< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 27 Nisan 2020; 14:3:1 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 27 Nisan 2020; 14:3:1 > |
Bu oyunu 5 yıl önce ps4 te oynamıştım. Oynamadan önce bütün Alien serisi filimlerini izledim 1970lerden başlayarak. Filmi izleyince oyun o kadar anlamlı hale geliyorki anlatamam. Oyunun bana yaşattığı uzay ortamında boşlukta kalmış uzay sessizliği gidecek hiç bir yerin yok bu hissi o kadar iyi verdi ki bazen oturup oyunda yaşadığım bu hissi düşünürüm. Bu oyunu resident evil serisi gibi korku oyunu olarak düşünmeyin. Film serilerini de izleyerek bütünüyle tabloya bakmanızı şiddetle öneririm.
|
konuyu açana teşekkür ederim, fakat youtube'dan bir gameplay videosu izledim, üstüne para verseler oynamam. Bu ne biçim gerilimli oyun. Tabi tarzın seveni için güzel fırsat.
https://www.youtube.com/watch?v=xq4pHlkJ22E |
Oyunu 2014'te çıktığında almıştım ancak o kadar korkuyordum ki karakteri haraket bile ettiremiyordum. Twitch'ten youtube'tan düzinelerce yayın izledim, her sahneyi her dakikayı ezberleyip öyle oynayabildim oyunu.
Oyunu 6 7 kere izleyerek 4 5 kere de kendim oynayarak bitirdim. Son oynayışımda artık speedrun, hiç ölmeme felan deniyordum en zor seviyede. Dlc'lerini almanızı tavsiye ederim, Alien film serisini sevenler için "Crew Expendable" dlc'sini özellikle öneririm. 1979 yapımı Alien filminin bazı sahnelerini oynuyorsunuz. Korku/gerilim film ve oyun türünden nefret eden birisi olarak beni bu oyun o kadar bağladı ki aklım almıyor hala. Gözümde piyasanın en iyi korku oyunudur kendisi. Hikaye mekanikler gerilim atmosfer o kadar güzel fermanlanmış ki oyunu hala hiç sıkılmadan bugün bile oynayabilirim. |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuharremAylar -- 27 Nisan 2020; 3:3:51 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H A N -- 27 Nisan 2020; 6:3:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|