de sarar ve sürükler. Bir kaç resim paylaşıyorum oyunun grafiklerini merak eden arkadaşlar için.
     Alien:Isolation PS3/PS4 Ana Konu Alien:Isolation PS3/PS4 Ana Konu Alien:Isolation PS3/PS4 Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 25 Ekim 2014; 0:28:34 >

• Oyun müthişti..

yaklaşık 5-6 gün de bitirdim en büyük sebebi '' Hard '' modunda oynamam.. Muazzam. tadı damağımda kaldı. evet çok deli olduğum yerler oldu. Koskoca oyunda toplasanız 5 kere koşmuşumdur o da ufak bir koşu. çünkü direkt yakalıyor sizi. Bilmiyorum kolay zorlukta filan öyle değildir diye düşünüyorum. Ve kesinlikle chapter 14'ten sonra pek birşey harcamayın özellikle flamethrower ben son bölümden önceki bölümde ilk sefer sadece 2 molotof kokteyli ile oynayabildim çünkü elimde hiç birşey kalmadı hoyrat kullandım biraz baktım olmuyor 1 chapter daha geriden tekrar oynadım.

Oyun Alien filmini izleyenler için ayrı bir tat yaşatıyor bir çok arka hikaye detayını öğrenebiliyorsunuz.. Ayrıca hatta bir ara Prometheus filmini izlediyseniz direkt 1'e 1 aynı sahneleri oyunda oynuyorsunuz.

Böyle muazzam bir oyunun ilgi görmemiş olması komik olmuş. Ama şu da bir gerçek oyun çok geriyor. ama korku değil bence. Sadece gerilim oyunu. o yakalanma hissi saklanma korkusu bu hisleri yaşıyorsunuz oyun boyu. bir anda ani şeyler olmuyor yerinizden zıplamıyorsunuz. 1-2 kere patlama oldu ani onun dışında ben tırsmadım.

Oyunun gerçekten zevkini almak istiyorsanız hard tavsiye ederim ama deli olup sinir olabilirisiniz sabır gerektirecek.

oyunu satmayacağım ek paketleri çıkacakmış daha onlarıda merakla bekliyorum. herkese tavsiye ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 26 Ekim 2014; 23:39:22 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.