Şimdi Ara

Alien: Isolation Steam'de 2,95 TL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.029
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İndirimin Bitiş Tarihi: 28 Nisan - 20:00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 27 Nisan 2020; 14:2:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

Hocam normalde oyunun indirimli fiyatı 14,75 idi yani 6 lira farkla Collection (20,75) alınıyordu. O yüzden son derece makul. 3 lira şu an bu oyun için çerez parası bile değil şayet 3 liraya bir avuç leblebi anca alınıyor. Ben zamanında 50 küsür vermiştim, hiç pişman değilim. Evet dlc'leri uzun veya kapsamlı değil ancak oyunu bitirdikten sonra biraz daha fazlasını istiyen insanlara hitap ediyor.
    hocam, fiyatına bir şey dediğim yok ki çok ucuz zaten. Oyuna da lafım yok çok güzel bir gerilim oyunu.
    Ama ben ne diyorum, pazarlama yöntemlerine laf ediyorum. Oyunun güzel olması temel prensip ve ahlaki değerlerimizden ödün vermemiz gerektiği anlamına gelmez.

Dlc olayı başladığından beri çakal firmalar bu taktiği uyguluyor. Oyunu ucuza veya bedava ver, dlc'yi de pahalı sat.
    Bu konudakiler gibi bu oyun-dlc farkına rağmen alan çok olunca bu kurnazlıkları yapan da bitmez.

Yani soruyorum, dlc'yi yapmak, ana oyunu yapmaktan daha mı masraflı? Değilse dlc neden oyundan daha pahalı? Biliyorsunuz ki bunun arkasında klasik, utanmaz SEGA pazarlamacılığı var!

Herkes benim gibi yapıp dlc kurnazlığına dur deseydi oyun piyasası bu kadar iğrenç hale gelmezdi.
    Bu laflarım da size değil. Bazen biraz daha derin düşünebilmek gerekir.

• 2 hafta önce korsan indirmiştim bi yere geldikten sonra oyun donuyordu silmiştim, bu iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox Game Pass for PC'ye de eklendi bu oyun. 3 ay üyelik 1 dolar civarı kampanyası var. Steam'den satın almak yerine bu üyeliği almak daha mantıklı; hem başka sürüyle oyuna da erişim sağlıyor.
  • Oynamak için değil, yancı olmak için almayı düşünüyorum.
  • teşekkürler
  • Tüm DLC leri aldım daha ilk takırtı tukurtuda alt f4 yaptım😁 Çok geriliyorum tüylerim diken diken oluyor yaw.

• Lan kodumun yaratigina bak kanser etti beni ya gece gece . Nerden paylastiniz su oyunu yahu ?

• Ben korkuyorum bu oyunlardan yaşım 17 ama hala bakamıyorum bu tarz rüyama falan giriyor.

• 21 yaşındayım daha hala bu tür oyunlara el süremiyorum. Bi gazla indirip 2 hafta sonra siliyorum. Youtube dan eski favori yayıncıları izliyorum anca :/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.