Şimdi Ara

alienware mx11 sizce ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar notebook almayı düşünüyorum vede oyunlar dahil olmak üzere autocad vs de kullanıyorum ancak daha çok oyun ağırlıklı bi alet düşünüyorum 2500 lira civarı bir bütcem var biraz esnete bilirim bu bütçeyi ancak alienware mx11 türkiyede satılıyor vede cihaz güzel gibi göründü gözüme işlemcisi core2duo olsada ne bileyim alienware işte sizce ne almalıyım açıkcası alienware mx15 almayı düşünüyordum ancak tr de bulamadım getirenlerde çok uçuk meblalar istiyorlar..

işte almayı düşündüğüm alet(işlemcisi beni korkutuyor tek tereddütüm o):http://www.vatanbilgisayar.com/dell-m11x-b73p45-aw-m11x-core2duo-su7300-1.3ghz-4gb-500gb-11.6-hd-1024mb-gt335m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=47794

• dostum türkiyede m15x fiyatına satıyorlar bence almamalısın o fiyata
  • farkındayım aslında yurtdışına çıkabilirim ancak yaklaşık 7 ay sonra falan çıkacağımdan bi notebook almak zorundayım vede performansı hakkında hiçbirşey bilmiyorum mx 11'in
  • performansı nasıl iyi olsunki işlemci standartı bellii...Bu aletin hangi mantıkla üretmişler merak ediyorum bilmediğim birşey vardır kesin ama 2kg ağırlığında 11.6 inc...15 inc laptoplar ağırlığında nerdeyse
  • haklısın aslında ne alsam bilemiyorum kafam çok karışık önüne gelen notebook üretmeye başladı açıkcası zamanım az 1 hafta içinde alacağım ama biliyorsunuz laptoplarda bir sürü problem olabiliyor klavye olsun ısınma ekran vs... bu ergonomik problemleri alenware zaten aşmış durumda ancak 11" çok az ve işlemci vasat bana önerebiliceğiniz başka bir laptop varmı...?
  • İlla Alienwaremi almak istiyorsunuz ?
    Asus N61JQ düşünün bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 2 Aralık 2010; 12:10:02 >
  • evet onada baktım evet özellikleri iyi görünüyor ancak performansı nasıl mesela cod bo da ortalama kaç fps verir ısınırmı klavyesi toshibanin yeni modellerini andırıyor ancak biraz daha ayrı tuşlar ben kolay uyum sağlarım sorun yok usb 3.0 da iyi bir eklenti ancak dediğim gibi herşey işlemcide veya ekrankartında bitmiyor neyse deneme şansın olduysa biraz bahsedermisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gagge

evet onada baktım evet özellikleri iyi görünüyor ancak performansı nasıl mesela cod bo da ortalama kaç fps verir ısınırmı klavyesi toshibanin yeni modellerini andırıyor ancak biraz daha ayrı tuşlar ben kolay uyum sağlarım sorun yok usb 3.0 da iyi bir eklenti ancak dediğim gibi herşey işlemcide veya ekrankartında bitmiyor neyse deneme şansın olduysa biraz bahsedermisin?

Zaten bende aynı ürüne sahibim.Klavyesi ısınmıyor Cod BlackOps'u rahatça bitirdim.Performansı gayet iyidir.
  • krei kartıyla alacağımdan bu mümkün olurmu bilmiyorum :(
  • Alienware mx11 süper bir alet bence eğer büyük ekranda oynamak istersen HDMİ'dan baglarsın tv'ye olur biter

• Hocam o parayı o laptopa vermek yazık ya. çöpe atmış olursunuz resmen. Bu özellikler süper ayrıca çok ucuz sadece işletim sistemi freedos onu da kendiniz kurarsınız

• Laptobun ekranı küçük değilmi dostum lcdye felan bağlamayacaksan oyun oynamak pek keyifli olmaz küçük ekranda.Bu benim görüşüm tabi.Ekran kartı olarakta pek iyi değil bir oyun laptobu olarak.Markaya para verme derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.