Şimdi Ara

Alien Isolation Türkçe Yama Çalışması (Yama Çıktı) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
8
Favori
24.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tesadüfe bak bende bugün oynamaya başlamıştım türkçe yaması olcağı aklıma gelmemişti şimdi bir bakiyim dedim oda şansıma 1 saat önce çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

tesadüfe bak bende bugün oynamaya başlamıştım türkçe yaması olcağı aklıma gelmemişti şimdi bir bakiyim dedim oda şansıma 1 saat önce çıkmış

Türkçe yamayla devam edersin.İyi tesadüf olmuş.
  • cansix1 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler , elinize sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loser.

Çok teşekkürler , elinize sağlık...

Ben teşekkür ederim.
  • emegine saglık bitiridigin için tskler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lorddincer

emegine saglık bitiridigin için tskler.

EyvAllah sağolasın.
  • Kral adamlarsınız emeğinize sağlık, indirdim sizinkini oynuycam öteki çıkanı siliyorum. İnşallah devam edersiniz, dying light nasıl olur? :)
  • oleyyyyy :D öteki yamayı silip seninkini yüklüyorum .. emeğine sağlık
  • yamayı kurdum oynadım .. söylemeden edemeyeceğim.. diğer yamadan kat kat güzel olmuşş .Tekrar teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Kral adamlarsınız emeğinize sağlık, indirdim sizinkini oynuycam öteki çıkanı siliyorum. İnşallah devam edersiniz, dying light nasıl olur? :)

quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

yamayı kurdum oynadım .. söylemeden edemeyeceğim.. diğer yamadan kat kat güzel olmuşş .Tekrar teşekkürler

Ben teşekkür ederim, iyi oyunlar.Dying Light oyununa TechnoGame başlayabilir sanırım.
  • ellerinize emeginize saglık
    teşekkürler
  • Öncelikle çeviri için çok sağolun, benim sormak istediğim yazı puntolarını büyütmenin herhangi bir yolu var mıdır? Nedense benim gözüme küçük gözüküyor.
  • Uzun süredir Oyun Çeviri'nin sitesinde görüyordum bu oyunun yamasını. İki taraf da aynı oyunu mu çevirdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

ellerinize emeginize saglık
    teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

ellerinize emeginize saglık
    teşekkürler

Ben teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

Uzun süredir Oyun Çeviri'nin sitesinde görüyordum bu oyunun yamasını. İki taraf da aynı oyunu mu çevirdi?

Biz %70 lerdeyken oyunçeviride yamayı çıkardı, bizde çöpe gitmesin diye kendi çevirimizide çıkarttık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Öncelikle çeviri için çok sağolun, benim sormak istediğim yazı puntolarını büyütmenin herhangi bir yolu var mıdır? Nedense benim gözüme küçük gözüküyor.

Puntolarla oynayamadım malesef.
  • Bazı hatalar düzeltilmiş v1.2 versiyonu yayınlandı.
  • s.a arkadaşlar ben yamayı kurdum ama çalışmadı, yanlışmı yaptım acaba biraz tarif edermisiniz nasıl yapıcaz. Oyunu kuruduğum dosyanın içine kurdum yamayı ama olmadı?

Not: bu arada emeğinize sağlık daha öncede forum.donanımdan başka oyunların yamasınıda yüklemiştim onlar içinde teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado1111 -- 7 Şubat 2015; 21:42:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornado1111

s.a arkadaşlar ben yamayı kurdum ama çalışmadı, yanlışmı yaptım acaba biraz tarif edermisiniz nasıl yapıcaz. Oyunu kuruduğum dosyanın içine kurdum yamayı ama olmadı?

Not: bu arada emeğinize sağlık daha öncede forum.donanımdan başka oyunların yamasınıda yüklemiştim onlar içinde teşekkür ederim.

Oyun klasörü içerisindeki DATA\TEXT\ENGLISH dizinine yüklemeniz gerekmektedir.Daha sonra oyun ayarlarından altyazıları açmayı unutmayın.
  • cansix1 kullanıcısına yanıt
    Yamayı yüklerken tamda dediğiniz gibi otomatik olarak DATA\TEXT\ENGLISH bu dosyayı göstermişti next tıkladığımda hedef bulunamadı diye yazı çıktı. Oyun dosyalarındamı eksik var acaba ne yapmayılım şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornado1111

Yamayı yüklerken tamda dediğiniz gibi otomatik olarak DATA\TEXT\ENGLISH bu dosyayı göstermişti next tıkladığımda hedef bulunamadı diye yazı çıktı. Oyun dosyalarındamı eksik var acaba ne yapmayılım şimdi?

Masaüstüne ENGLISH adlı bir klasör oluşturup yamayı o dosyanın içine yükleyin.Daha sonra yüklediğiniz dosyaları kopyalayıp Alien Isolation oynunun yüklü olduğu dosyadaki ENGLISH klasörüne yapıştırıp deneyin.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.