yav hangi alien filminde iq ortalaması 30 üzerinde bir tayfa gördünüz de kuşağa taktınız bu kadar, hatta tayfanın saçmalamasına Z kuşağı diyip geçebilmemizii sağladıkları için en düzgün altyapı bunda |
Alien: Romulus (16 Ağustos 2024) (4. sayfa)
-
-
Bu konu Ailen Romulus sevenler derneği mi?
Karşıt görüşlere saygınız yok mu? Herkes bu filmi beğenmek zorunda mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karşıt görüşlere kimsenin bir şey dediği yok ki yeni nesile gereksiz bir nefret kusmuşsunuz sadece ki ona da dediğim bir şey yok isteyen istediğini yazsın
-
Serinin tüm filmlerini izledim buna da Imax’e gideceğim fakat en çok özlediğim şey predatorler :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni nesile nefret kusmadım. Bu tip filmlerde yeni nesil olmamalı şimdiye kadar 6 tane Alien filmi yapılmış
Sırf Z kuşağın ilgisini çekmek için bu filmi çekmişler. Konu namına birşey yok
Alien 1'in sonrasını anlatmak istiyorsan daha yaratıcı bir senaryo yazmalısın
Örnek:
Blade runner 1982'de çekildi 35 yıl sonra devam filmi çekildi ama 10 numara iş yaptılar boynuz kulağı geçti. Blade runner 2049
Alien 1'in devam filmini çekeceksen böyle bir film çekeceklerdi
5 tane 2000'li bebeği bir araya getirdiler tribünlere oynadılar
Konu klişenin de ötesinde. Senaryo daha şaşırtıcı olabilirdi. Ters köşe yapabilirlerdi
Aynen öyle bence yerinde bile olmuş, çocuklar genç esir düşmüş bir madende çalışıyorlar ve tek istekleri oradan kaçmak, buldukları bir fırsatı da hunharca değerlendirmeye çalışıyorlar sorgulayacak ne zamanları nede kafaları var :) Z kuşağının ilgisini çekmek için yapılan filmler zaten belli ama bazıları da çok kafaya takmış bunu her genç gördüğü filme z kuşağı için falan demeye başladılar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 19 Ağustos 2024; 19:22:50 > -
evet kardeşim Predator larla Alien lar tekrar buluşsa hoş olacak özellikle ilk AVP ayarında bir film olsa iyi olur
-
Bu filmi nasil beĝendiniz ki?
Eksisozlukteki bir entry
"maşallah evde hamamboceği görse kaçacak kızımız tek başına onlarca alien öldürdü.
alien korkulacak değil can sıkıntısından arada sırada sonsuz mermili silahla vurulacak bir eğlence hayvanına dönmüş."
........
...
Fede Àlvarez filmin erken kurgusunu tamamladığında Cameron'ın uzmanlığına başvurmuş.
Cameron "Ona bir saat kadar notlar verdim, hiçbir şekilde itibar kazanmak istemiyorum. Film harikaysa, hiçbir şekilde itibar kazanmak istemiyorum; berbatsa, benim hatam değil! Gerçekten, bu onun işi, bu yüzden itibar hak edene verilmeli ve duyduğum kadarıyla, oldukça iyi."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 20 Ağustos 2024; 23:3:23 > -
Alvarez devam filmi için konuşmuş, iyi gişe yaptı devam çekerler ....
“Evet, kesinlikle yapabilirim… Bitirdikten sonra şunu düşünmeye başladık: “Yvaga'nıza ulaştıklarında veya ulaşırlarsa ne olacağını düşünüyorsunuz? Harika olacak mı? Yoksa berbat bir yer mi?
Biz buranın muhtemelen harika olduğunu düşündükleri ve hayalini kurdukları berbat bir yer olduğuna inanma eğilimindeyiz, bu yüzden doğal olarak nereye gideceğini ve ne olacağını düşünmeye başladık. Ve birkaç dakika sonra, 'Ah, bu bir devam filmi gibi görünüyor.' dedik.
Alien: Romulus filmi dünya çapında 200 milyon dolar hasılatı geçmeyi başardı.
-
Ergenler sağolsun 300 milyon dolar hasılat ta yapar. Başrolde Z kuşağı 5 bebe var
uzayda bir gemide geçsin... (kapalı mekan, koridorlar odalar zaten aynı, tek bir odada koridorda hangarda bütün filmi çekebilirsin. dış çekim masrafı yok.)
5-6 kişi yeter. (bir ikisi zaten dolgu malzemesi, hemen ölürler... 2-3 kişiyle film olur)
ohhh miss
maliyet 1 milyon
kazanç 300 milyon
ne güzel iş ha...
-
Her ne kadar Prometheus ile anlatılmaya başlanan mühendisler ve türün yaratılış hikayesini sevsem de, Alien filmlerini çok özlemişim, onu anladım.
Kapalı alan korku, gerilim türünde iyi işleri olan Fede Alvarez'e müdahale edilmemiş olması ortaya çıkan işin en güzel tarafı.
Film görsel açıdan çok iyi olduğu kadar iç mekan çekimlerinde de çok iyi.
Özellikle yer çekimsiz ortam sahnelerini, diğer filmlere göndermeleri, kurulan ufak tefek bağlantıları çok sevdim.
Hatta ses ve görüntü olarak tümüyle dijital olarak oluşturulan Rook/Ash bile hiç rahatsız etmedi.
İlk filmde Ellen Ripley karakteri (Sigourney Weaver) ne ise bu filmde Rain karakteri (Cailee Spaeny) tam tersi.
O kendinden emin, mantıktan ayrılmayan, vurduğunda ses getiren, cüsseli karaktere karşı naif, kırılgan, yaşadığı hayattan bezgin ve minyon bir tip var karşınızda.
Film, "Alien" gibi bir klasik mi, değil belki ama içinde tüm Alien filmlerinden tatlar bulabileceğiniz kendi başına sağlam bir film olmuş.
Not: Eleştireceğim kısımları, web browserda [Spoiler] butonu bulamadığımdan ve spoiler içine alamadığımdan yazamadım. :)
Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa çok makbule geçer, daha sonra mesajımı düzenleyebilirim.
-
Güzel anlatmışsınız, bu spoiler butonu bende bulamıyorum
Devam filmi gelmesi adına iyi haberler, Alien külliyatı ve evreni genişliyor Alien sever kitlede memnun, hakkını almış film
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 28 Ağustos 2024; 23:12:2 >
'ALIEN: ROMULUS' şimdiden gelmiş geçmiş en yüksek hasılat yapan ikinci 'Alien' filmi oldu.
-
2160p ne zaman düşer acaba?
-
kasım aralık gibi dvd si piyasaya çıkar.
-
Alien 1 ve prometheus. Bu ikisinin atmosferi çok iyiydi. Hele o prometheus un başlangıcı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X